صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۷ - ۲۰ دی ۱۳۹۴

ماجرای جریمه 5 تومانی برای واکسن نزدن به دستور امیرکبیر/ قائم مقام وزیر بهداشت: امثال امیرکبیر کم داریم

قائم مقام وزیر بهداشت هدف نظام سلامت را محافظت مردم از مخاطرات ناشی از حوزه سلامت و پاسخگویی مناسب و کسب رضایت مردم بیان کرد و افزود: اگر منافع خودمان را با منافع مردم گره بزنیم، منافع برای همه ایجاد می شود.
کد خبر : 60734

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ ایرج حریرچی در اولین نشست مدیران پرستاری صف و ستاد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در میان مدیران پرستاری و پرستاران بیمارستان‌های تحت پوشش وزارت بهداشت، به سخن علامه طباطبایی اشاره کرد و گفت: در اوایل تحصیل خود در رشته پزشکی مفهوم سخن علامه طباطبایی را که "حاضرم یک عمر عبادت را با یک روز پرستاری جابجا کنم " متوجه نمی‌شدم اما بعد از حضورم در بیمارستان و مشاهده مراقبت‌های بی وقفه پرستاران از بیماران، متوجه مفهوم واقعی این سخن شدم.


قائم مقام وزیر بهداشت در ادامه با ذکر مثالی از تاریخ گذشته، یکی از اقدامات موثر و خوب امیر کبیر در زمان خود را اجباری شدن استفاده از واکسن آبله بیان کرد و افزود: امیرکبیر هر کس را که از واکسن استفاده نمی‌کرد، 5 تومان جریمه نقدی می‌کرد.


وی ادامه داد: متاسفانه در آن زمان در کل تهران و شهرستان‌های اطراف تنها 303 نفر مایه کوبی کردند و امیرکبیر در آن زمان گفت: مسئول جهل و نادانی مردم، ما هستیم چرا که در آگاه کردن مردم کوتاهی کردیم.


حریرچی با بیان این که کشور ما امثال امیرکبیر کم دارد، توسعه و پیشرفت هر کشور را در گرو کارهای تیمی دانست و گفت: لازم است هر یک از افراد خود یک امیر کبیر باشند و تمامی افراد با رویکردی مناسب در آبادانی کشور کوشا باشیم، چرا که با چراغ‌های کوچک می‌توانیم کشور را روشن نگه داریم.


قائم مقام وزیر بهداشت افزود: شما پرستاران به دلیل شایستگی خود انتخاب شده‌اید، بنابراین هر یک از شما مسئول اقدامات و خدمات خود هستید.


حریرچی بر لزوم اصلاح فرایندهای تحت کنترل از سوی هر یک از پرستاران در محیط کار تاکید کرد و افزود: لازم است همه افراد آگاهی و اطلاع از مسیر و هدف نهایی خود در هر برنامه‌ای داشته باشند.


قائم مقام وزیر بهداشت هدف نظام سلامت را محافظت مردم از مخاطرات ناشی از حوزه سلامت و پاسخگویی مناسب و کسب رضایت مردم بیان کرد و افزود: اگر منافع خودمان را با منافع مردم گره بزنیم، منافع، رای همه ایجاد می‌شود و عدم توجه به منافع مردم باعث ضرر رسیدن به ملت می‌شود.


وی بر لزوم پایش عملکردها و رسیدگی به وضعیت بیماران تاکید کرد و گفت: لازم است نظارت‌هایمان بیمار محور و کانون توجه ما بیمار محور باشد.


حریرچی همچنین، با بیان این که بیمارستان متعلق به مردم است، تصریح کرد: پایش‌ها و نظارت‌ها در راستای کسب رضایت بیماران ضروری است.


به گفته وی، اولویت اول نظام سلامت، رضایتمندی بیمار از ارائه خدمات است.


انتهای پیام/

ارسال نظر