صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۰
صمدی کاظمی در گفت‌وگو با آنا:

پارک علم و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی راه‌اندازی می‌شود

رئیس مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد از راه‌اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر : 620305

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ مطابق تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، مراکز رشد این دانشگاه، ابتدا مجوز اولیه و راه‌اندازی را از دانشگاه و وزارت علوم، دریافت می‌کنند، سپس براساس ۳۸ شاخص ارزیابی شده در سه سطح قرار می‌گیرند.


نتایج سطح‌بندی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی با حضور نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد به تأیید رسیده و مراکز رشد سطح یک و ۲ برای صدور مجوز به وزارت علوم معرفی می‌شوند.




بیشتر بخوانید:


تولید و عرضه ده‌ها محصول فناور در مقیاس آزمایشگاهی با محور مرکز رشد


تولید ۲۱ محصول در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سنندج


تولید نانوپودرهای فلزی و غیرفلزی


فعالیت ۱۷ هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد قوچان




به‌تازگی در راستای حمایت و با توجه به ارزیابی و سطح‌بندی صورت گرفته برای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و تأیید شورای سیاستگذاری و راهبری مراکز رشد دانشگاه، مجوز فعالیت همه مراکز رشد سطح یک و ۲ صادر شد و مراکز رشد اصفهان ( دو مرکز رشد)، اراک، مشهد، واحد علوم و تحقیقات تهران، واحد تهران جنوب، ایلام، بجنورد، واحد تهران شمال، دزفول، زاهدان، نجف‌آباد، زنجان، ساری، قائم‌شهر، کرج، قوچان، اهواز، اردبیل، رودهن، سنندج، دورود و الیگودرز موفق به اخذ مجوز فعالیت شدند.


خبرنگار خبرگزاری آنا به همین مناسبت با رؤسای مراکز رشد در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی درباره نحوه فعالیت و استقرار هسته و واحدهای فناور، شرکت‌های دانش‌بنیان و دستاوردهای مراکز گفت‌وگو کرده است که در این شماره گفت‌وگو با ملیحه صمدی کاظمی رئیس مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد را می‌خوانیم.


ملیحه صمدی کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح چشم‌انداز مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد اظهار کرد: هدایت مرکز به مرکز رشد تخصصی و راه‌اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی از برنامه‌های آینده این مرکز بوده و از طریق برگزاری پویش کارآفرینی، تعاملاتی با سازمان‌ها و ادارات مانند شرکت توزیع برق خراسان شمالی، صنعت و معدن، صنایع غذایی و دارویی، آلومینای جاجرم، لوله گستر اسفراین و پتروشیمی برقرار کرده‌ایم؛ اما به علت کم برخوردار بودن استان و نبود ارتباط معنادار بین دانشگاه و صنعت نیاز به زمان زیاد برای دستیابی به راندمان مطلوب دارد.



وی افزود: حمایت هسته‌های فناور و ارتقا به مرحله رشد، تقویت واحدهای فناور برای اخذ مجوز دانش‌بنیان، تجاری‌سازی محصولات، اخذ مجوز، برندسازی، تعامل با سازمان‌ها و ادارات برای اخذ اولویت‌های فناورانه و... از برنامه‌های در دست اجرای مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد است. در سطح‌بندی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز رشد این واحد دانشگاهی در سطح دو قرار گرفته و تاکنون ۴۰ هسته و واحد فناور در مرکز رشد پذیرش شده‌اند. این مرکز در زمینه‌های برق، انرژی نوین، مکانیک، نانوفناوری، نانوتکنولوژی، مهندسی پزشکی، گیاهان دارویی، نرم‌افزار و عمران فعالیت می‌کند و سه شرکت دانش‌بنیان هم در مرحله ارزیابی و ثبت هستند.




بیشتر بخوانید:


صدور مجوز فعالیت مراکز رشد سطح ۱ و ۲ دانشگاه آزاد اسلامی از سوی وزارت علوم


مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع واحد بجنورد مجوز وزارت علوم را دریافت کرد




رئیس مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با تشریح محصولات و دستاوردهای شاخص این مرکز رشد گفت: از محصولات شاخص این مرکز می‌توان از LED driver، نانوذرات نقره، نانوذرات آهن، ایمپلنت تروما، زعفران (کشت ایروپونیک)، ....، دستگاه تصفیه‌کننده هوا، تولید و پرورش کرم میل ورم، تولید آنتی‌ژن‌های ویروسی و... نام برد. در زمینه حمایت این مرکز از هسته‌ها و واحد فناور مستقر می‌توان دریافت تسهیلات مالی از معاونت ریاست جمهوری، بنیاد برکت، کارآفرینی امید، صندوق پژوهش و فناوری استان خراسان شمالی، علاوه بر کمک‌های مالی و غیرمالی این واحد دانشگاهی مطابق بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را عنوان کرد.


صمدی کاظمی درباره تاریخچه مرکز رشد فناوری‌های نوین در صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد توضیح داد: این مرکز شهریور ۱۳۹۵ مجوز اولیه را از اداره کل توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی و ادراه کل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کرد. فروردین ۱۳۹۶ با ۶ هسته و واحد فناور در زمینه‌های انرژی نوین، مکانیک، نانوفناوری، برق، الکترونیک و مهندسی پزشکی آغاز به فعالیت کرد و هسته‌ها و واحدهای پذیرش‌شده مطابق بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی از حمایت مالی و غیرمالی بهره‌مند شده‌اند که تاکنون ۱۷ محصول فناورانه تولید شده و پنج محصول آن به تولید نیمه‌صنعتی دست‌یافته است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر