صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۰

افزایش هوش با عادات سالم ممکن می‌شود

توسعه عادت‌های ساده و جدید می‌تواند به افزایش هوش انسان‌ها کمک کند.
کد خبر : 617849

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از میک یوز آف، اگر می‌خواهید بیش‌ترین بهره را از زمان ببرید، باید کارها را در روالی طبیعی انجام دهید. عادت‌ها نیز به شکل طبیعی به سراغ انسان‌ها می‌آیند. با تمرین دقیق، تلاش بیش‌تر و زمان گذاشتن می‌توانید عادت‌های جدید و مفید را توسعه دهید.


یکی از عادات خوب این است که هر روز برای مطالعه کردن زمان بگذارید. شاید این نصیحت را تریلیون‌ها بار شنیده باشید. مطالعه یکی از علایق هر انسان موفقی است چراکه نه‌تنها محتوا بلکه فرآیند مطالعه نیز باعث افزایش اطلاعات و هوش شما می‌شود. وقتی مطالعه می‌کنید با تأمل عمیق متن را تجزیه‌وتحلیل می‌کنید، برای مدت زمان طولانی روی یک قسمت تمرکز می‌کنید. شاید در ابتدا متوجه نشوید اما مطالعه تمرینی برای مغز است تا به مسائل پیچیده توجه بیش‌تری کند.


یکی دیگر از عادات این است که اطلاعاتی را که به تازگی یاد گرفته‌اید، مرور کنید. حداقل روزانه ۲۰ دقیقه زمان بگذارید تا آن‌چه را مطالعه کرده‌اید، یادآوری کنید. راه دیگر برای باهوش‌تر شدن این است که تفکرات خود را مدیریت و قسمت‌بندی کنید. نویسنده‌های بزرگ و خلاق از این روش استفاده می‌کنند. امکان دارد در هر لحظه در هر مکانی فکری به ذهن شما برسد بنابراین شما باید آن را مدیریت کرده، سپس یادداشت کنید تا در صورت لزوم آن را در دسترس داشته باشید.


زمان خود را هوشمندانه مدیریت کنید. توانایی سازمان‌دهی زمان کار بسیار سختی است برای راحت‌تر کردن کار خود، ابتدا اهداف خود را یادداشت کنید. سپس برای خود برنامه‌ریزی کنید. در مرحله‌بعد اولویت‌بندی کنید و در آخر عادت کنید که اول صبح یا قبل از خوابیدن کارهایتان را انجام دهید.


روزانه ۳۰ دقیقه ورزش‌ کردن نه‌تنها باعث افزایش سلامتی می‌شود بلکه سطح هوش را نیز افزایش می‌دهد. هر چقدر روز خود را پرانرژی‌تر شروع کنید در انجام کارها موفق‌تر می‌شوید. روز خود را با وظایف متنوع پر کنید. مغز انسان‌ها مانند خود انسان‌ها به مسائل یکنواخت علاقه‌ای ندارد و زمانی که دوره‌ای طولانی برای یک پروژه می‌گذارید مغزتان خسته می‌شود بنابراین کارایی آن پایین می‌آید.


درک عمیقی از مسائل برای خود بسازید. بیش‌تر مردم می‌خواهند یک پروژه را هر چه زودتر به‌ اتمام برسانند یا واحد درسی را مطالعه کرده تا آن را پاس کنند اما اگر مطالعه عمیق‌تری داشته باشید می‌توانید سریع به راه‌حل برسید و مسائل پیچیده را حل کنید.


در آخر یک مهارت جدید را یاد بگیرید. وقتی افراد کاری برای انجام دادن داشته باشند می‌توانند وقت خود را بهتر سپری کنند. برای مثال اگر آن‎‌ها کشیدن پرتره را یاد بگیرند در زمان‌های خالی خود می‌توانند به جای تماشای تلویزیون، تمرین کنند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر