مکمل پروبیوتیک ماهی و میگو تولید میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تولید صنعتی آبزیانی مانند ماهی و میگو در تراکم بالا مشکلات بسیاری به همراه دارد که از این میان میتوان به استرسهای تولید و تغذیه، آلودگی آب و چالشهای مدیریتی اشاره کرد. از سوی دیگر همهگیری بیماریهای عفونی باعث تضعیف سیستم ایمنی آبزیان شده و تعادل میکروبی دستگاه گوارشی آنها را بر هم میزند. در نتیجه این امر میکروارگانیسمهای مضر رشد پیدا کرده و تکثیر میشوند، بدین ترتیب تولید سموم و متابولیتهای آسیبزا نیز افزایش مییابد.
تغییرات در آب استخرهای پرورشی و افزایش متابولیتهایی از جمله نیترات و مواد آلی میتواند تاثیر منفی بر شرایط محیطی پرورش آبزیان داشته باشد. این تغییرات در برخی موارد منجر به کاهش عملکرد و افزایش تلفات در مزارع پرورش آبزیان میشود. حال یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک فناوری پردیس موفق به تولید مکمل پروبیوتیک ماهی، میگو و آبزیان شده که بدون ایجاد عوارض جانبی از مشکلات ذکرشده جلوگیری میکند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/