صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رژیم غذایی در دوران همه‌گیری کرونا در تلویزیون بررسی شد

موضوع رژیم غذایی در دوران همه‌گیری کرونا در برنامه صبحگاهی صبح پارسی شبکه جام جم تلویزیون بررسی شد.
کد خبر : 598880

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از روابط عمومی برنامه، برنامه صبحگاهی صبح پارسی امروز با موضوع رژیم غذایی در دوران همه‌گیری کرونا و با میزبانی از دکتر علی میلانی بناب متخصص تغذیه، مهمان خانه های ایرانیان در سراسر جهان بود.


میلانی بناب در ابتدای صحبت‌هایش گفت که ما به کرونازیستی رسیده ایم و همین رعایت شیوه‌نامه‌ها و تغییر سبک زندگی که می خواهیم کرونا نگیریم، یعنی با این مسائل کنار آمده‌ایم.


وی درباره تغذیه و الگوی غذایی گفت: «وقتی درباره تاثیر تغذیه در کرونا صحبت می کنیم برخی تصور می کنند که یک ماده خاص می تواند ما را در برابر کرونا مصون کند که این موضوع صحت ندارد. در حقیقت این الگوی تغذیه ای است که می تواند تاثیری مثبت در ایمنی نسبت به کرونا در ما ایجاد کند. همه چیز باید در کنار هم باشند و الگوی تغذیه‌ای صحیح داشته باشیم. باید میوه و سبزی‌های تازی بیشتر مصرف شود».


غذاهای پرچرب و فست فودها، چربی اشباع در خودشان دارند که همین چربی اشباع در خودشان دارند که باعث التهاب در ریه می شوند که همین موضوع به درگیر شدن با کرونا می‌انجامد، یکی از مراقبت هایی که می‌توان انجام داد تا به کرونا مبتلا نشد، کم کردن چربی های اشباع است.


میلانی درباره تاثیر مواد غذایی با طبع سرد و گرم در مقابله با کرونا گفت:«نمی توان گفت همه غذاها با طبع گرم برای کرونا خوب هستند و غذاهایی با طبع سرد اثر بدی روی این بیماری دارند. ما مواد غذایی با طبع سرد داریم که برای کرونا مفید هستند مثل خانواده کلم‌ها موادی در خودشان دارند که از بدن محافظت می کنند. مرکبات طبع گرم ندارند اما علم ثابت کرده که می توانند عملکردی مناسب برای مهار و کنترل کرونا داشته باشند»



وی درباره تاثیر کباب در کرونا هم گفت که کباب ها خصوصا کباب کوبیده چربی اشباع دارند و گوشت قرمز را نمی توان خیلی موثر دانست. هرچه سن پروتئین بیشتر باشد، اثر بخشی آن کمتر است و این موضوع درباره گوشت قرمز هم صدق می کند. هرچه مواد آلاینده و چربی های اشباع کمتر باشند، تاثیر بهتری در مقابله با کرونا دارند.


میلانی درباره مواد غذایی برای کرونا هم گفت که در حال حاضر شواهد نشان دادند لیمو ترش خصوصا پوست لیمو برای کرونا مفید هستند، ترکیب زردچوبه و شیر که باید روی حرارت غیرمستقیم ترکیب شوند برای سبک کردن ریه مناسب هستند. لبنیات تخمیری که به رشد باکتری های مفید پروبیوتیک کمک می کنند می توانند تاثیر به سزایی در مقابله بدن با کرونا داشته باشند. سیر، پیاز، سیب، موز نیز به رشد باکتری های پروبیوتیک در بدن کمک می کنند و ایمنی را افزایش می دهند.


بخش ورزش صبحگاهی، یکی از قسمت های ثابت برنامه صبح پارسی است که توسط مربیان مطرح تیم های ملی انجام می گیرد. در بخش میز خبر امروز هم اخبار مختلفی بررسی شد. این روزها المپیک در حال برگزاری است و حواشی آن برای همه مردم جذاب است. علیرضا حاجی روزبهانی هر روز با اخبار و حواشی جذاب المپیک و هدیه بیدی با اخباری جذاب از ایران و سراسر جهان در میز خبر حاضر می شوند.


برنامه صبحگاهی صبح پارسی از دوشنبه تا جمعه هر هفته از ساعت ۹ صبح به وقت ایران به مدت ۷۵ دقیقه به تهیه کنندگی علیرضا نظارت و ابراهیم ارجمندی و اجرای امیرمحمد زند و شمیم علیزاده به عنوان مجریان اصلی و هدیه بیدی و علیرضا حاجی روزبهانی مجریان میز خبر، با بخش های متنوع و مهمانانی از حوزه های مختلف از قاب شبکه جهانی جام جم مهمان خانه ایرانیان سراسر دنیا است.


انتهای پیام/۴۱۰۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر