صفحه نخست

آناتک

آنامدیا

دانشگاه

علم

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

همدان

هرمزگان

یزد

پخش زنده

۱۴:۰۰ | ۲۰ / ۰۷ /۱۴۰۰
| |
دانستنی‌های علمی/۲۹۱؛

چرا نمک طعم غذا را پررنگ‌تر می‌کند؟

نمک بهترین چاشنی در آشپزی به شمار می‌رود چراکه اثر چشمگیری بر مزه‌های دیگر دارد.
کد خبر : 613757

انتهای پیام/

ارسال نظر