صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۰
نصراصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا:

اندیشکده‌ها در ارتباط با حاکمیت، دانشگاه و جامعه نقش‌آفرینی می‌کنند

مدیر گروه آینده‌پژوهی حکمرانی پژوهشکده چشم انداز و آینده‌پژوهی گفت: اندیشکده‌ها نهادهای استراتژیک حل مسئله هستند و در ارتباط با حاکمیت، نهاد علم(دانشگاه) و جامعه نقش‌آفرینی می‌کنند.
کد خبر : 617752

علیرضا نصراصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه با اشاره به اینکه نهادهای مختلفی به حل مسائل کشور مشغول هستند که هر یک ناظر به کارویژه‌ خود در سطحی به دنبال حل مسائل کشور هستند، خاطر نشان کرد: براساس روندهای موجود، زمین حل مسائل کشور از دانشگاه به سمت اندیشکده‌ها در حال تغییر است.


وی افزود: اندیشکده‌ها نهادهای استراتژیک حل مسئله هستند و در ارتباط با حاکمیت، نهاد علم (دانشگاه) و جامعه نقش‌آفرینی می‌کنند. مزیت اندیشکده‌ها در حل مسئله، شناخت عمیق، لایه‌ای و منظومه‌وار و پویا از مسائل، تحلیل‌های چندبعدی، بین‌رشته‌ای و فرارشته‌ای از مسائل، رویکردهای آینده‌پژوهانه و در نظر گرفتن سناریوها، پیشران‌ها و روندهای مرتبط با مسئله، نیروی انسانی متبحر و کارآزموده، و ساختار چابک و انعطاف‌پذیر آن‌ها برای شناخت و حل مسائل بحرانی، خاص و فوریتی است.


مدیر گروه آینده‌پژوهی حکمرانی پژوهشکده چشم انداز و آینده‌پژوهی ادامه داد: باید فهم لایه‌ای از مسائل صورت گیرد و نیاز است مسائل در لایه‌های رفتاری، ساختاری، احساسی (ارادی)، ارزشی و فکری شناسایی شوند یعنی التزام به رویکرد لایه‌ای باعث می‌شود در مورد قواعد و بازیگران و قابلیت‌های هر لایه به صورت جداگانه تدبیر شود.


انتهای پیام/۴۱۶۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر