صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰
حسینی‌دانا مطرح کرد؛

نگاه راهبردی به رسانه‌ها در سند امنیت ملی روسیه

رئیس اندیشکده راهبردی رسانه‌ها و فضای مجازی گفت: جایگاه رسانه به‌عنوان بعد جدید در نظام حاکمیت ملی فدراسیون روسیه، برجسته شده است.
کد خبر : 618252

حمیدرضا حسینی‌دانا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره نگاه راهبردی به رسانه‌ها در سند امنیت ملی روسیه اظهار کرد: نگاه راهبردی به رسانه‌ها در سند امنیت ملی روسیه (۲۰۲۱) این حوزه را همسنگ حوزه‌های نظامی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی قرار داده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود: رسانه‌ها بخشی از راهبرد امنیت و حاکمیت ملی روسیه هستند و از آنجا که دو حوزه فضایی و رسانه‌ای به‌عنوان مهم‌ترین اولویت‌های این سند به شمار می‌روند، کشور روسیه با توسعه فضای امن رسانه‌ای تلاش می‌کند از ملت خود در برابر تهدیدات بیرونی و عملیات روانی غرب محافظت کند. بررسی سند امنیت ملی روسیه نشان می‌دهد که تعیین چنین جایگاهی برای رسانه‌ها با هدف استفاده از ظرفیت آنها برای حفظ ملت و استقلال کشور، قانون‌مداری و ریشه‌کنی فساد صورت گرفته است.(بیشتر بخوانید)


رئیس اندیشکده راهبردی رسانه‌ها و فضای مجازی درباره تهدیدات جدید علیه فرهنگ و زبان روسیه گفت: جلوگیری از شنیده شدن صدای روسیه در فضای جهانی، سوءاستفاده نیروهای مخرب از رسانه‌ها، تشویق جوانان به انجام رفتارهای افراطی توسط رسانه‌های آمریکایی، غربی‌سازی فرهنگی از طریق خرابکاری‌های رسانه‌ای و سایر موارد چنینی از تهدیدات نوین فدراسیون روسیه به شمار می‌روند.


حسینی‌دانا با تحلیل ابعاد بازدارندگی در این سند عنوان کرد: سیاست‌گذاری رسانه‌ای روسیه با هدف حفظ ارزش‌ها و وحدت ملی و پرهیز از پذیرش ایده‌های مخرب غربی انجام می‌شود و در این مسیر با تکمیل نظام برنامه‌ریزی و مدیریت رسانه‌ای، چشم‌انداز توسعه فرهنگ خودی ترسیم می‌شود. بر اساس این سند، متولیان حوزه سیاست خارجی موظف به ارتقای جایگاه رسانه‌های روسی در سطح بین‌المللی هستند. آنها برای گسترش فضای رسانه‌ای امن و دارای حقوق برابر با کشورهای جهان همکاری می‌کنند.


به گزارش آنا، اندیشکده راهبردی رسانه‌ها و فضای مجازی با مطالعه و شناخت راهبردهای سایر کشورها از تجربیات موفق بین‌المللی برای تولید و معرفی راهبردهای مورد نیاز کشور استفاده می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر