اضافه کردن الگوریتم مهربانی به روباتهای هوشمند/ تلاش برای ارتباط عمیقتر با روباتها
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، با وجود اینکه استفاده از روباتها در چند دهه اخیر به طور گستردهای افزایش یافته اما مهارتهای اجتماعی این دستگاهها به اندازه کافی تکامل نیافته است. به عنوان مثال یکی از ویژگیهایی که میتواند تعامل بین انسانها و روباتها را توسعه دهد یادگیری خواندن و درک احساسات از سوی این دستگاهها است.
روباتها با درک عواطف انسانی میتوانند واکنشهای لازم را در زمان مناسب از خود نشان داده و در مواقعی که کاربران نیازی به ارتباط با آنها ندارند با حرکات اضافه ایجاد مزاحمت نکنند. گروهی از مهندسان به تازگی پروژهای را آغاز کردند که در آن بهدنبال برقراری رابطه عمیقتر بین انسانها و روباتها هستند. یکی از محققان حاضر در این پروژه میگوید «مردم به روباتهایی علاقهمند هستند که ارتباط خوبی با آنها برای انجام فعالیتهای روزانه مانند پخت شام، یادگیری ریاضی و مرتب کردن وسایل منزل برقرار میکنند. در واقع میخواهیم الگوریتمهای روباتها را به گونهای توسعه دهیم که در مواقع نیاز کمک مفید را ارائه دهند.»
بیشتر بخوانید:
واکسیناسیون روباتیک میشود/ تزریق واکسن بدون سوزن
در دستورالعمل جدید روباتها بهخوبی کرامت انسانی و احساسات آنها را درک کرده و همین موضوع باعث میشود میزان آزاری که از سوی این ماشینهای هوشمند تا کنون به کاربران میرسیده است تا حد قابل توجهی کاهش یابد. روش جدید هم بر ارتباطات کلامی و هم ارتباطات غیرکلامی متکی است و به کاربران این امکان را میدهد که حتی بدون نیاز به حرف زدن با روبات خود از کمک آن استفاده کنند. نتایج بررسیهای اولیه روباتهای توسعه یافته با روش جدید مهندسان امیدوارکننده بوده است و احتمالاً در آینده نزدیک شرکتهای مختلف فناوری به طور گستردهای از آن استفاده میکنند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/