صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

واکنش اهالی فرهنگ و هنر به بیلبوردهای سلامت ادامه دارد

به دنبال برپا شدن بیلبوردهای سلامت در سطح شهر تهران، اهالی فرهنگ و هنر نسبت به این رویداد واکنش نشان دادند.
کد خبر : 60945

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از موسسه آوای هنر سلامت، احمد مسجد جامعی، مسعود رایگان، بهزاد فراهانی، مجید مظفری و بهاره رهنما نیز نسبت به بیلبوردهای سلامت که در سطح شهر تهران در معرض دید عموم قرار گرفته است، واکنش نشان دادند.


بنابر این گزارش، کمپین #شهروند_سالم که یک کارزار تبلیغات محیطی است که به همت موسسه آوای هنر سلامت وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حمایت شهرداری تهران به راه افتاده است، واکنش‌هایی را در میان اهالی فرهنگ و هنر ایجاد کرده است.



احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران ضمن بیان این که تبلیغات شهری در قالب یک بیان هنری تصویر شود، در خصوص کمپین #شهروند_سالم اعلام کرد:مسئله سلامت امری جدی است، و تبلیغات شهری #شهروند_سالم به شکل هوشمندانه ای به موضوع سلامت شهروندان پرداخته است.


احمد مسجد جامعی با بیان اینکه سواد در زمینه‌های هنری و اجتماعی باید کم‌کم به دست بیاید، ادامه داد: آموزش هنر با کلاس‌های رسمی به دست نمی‌آید بلکه باید آموخته و تجربه شود و تأثیر‌گذاری آن هم به دلیل آموزش‌هایی که با یک ساختار بطیع انجام می‌شود، می‌تواند عمیق تر شود.


وی با تاکید بر اینکه اثر بخشی هر فعالیتی مهم‌ترین بخش آن است، افزود: «اینکه یک رویکرد را در سطح شهر برای مدت زمان مشخصی انتخاب کنیم که محور و مبنای مشخصی داشته باشد، این زمینه را فراهم می‌کند که یک مقوله را صرفاً به شکل یک فعالیت نبینیم بلکه به اثر بخشی آن بیندیشیم.»


مسجد جامعی با اشاره به اینکه اولین مسئله در اجرای هر طرحی مطالعه و بررسی آن است، گفت: طرح " #شهروند_سالم" پشتوانه ای دارد و آن همفکری، همکاری و هماهنگی میان مراکزی است که به سلامت می اندیشند.


مسعود رایگان با بیان اینکه چرا این همه دیر به صرافت می افتیم، در این خصوص در قالب یادداشتی اینگونه واکنش نشان داد:


«چقدر دیر، چرا این‌همه دیر به صرافت افتادیم؟ ولی به هر تقدیر، اقدام بی‌سابقه‌ی حوزه‌ی سلامت وزارت محترم بهداشت زنگ‌های هشدارش را به صدا درآورد تا نشان دهد تا چه اندازه سلامت جسمی و روانی شهروندان ایرانی و در معرض خطر قرار گرفتن آن، از بیماری ایدز گرفته تا مصرف بی‌رویه‌ی قند و نمک و تغذیه‌ی بد، معروف به فست‌فودی، برای این حوزه مهم و حیاتی است.


اقدام در این راستا را ارج می‌نهم و دست‌مریزاد می‌گویم و ا امید که حوزه‌ی سلامت با سلامت و آگاهی مسیر خود را تا پایان ادامه دهد.»



بهزاد فراهانی نیز نسبت به این رویداد فرهنگی، چنین واکنش نشان داد:


«هنر کار دیگری ندارد جز فرهنگ‌سازی. بسیاری از آموزش‌های اجتماعی را می‌توان از این طریق به مردم آموزش داد.


من همیشه به کارهای مردمی خوش‌بین هستم اما وقتی یکی از بیلبوردهای سطح شهر را دیدم که روی آن نوشته شده بود: «با استفاده از روغن زیتون قلب و عروق خانواده را سالم‌تر نگه دارید»، یک سوال برای من ایجاد شد که روغن زیتون برای کدام بخش از جامعه است و یک کارمند معمولی با درآمد متوسط با قیمت‌های فعلی چطور می‌تواند همیشه در پخت غذا از روغن زیتون استفاده کند.»


این کارگردان در ادامه با بیان این‌که راه‌اندازی کارزار شهروند سالم کار زیبایی است، گفت: «متاسفانه بخشی از این تبلیغات متعلق به افراد مرفه جامعه است.»


مجید مظفری، بازیگر تلویزیون و سینما با بیان اینکه فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه زیبایی شهری توانسته مردم را نسبت به عبور با دقت از شهر هوشیار کند، گفت: «اقدام اخیر سازمان در انتشار کارهای گرافیکی با موضوع شهروند سالم اتفاقی بود که نباید آن را نادیده گرفت.»


مجید مظفری با بیان اینکه نباید از تاثیرات تبلیغات بصری در مسائل فرهنگی غافل شد اعلام کرد: «فعالیت‌های صورت گرفته توانسته مردم را نسبت به عبور با دقت از شهر هوشیار کند. من به عنوان فردی که هر روز در این شهر در رفت و آمد هستم معتقدم این فعالیت های توانسته اثرگذاری لازم را در شهروندان داشته باشد. نباید از تاثیرات تبلیغات بصری در مسائل فرهنگی غافل شد.»


این کمپین هم مانند اقدام قبلی سازمان زیباسازی در اکران تابلو هنرمندان برجسته با عنوان «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» که در آن زمان شهر حال و هوایی به خود گرفته بود، می‌تواند تاثیر خوبی در شهروندان ایجاد کند.


این بازیگر تلویزیون و سینما با تاکید بر اینکه نکته قابل توجه در این زمینه پراکندگی بیلبوردهایی است که به این موضوعات اختصاص داده می شود، افزود: «باید سازوکاری در نظر گرفته شود که پراکندگی این طرح‌ها در همه مناطق و سطح شهر به طور یکنواخت انجام شود تا با تکرار، تاثیر مطلوب را به دنبال داشته باشد.»


به گفته مجید مظفری، متاسفانه شهروندان در قیل و قال زندگی روزمره خود گم شده‌اند و این گمگشتگی باعث شده تا نسبت به سلامت خود بی‌توجه باشند اما کمپین #شهروند_سالم با این اقدام خود زنگ توجه به سلامت فردی را برای شهروندان به صدا در آورده است.



بهاره رهنما هم در صفحه اینستاگرام خود این چنین واکنش نشان داده است:


«تابلوهای جدید سطح شهر در حوزه سلامت رو خیلی دوست دارم و به نظرم کار کاربردی و درستیه. همون قدر که به نظرم طرح تهران یک گالری شتابزده و بدون فکر بود، این تابلوها با شعارهای سلامتی تاثیر خوب و صحیحی داره. من هم به عنوان یکی از سفرای دیابت گاهی بعضی از اون‌ها رو خواهم گذاشت. مثلا این اولی که واقعا درسته بچه‌ها رو بعد از گرفتن از شیر واقعا نباید به مواد قندی و هله هوله عادت داد. مصرف غلات، آجیل‌ها و دانه‌های گیاهی بهترین تنقلات برای کودکان ما هستند و عادت به سلامت خوردن رو در اونها رشد می‌دهند.»


پیش از نیز فاطمه معتمد آریا در این خصوص واکنش نشان داده بود.


موسسه آوای هنر سلامت با هدف ارتقای سطح دانش و بینش عمومی در حوزه نظام سلامت با استفاده از بسترهای فرهنگی و هنری کشور و رویکرد ترویج اشاعه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی اسلامی و وظایف قانونی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت خود را آغاز کرده است.


این موسسه تهیه و تولید سریال ها و فیلم های تلویزیونی، ویدیویی، انیمیشن، کوتاه، بلند و مستند اعم از داستانی، آموزشی، صنعتی و تاریخی را در دستور کار خود قرار داده است.


مدیر عاملی موسسه آوای هنر سلامت را ابراهیم داروغه‌زاده بر عهده دارد.


علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت موسسه آوای هنر سلامت به نشانی www.honarsalamat.com مراجعه نمایند.



انتهای پیام/

ارسال نظر