صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی:

سطح سواد تغذیه‌ مردم کافی نیست

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ضرورت افزایش سواد تغذیه در بین مردم، توضیح داد: رسانه‌های مختلف به ویژه رسانه ملی باید سطح سواد مردم در حوزه تغذیه‌ سالم را ارتقا دهند.
کد خبر : 615660

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، علیرضا رفیعی‌پور،مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی گفت: تمام سازمان‌های بین‌المللی و ملیِ مرتبط با تولید و تامین غذا تلاش می‌کنند با تامین غذای بیشتر و بهتر با فقر و گرسنگی را مقابله کنند.


وی با اشاره به این که گرسنگی و چاقی دو معضل دنیای حاضر هستند، اظهار داشت: پراکندگی نا متوازن غذا در مناطق مختلف باعث می‌شود، افرادی به دلیل دسترسی بسیار زیاد به غذا چاق شوند و افرادی دیگر با گرسنگی درگیر باشند.


مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که سالم بودن غذای تولید شده از اولویت‌های کشور ما است، عنوان کرد: ایران با تولید ۳۰ میلیون تن غذا – گیاهی و حیوانی - می‌تواند علاوه بر تامین نیاز داخلی در حوزه تغذیه، صادرات خوبی هم انجام دهد.


رفیعی‌پور با اشاره به ضرورت افزایش سواد تغذیه در بین مردم، توضیح داد: رسانه‌های مختلف به ویژه رسانه ملی باید سطح سواد مردم در حوزه تغذیه‌ سالم را ارتقا دهند.


مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: مصرف غذای ناسالم عامل همه گرفتاری‌های بشر در حوزه سلامت و طول عمر است.


وی با اشاره به این که انسانی که غذای سالم بخورد در آرامش زندگی می‌کند، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی با کمک وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مسئولیت تامین کیفیت و بهداشت و سلامت غذا در ایران را بر عهده دارد.


رفیعی‌پور افزود: دستگاه‌های نظارتی مختلف در حوزه غذا تلاش می‌کنند با رصد دقیق فرآیند تولید تا مصرف غذا، خوراک سالم به دست مردم برسد.
وی ادامه داد: محصولی که از مبدا مشخص – تحت نظارت سازمان غذا و دارو و وزارت جهاد کشاورزی – تولید می‌شود و تاییده سازمان ملی استاندارد را می‌گیرد، محصول خوراکی سالم و خوب است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر