نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب در سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از رشت، محمد دوستار صبح امروز در کارگاه آموزشی و تخصصی رؤسا، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار کرد: سالهاست که موضوعات مختلفی درباره حوزه عفاف، حجاب و نظام آراستگی دانشگاهها مطرح میشود و در این زمینه همه افراد فعال در دانشگاه نقش دارند.
وی با بیان اینکه همه عناصر و فعالان دانشگاه در امر به معروف و نهی از منکر باید نقشآفرین باشند، اضافه کرد: همه در این حوزه وظایفی دارند و باید در راستای اجرای ضوابط و مقررات اقدام کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد تأکید کرد: ارتقای اخلاق معنوی و هویتی دانشگاه، نهادینهسازی فرهنگ عفاف و حجاب و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی ازجمله تأکیدات این سند است.
وی اظهار کرد: کمیته تعامل بین دانشگاه و خانواده در استان گیلان تشکیل شده و فعالیت خود را آغاز کرده است که یکی از تأکیدات آن نظام آراستگی دانشجو در دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اضافه کرد: در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان هم تأکید به تدوین شیوهنامه مشترک برای همه دانشگاهها در موضوع عفاف و حجاب داشتیم و لازم است همه دانشگاهها در این حوزه مانند هم عمل کنند تا نتایج آن در جامعه مشاهده شود.
غرب و اروپا امروز بهشدت در حال نزدیکشدن به اسلام هستند
به گزارش آنا، امام جمعه شهرستان تالش نیز در این مراسم با اشاره به دستورالعمل آراستگی، شئون فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه و تکیه آن بر عفاف و حجاب بیان کرد: غرب و اروپا امروز بهشدت در حال نزدیکشدن به اسلام هستند؛ چراکه بشر چارهای جز ارتباط به معنویت و ملکوت نمیبیند.
حجتالاسلام مجتبی نورزاد با بیان اینکه اهمیت عفاف و حجاب امروز باید با بیان مباحث و مستندات روز برای جوانان مطرح شود، عنوان کرد: شخصیتهای مطرحی در اروپا به سمت حجاب گرایش پیدا میکنند که نشان میدهد علاقه به عفاف و حجاب در دنیا وجود دارد؛ چراکه ناهنجاریها را میبینند.
عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به پیشینه عفاف و حجاب گفت: اسلام مؤید و مؤکد به حجاب است، از طرفی حجاب در ایران باستان هم مشاهده میشود و زنان در ایرانِ قدیم در جشنها و مراسم با حجاب کامل حضور پیدا میکردند.
وی درباره ضرورت عفاف و حجاب و پاسخگویی مناسب به شبهات و سوالات دانشجو تأکید کرد: از سال ۲۰۱۴ روزی را بهعنوان روز جهانی حجاب در دنیا انتخاب و هشتگهایی در این حوزه راهاندازی کردند که نشان از علاقهمندی دنیا نسبت به مقوله عفاف و حجاب دارد.
حجتالاسلام قاسم قاسمی نیز در این نشست با بیان اینکه در گفتمان مسیحیت هم فرهنگ عفاف و حجاب دارای جایگاه ویژهای است و شأن و منزلت خود را دارد بیان کرد: اسلام حجاب را به معنای حریم میداند و دنبال حبس زن نیست از طرفی اوج گرایشها به اسلام در دنیای امروز بینظیر است.
معاون امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با اشاره به مقوله حجاب در ایرانِ قدیم گفت: نخستین مردمانی که به ایران آمدند آریاییها بودند و پژوهشها نشان میدهد که زنان ایرانزمین از زمان مادها و گروهی از آریاییها دارای پوشش کامل بودند.
وی با اشاره به اینکه مقوله امر به معروف در قانون در کشورهای توسعهیافته هم وجود دارد، گفت: امر به معروف و نهی از منکر تنها در حجاب خلاصه نمیشود و دایره امر به معروف دارای ریزترین مباحث فردی و شرعی است.
معاون امور فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه حجاب باعث عقبماندگی نیست، اضافه کرد: بیحجابی و عدم گرایش به ازدواج آثار بدی را در جامعه به وجود آورده تا جاییکه آمار طلاق در گیلان نگرانکننده است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/