دانشگاهها و علمای دینی در وحدت اسلامی نقش دارند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میناب، حجتالاسلام محسن ابراهیمی در مراسم اولین همایش وحدت اسلامی با موضوع «تقریب مذاهب در گام دوم انقلاب اسلامی» با بیان اینکه علاوه بر نقش نمایندگی ولیفقیه در امور اهل سنت در مراکز دینی، حوزههای علمی و مساجد در ایجاد اتحاد بین جوامع اسلامی، دفاتر دانشگاه آزاد اسلامی نیز با این هدف در استانهای با جمعیت تقریب مذاهب راهاندازی شده است، گفت: دانشگاهها، علمای دینی، مدیران، معتمدین و اصحاب رسانه گروههایی هستند که در شکلگیری وحدت اسلامی نقش مهمی دارند.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی چه برنامهای در راستای تقریب مذاهب دارد؟
وی افزود: مدیران با نگاه تقریبی و خدماترسانی به مردم میتوانند کارنامه خوبی در وحدت اسلامی داشته باشند؛ چراکه وحدت باید به صورت عملی اجرایی شود و فقط نظری نیست.
امام جمعه میناب اضافه کرد: دانشگاهها با راهکارهای علمی و فرهنگی میتوانند این امر مهم را اجرایی کنند.
ابراهیمی، گسترش مراکز علمی مذاهب و تدریس در رشتههای تقریبی در دانشگاهها را مهم دانست و گفت: رشتههای تقریبی انحصار به دانشگاه مذاهب نیست، بلکه دانشگاه آزاد اسلامی میتواند رشتههای متعدد تقریبی را تأسیس کند تا علما و دانشمندان دینی در کنار هم حضور پیدا کنند که ثمره آن وحدت اسلامی خواهد بود.
وی، خواستار گسترش عقلانیت، برگزاری کرسیهای علمی بین پیروان مذاهب در دانشگاهها و مراکز علمی شد و مطرح کرد: امیدوارم شهرستان میناب با راهاندازی یک مرکز علمی تقریب مذاهب اسلامی بهعنوان قطب تقریب مذاهب معرفی شود که وحدت و انسجام اسلامی خروجی آن باشد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/