صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۰
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی:

برخی اعداد و ارقام لوایح بودجه سال های گذشته صوری و ساختگی بود

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: آنچه امروز در بازار بیشتر کالاها شاهد هستیم، نتیجه نابسامانی و بی‌انضباطی بودجه‌های سال‌های گذشته است.
کد خبر : 616496

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، به نقل از صداوسیما، سید محمدهادی سبحانیان شب گذشته یکم آبان در برنامه تیتر امشب شبکه خبر اظهار داشت: اساساً در هیچ سالی بر اساس آنچه لایحه در دولت تدوین و به مجلس ارائه می‌شود، بودجه روی کاغذ کسری ندارد.


وی افزود: متأسفانه طی سال‌های گذشته منابع و مصارف بودجه به صورت صوری، تراز قرار می‌گرفت به عبارت دیگر طی سال‌های گذشته بخش قابل توجهی از مخارج بسیار زیاد دولت که باید محقق شود در لوایح بودجه درج می‌شد و از طرف دیگر با یک سری اعداد و ارقام صوری و بعضاً عددسازی تلاش می‌شد که این منابع معادل مصارف در نظر گرفته شود و عملاً کسری بودجه صفر می‌شد.


معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: آنچه امروز در بازار بیشتر کالاها شاهد هستیم، نتیجه نابسامانی و بی‌انضباطی سال‌های گذشته در حوزه بودجه است.


سبحانیان با اشاره به مزیت‌های واقعی شدن بودجه گفت: باید تصویری روشن و شفاف از میزان کسری بودجه در اختیار تصمیم‌گیران قرار دهیم.


معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی بیان کرد: نظام مالیاتی ما به جهت وابستگی اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی، نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد.


سبحانیان اظهار کرد: فرارهای مالیاتی و معافیت‌های بسیار زیادی در حوزه‌های گوناگون داریم.




بیشتر بخوانید:


نباید بابت افزایش حقوق کارمندان همه مردم گرفتار خلق پول شوند




وی تأکید کرد: نقطه هدف ما استقرار مالیات بر مجموع درآمد است و در صورت محقق شدن این موضوع، عدالت به نظام مالیاتی بر می‌گردد.


معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای محقق شدن بودجه بدون کسری باید تمام هدفمان این باشد که دولت به منابع بانک مرکزی یا صندوق توسعه ملی دست‌اندازی نکند.


کارشناس اقتصادی: استقراض از بانک مرکزی اثر مخرب بر اقتصاد کشور دارد


سید عباس پرهیزکاری، کارشناس بودجه دیگر مهمان برنامه با مثبت ارزیابی کردن رویکرد به حداقل رساندن کسری بودجه تصریح کرد: استقراض از بانک مرکزی، اثر کسری بودجه مخربی در اقتصاد دارد و اگر کسری بودجه در مورد استقراض از بانک مرکزی مدیریت شود می‌توان در بودجه ریزی پیشرفت داشت.


نایب رئیس مجلس: همیشه ناترازی در بودجه داشته‌ایم


عبدالرضا مصری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل ما در اقتصاد، فاصله درآمدها و هزینه‌های اجتناب پذیر دولت است و درآمدهای ما همیشه بر اساس حدس و گمان بسته می‌شود.


وی بیان کرد: ناترازی، بیماری مزمنی که در تمام بودجه‌ها وجود داشته است.


نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در بودجه ۱۴۰۰، ۴۵۵ هزار میلیارد تومان درآمد از منابع مالیاتی و سود شرکت‌ها و در مقابل ۹۱۹ هزار میلیارد تومان هزینه‌های اجتناب ناپذیر داریم، به عبارتی ناترازی بودجه ۱۴۰۰، ۴۶۰ هزار میلیارد تومان است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر