صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰
رضایی اعلام کرد؛

ارسال ۹۲۷ طرح به نمایشگاه «تا ثریا» / محصولاتی که نمونه خارجی ندارند

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از ارسال ۹۲۷ طرح به نمایشگاه «تا ثریا» و پذیرش ۱۲۷ طرح خبر داد و گفت: محصولات موجود در این نمایشگاه نمونه خارجی ندارند.
کد خبر : 610403

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ساری، اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با محصول «سبد سس‌ها و چاشنی‌های فرآورده‌های دریایی و گوشتی»، و شعار «پیشگیری، نه درمان» به سرپرستی زهرا لطیفی در نمایشگاه و رویداد «تا ثریا» شرکت کردند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: محصولات و فرآورده‌های دریایی و گوشتی موجود در این نمایشگاه سلامت‌محور بوده و در دامنه غذا ـ دارو و محصولات فراسودمند مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.


عباس رضایی عنوان کرد: از آنجا که طب سنتی جایگاه خود را به طب نوین داده، مردم به جای پیشگیری به سمت درمان روی آورده‌اند، این محصولات به دلیل داشتن طبع گرم با ایجاد تعادل در بدن از ایجاد بیماری‌های ناخواسته مانند قولنج، سردی و ... پیشگیری می‌کنند.



وی اضافه کرد: محصولات موجود در نمایشگاه و رویداد «تا ثریا» همچنین بوی زُهم فراورده‌های دریایی و محصولات گوشتی را به خوبی حذف می‌کنند و مزیت این محصولات آن است که تولید و نمونه داخلی و خارجی ندارند.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران یادآور شد: ۹۲۷ طرح به نمایشگاه «تا ثریا» ارسال و در نهایت ۱۲۷ طرح پذیرفته شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر