صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۰
احمدی‌پور هِدِش در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

«NGO»های کارآفرین در مراحل تکوین | تربیت نیروی انسانی خلّاق برای کارآفرینی و ایجاد اشتغال

شناسایی و ایجاد شبکه کارآفرینان با هدف رفع مشکلات و نیازهارئیس کانون کارآفرینی کارآوند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: رسالت این کانون آموزش و تربیت نیروی انسانی مولد و خلّاق برای اشتغال جوانان و کارآفرینی است تا معضل بیکاری کاهش یابد.
کد خبر : 598043

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری به‌نام «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده و در این راستا بسط آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای با تلفیق دانش، مهارت و خلّاقیت به اشتغال مولد و توأم با کارآفرینی خواهد انجامید.


دانشگاه آزاد اسلامی نیز از همان ابتدای نامگذاری شعار سال ۱۴۰۰ و حتی قبل‌تر طرح «پویش» را در قالب برنامه محوری مورد توجه قرار داد و از این طریق بسیاری از دانشجویان در کنار تحصیل به اشتغال مشغول شدند.


دانشگاه آزاد اسلامی با توجه ویژه به دانش تخصصی، اجتماعی و مهارتی دانشجویان سعی دارد از همان ابتدا برای بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجویان (به‌خصوص در حوزه صنعت) اقدام زیربنایی انجام دهد.


دانشجویان برای دستیابی به موفقیت اقتصادی و رفاه اجتماعی بازید همزمان خلّاقیت و نوآوری، فرصت‌شناسی و ارزش‌آفرینی را داشته باشند و در کشورهای پیشرفته این امکان مهیاست.


شناسایی و ایجاد شبکه کارآفرینان با هدف رفع مشکلات و نیازهای آنان توسط کانون‌های کارآفرینی سودمند است.کانون کارآفرینی کارآوند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از جمله کانون‌هایی است که با هدف مهارت و توانایی به همت برخی دانشجویان دغدغه‌مند آذر سال ۱۳۹۹ راه‌اندازی شد. رسالت این کانون آموزش و تربیت نیروی انسانی مولد و خلّاق برای ایجاد اشتغال جوانان و کارآفرینی است تا به این ترتیب معضل بیکاری کاهش یابد.


خبرنگار آنا به همین مناسبت گفت‌وگویی را با فرزاد احمدی‌پور هِدِش دبیر کانون کارآفرینی کارآوند دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند انجام داده تا فعالیت‌های این کانون را در دوران معضل اشتغال و بیکاری دانش‌آموختگان جویا شود که در پی می‌آید:


آنا: کانون کارآفرینی کارآوند چگونه شکل گرفت و چه اهدافی را دنبال می‌کند؟


احمدی‌پور هِدِش: کانون کارآفرینی کارآوند با هدف آموزش مهارت و توانایی به همت برخی دانشجویان دغدغه‌مند آذر ۱۳۹۹ زیرنظر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند شکل گرفت و در مجموعه کانون‌های فرهنگی ـ دانشجویی ثبت شد.


رسالت این کانون آموزش و تربیت نیروی انسانی مولد و خلّاق برای اشتغال جوانان و کارآفرینی است تا معضل بیکاری کاهش یابد؛ بنابراین خدمات فنی و حرفه‌ای موجب می‌شود تا آحاد جامعه از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شوند و از طریق این آموزش‌ها علاقه‌مندان به مهارت‌آموزی، بتوانند توانایی بالقوه خود را بالفعل کنند.


تلفیق دانش و مهارت در کانون کارآفرینی کارآوند


همراهی مجموعه کارآفرینی برای بهبود فضای کسب و کار و توسعه اقتصادی کشور ضروری است و در این راستا کانون‌های کارآفرینی در غیاب سازمان نظام کارآفرینی در کشور، نقش مهم و مؤثری را در این راستا دارند و اکنون NGOهای(سازمان‌های مردم‌نهاد) کارآفرین در مراحل نخست تکوین و تکامل هستند و کانون کارآفرینی دارای نقشی پیشرو و الهام‌بخش است و رسالت مهم رهیاری و راهبری را برعهده دارد.


آنا: کانون‌هایی مانند کارآوند تا چه اندازه می‌توانند در پیشبرد اهداف کارآفرینان مؤثر باشند؟



احمدی‌پور هِدِش: کانون کارآفرینی کارآوند سعی دارد با تلفیق دانش و مهارت بستری برای اشتغال جوانان و دستیابی به فرصت‌های شغلی پایدار فراهم آورد تا دانش‌آموزان و دانشجویان فقط بر دانش نظری تکیه نکنند و در کنار درس با مهارتی آشنا شوند و دانش و مهارت خود را مطابق با پیشرفت‌های زمان ارتقا دهند تا شاهد فرآیندهای تولیدی نیروهای انسانی متخصصان در عرصه جهانی باشیم.


در شرایط مناسب و ایده‌آل اینگونه انجمن‌ها نه‌تنها در پیشبرد اهداف و پاسخ به نیازهای کارآفرینان و رفع مشکلات آنها مؤثر هستند؛ بلکه نقشی تعیین‌کننده در توسعه اقتصادی کشور دارند. به‌عنوان مثال امروز یکی از مشکلات اساسی کشور اشتغال است و توجه نداشتن به آن، بحران‌های اقتصادی و اجتماعی را در پی خواهد داشت و نقش کارآفرینان در آن حیاتی است.


جزئیاتی از مسابقه «دیده شو و جایزه ببر»


از سوی دیگر، کشورها در وضعیت رکود به سر می‌برند و نقش اساسی کارآفرینان در ارزش‌آفرینی و خروج از این شرایط تعیین‌کننده است.


آنا: مهم‌ترین دغدغه‌ای که اکنون با آن مواجه هستید، چیست؟


احمدی‌پور هِدِش: تأمین مالی دوره‌ها به‌خصوص دوره‌های نوآورانه و تخصصی و تأمین نیروی انسانی متعهد و توانمند که قادر به مدیریت و پیشبرد برنامه‌ها باشند از چالش‌های مهمی است که کانون‌ها با آن مواجه هستند؛ البته این را هم باید اضافه کنم که معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند حمایت کاملی از کانون کارآفرینی کارآوند انجام داده است.


آنا: گویا مسابقه «دیده شو و جایزه ببر» در کانون کارآفرینی کارآوند برگزار شده است، جزئیاتی از این مسابقه بگویید.


احمدی‌پور هِدِش: طرح اولیه مسابقه «دیده شو و جایزه ببر» در کانون کارآفرینی کارآوند از سوی یکی از اعضای اصلی کانون بود که پس از مشورت با یکدیگر و بررسی زوایای موضوع از آن استقبال شد و برای روز ملی کارآفرینی این مسابقه را طراحی کردیم و اکنون هم به بهترین شکل در حال برگزاری است.


هدف ما از این طرح حمایت از کسب و کارهایی بود که به‌صورت مجازی فعالیت می‌کنند؛ چراکه باید به طریقی دیده می‌شدند و سپس برای ایجاد انگیزه افراد برای کسب و کار جوایزی را اضافه کردیم؛ البته در آینده به‌صورت رایگان کسب و کارهای نوپا را تبلیغ می‌کنیم.


آنا: کانون‌های کارآفرینی برای مؤثر واقع شدن باید روی چه اهدافی تمرکز کنند؟


احمدی‌پور هِدِش: در گام نخست شناسایی و ایجاد شبکه کارآفرینان با هدف رفع مشکلات و نیازهای آنان سودمند است و سپس همکاری و همراهی با دانشگاه‌ها و دولت برای بهبود فضای کسب و کار و بسترسازی برای رشد و تعالی کارآفرینان و توسعه اقتصادی کشور عامل مهم موفقیت کانون‌های کارآفرینی است و امیدواریم با مجموعه این تدابیر و تلاش‌ها شاهد تحقق اهداف تعیین شده در کشور باشیم.


آنا: و سخن پایانی ...


احمدی‌پور هِدِش: از تلاش خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به‌دلیل آموزش و مهارت‌آموزی به هنرجویان قدردانی می‌کنم.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/پ


دانلود فایل


انتهای پیام/

ارسال نظر