صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰
کاظم هژیرآزاد در گفت‌وگو با آنا:

رنگارنگ بودن حاج مظفر در «زخم کاری» برایم جالب بود/ بازیگری شغل من است

بازیگر نقش حاج مظفر در سریال«زخم کاری» از این سریال و تجربه بازی در «مختارنامه» می‌گوید.
کد خبر : 602486

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، کاظم هژیرآزاد از بازیگران شاخته‌شده و باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون است. او این روزها با نقش‌آفرینی در سریال «زخم کاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان بار دیگر توانمندی‌های خود را در ایفای نقش‌های متفاوت نشان داد.


هژیر آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره پذیرفتن نقش «حاج مظفر» در این سریال گفت: من شناختی از آقای مهدویان نداشتم و این اولین تجربه همکاری من با او بود. حتی روز اول که به دفتر رفتم، ایشان را از روی چهره نمی‌شناختم و او را به من معرفی کردند. البته فیلم‌های قبلی او مثل «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» را دیده بودم و از توانمندی‌هایش در مقام کارگردان آگاه بودم. خدا را شکر میزان استقبال از سریال «زخم کاری» نشان داد که در قالب سریال هم موفق بوده است.


 یک شخصیت رنگارنگ در «زخم‌کاری»


وی اظهار کرد: وقتی درباره حاج مظفر صحبت کردیم، دیدم که این نقش به‌ظاهر از شخصیت‌های فرعی داستان است اما در چهارده قسمت از پانزده قسمت سریال حضور دارد و اتفاقاً تأثیرگذار بوده و به نوعی شخصیت رنگارنگ و چندلایه‌ای است. نمی‌خواهم وارد جزئیات داستان شوم، اما از آن دسته آدم‌هایی است که مدام رنگ عوض کرده و اطرافیان را غافلگیر می‌کند. به همین دلیل برایم جذابیت داشت.


این بازیگر در ادامه گفت: خاستگاه کاری من تئاتر است و از این عرصه به سینما و تلویزیون آمده‌ام. همیشه برای کار کردن آماده‌ام و بازیگری را یک شغل می‌دانم که باید از طریق آن زندگی خودم را بگذرانم. من بازنشسته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستم؛ در شرایطی که خط فقر را ۱۰ میلیون تومان اعلام کرده‌اند، چطور می‌توانم با حقوق بازنششتگی زیر پنج میلیون تومان زندگی خود و خانواده‌ام را بگذرانم.



وی عنوان کرد: البته طبیعی است که پیشنهادهایی هم در این سال‌ها داشتم که با وجود نیاز مالی رد کردم چون کیفیت کار هم برایم مهم است. درست است که متأسفانه در کشور ما بازیگری و تئاتر را به عنوان شغل نمی‌شناسند اما به هر حال بازیگری شغل من است.


هژیرآزاد گفت: در حالی که ۴۲ سال از انقلاب گذشته است، هنوز تکلیف تئاتر در کشور ما روشن نیست. به نظر من سینما از نظر ثبات مدیریتی وضعیت بهتری دارد چراکه معمولاً مدیرانش دلسوزتر هستند، اما در تئاتر به جز دوره کوتاهی که در دهه شصت آقای منتظری سکاندار این حوزه بود اوضاع چندان خوبی را تجربه نکردیم.این روزها هم که به خاطر شیوع کرونا تئاتر تعطیل است. در این یک سال هم هنرمندان بزرگی مثل پرویز پورحسینی، کریم اکبری مبارکه، بیژن افشار و اخیراً هم علی سلیمانی را به خاطر کرونا از دست دادیم. بالاخره هنرمندان نمی‌توانند برای مدت طولانی بیکار بمانند و باید برای کسب درآمد سر کار بروند که در این صورت هم خطر ابتلا آنها را تهدید می‌کند.


 شانس کاری با حضور در یک سریال ماندگار


این بازیگر پیشکسوت که در سریال «مختارنامه» ایفاگر نقش «مهلّب» بود درباره ساخت این مجموعه تلویزیونی گفت: من در نمایش «دندون طلا» که آقای داود میرباقری نویسنده نمایشنامه آن است و در سال ۱۳۸۰ روی صحنه رفت، نقش قنبر قهوه‌چی را داشتم. البته کارگردان این نمایش فرید سجادی حسینی بود، اما میرباقری هم به عنوان مشاور در کنار او حضور داشت. در همان زمان در «مسافر ری» هم بازی کردم. آقای میرباقری برای «معصومیت از دست رفته» هم نقشی برای من در نظر گرفته بود که امکان حضور در آن سریال فراهم نشد، اما در «مختارنامه» و سریال «دندون طلا» که در شبکه نمایش خانگی پخش شد باز هم تجربه همکاری با این کارگردان خوش‌فکر را پیدا کردم.



وی افزود: بازی در سریال «مختارنامه» برای من فرصت و اتفاق خوبی بود. در کنار متن خوب آقای میرباقری و توانایی سایر عوامل، باید از توانمندی زنده‌یاد عظیم جوانروح در مقام فیلمبردار یاد کنم. او واقعاً فیلمبردار متبحری بود که قاب را می‌شناخت و با میرباقری هم به هماهنگی کامل رسیده بود تجربیات تئاتری هم خیلی به کمک آمد تا بتوانم به شخصیت «مهلب» برسم.


هژیرآزاد گفت: من هفتاد و یک‌ ساله شده‌ام و فکر می‌کنم دیگر چیزی به آخر عمرم باقی نمانده است اما دوست دارم این شرایط کرونایی زودتر رفع شود تا باز هم در تئاترهای خوب و ماندگار روی صحنه بروم.


انتهای پیام/۴۱۰۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر