صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

سقوط آزاد تیراندازی در المپیک توکیو/ اختلاف و قهر یقه تیراندازان ایران را گرفت!

تیم ملی تیراندازی تفنگ کشورمان با چهار سهمیه ضعیف‌ترین نتیجه را در المپیک توکیو رقم زد تا این نتایج بیشتر از همیشه نشان دهد حواشی می‌تواند چه تأثیری روی عملکرد ملی‌پوشان بگذارد.
کد خبر : 598552

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، عملکرد تیم ملی تیراندازی تفنگ با چهار سهمیه در آوردگاه توکیو چنگی به دل نزد و تنها مدال‌آور تیراندازی ایران جواد فروغی در رشته تپانچه بود که توانست به مدال خوش‌رنگ طلا برسد و نخستین و در حال حاضر آخرین مدال این کاروان ۶۶ نفره باشد. البته فروغی در شرایطی به این مدال خوش‌رنگ رسید که هیچ یک از مسئولان وررش روی آن حساب باز نکرده بودند و در نهایت بدون حضور مسئولان ورزش ایران موفق به کسب مدال‌آوری شد. حالا بماند که پس از آن وزیر ورزش و جوانان مدعی شد که از قبل می‌دانسته که فروغی می‌تواند به مدال برسد اما نمی‌دانیم چرا با این علم و آگاهی آقای وزیر او در زمان مسابقه در سالن حضور نداشت و برای دیدن عملکرد شمشیربازان به سالن دیگری رفته بود!


قهر و آشتی خانم سرمربی در سال المپیک!


از این موضوع که بگذریم، عملکرد تیراندازان تفنگ همچون بازی‌های آسیایی جاکارتا بسیار ضعیف بود.نجمه خدمتی، فاطمه کرم‌زاده، مهیار صداقت و آرمینا صادقیان تیرندازان المپیکی کشورمان هیچ کدام موفق نشدند حتی به مرحله بعد صعود کنند و این برای تیراندازی ایران که بیشترین سهمیه را برای حضور در المپیک کسب کرده بود، اخبار ناامیدکننده‌ای است. اما اگر به روند تیراندازی در این مدت توجه کنیم، این نتیجه قابل پیش‌بینی بود؛ الهام هاشمی سرمربی تیم ملی تیراندازی کشورمان تا مدت‌ها با دادگر رئیس فدراسیون اختلاف داشت و حتی کار به جایی رسید که شاگردانش هم دست به اعتصاب زدند و اردوی تیم ملی را ترک کردند. البته که در این موضوع به خوبی ناکارامدی رئیس فدراسیون را نشان می‌دهد که نتوانسته یک موضوع را حل و فصل کند و در نهایت کار به کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان کشیده شد و با برگزاری جلسات متعدد صلح و آشتی بین آن‌ها برقرار شد و هاشمی هم به عنوان سرمربی به کارش ادامه داد. البته ناگفته نماند این موضوع فرصت زیادی را از بین برد و عملاً تیراندازان ایران هم خانه‌نشین کرده بود. از طرفی دیگر بی‌توجهی فدراسیون به رشته‌ المپیکی تفنگ و توجه زیاد او به اهداف پروازی مشکلات زیادی را برای این رشته ورزشی به وجود آورد.


بیشتر بخوانید:


ادامه لجبازی در فدراسیون تیراندازی؛ جزیره خودمختار آقای رئیس/ صحبت‌های صالحی امیری به کجا رسید؟!


بارقه‌های امید در تیراندازی؛ بازگشت هاشمی به تیم ملی؟/ کلاف سردرگم تیراندازی به کدام سمت می‌رود؟!


حل مشکلات تفنگ مهم است یا لیگ اهداف پروازی؟!



بیشتر بخوانید:


وقتی سکوت مسئولان چاره راه می‌شود/چه کسی به فکر تیراندازان المپیکی است؟


تعلل در برگزاری لیگ تفنگ و تپانچه؛ غیرالمپیکی‌ها در اولویت هستند!


نه تنها تحریم خارجی، تحریم داخلی هم هستیم!/ این همه هزینه و زحمت از دست رفت


تیراندازی ایران چه مشکلاتی دارد؟!


بدون شک کمبود مهمات و فشنگ مشکل اصلی و همیشگی تیراندازی ایران است و سال‌هاست که تیراندازان ایران با این مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند. قطعا اگر الهام هاشمی بلافاصله بعد از عملکرد ضعیف تیراندازان از وضعیت کمبود سلاح گلایه می‌کند پر بیراه نگفته است، اما موضوعی که شاید بیشتر از همه عملکرد تیراندازان را تحت‌الشعاع قرار داده مسائل روحی و روانی بوده است. قهر و آشتی در فاصله چند ماه مانده به المپیک فشار و استرس زیادی به تیراندازان وارد کرد.


آرامش؛ حلقه مفقوده تیراندازان تفنگ


اگرچه جواد فروغی در رشته تپانچه فعالیت می‌کند و به لحاظ مهمات و تجهیزات شرایط متفاوت‌تری با تیراندازان تفنگ دارد؛ اما بدون شک او هم با کمبودهای زیادی مواجه بوده ولی با همین این شرایط به مدال طلای المپیک رسید. پس می‌توان گفت آن چیزی که باعث تفاوت او و سایر تیراندازان شد آرامشی بود که در اردوی تپانچه حاکم بود. آن‌ها بدون هیاهو و با همه شرایط تمرین کردند و نتیجه آن را هم در المپیک دیدند؛ اما در رشته تفنگ شرایط خوب نبود و تا مدت‌ها تیراندازان ایران بلاتکلیف بودند و خانم سرمربی هم خانه‌نشین بود. در این وضعیت نوک پیکان تمام انتقادها به سمت فدراسیون تیراندازی است که نتوانسته این حواشی را جمع کند. اما این موضوع اهمیت زیادی دارد که مسائل روحی و روانی برای ملی‌پوشان المپیکی از هر چیز دیگری واجب‌تر است. بر هیچ کس مشکلات و کمبودهای تیراندازی پوشیده نیست، فدراسیون هم با همه شرایط در دو ماه مانده به المپیک، اردوها و مسابقات خوبی در نظر گرفت اما عدم کنترل حواشی‌ها تأثیر مستقیمی بر کسب چنین نتیجه ضعیف داشته است.


انتهای پیام/۴۰۵۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر