صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۰
گزارش/

بازیگران اصلی انقلاب هوش مصنوعی را بشناسید/ همکاری مسالمت‌آمیز روبات و انسان

انقلاب هوش مصنوعی مدت‌هاست که آغاز شده است و همه حوزه‌های زندگی ما را تغییر خواهد داد. از این رو در این گزارش شما را با مشهورترین افراد فعال در حوزه هوش مصنوعی آشنا می‌کنیم.
کد خبر : 589839

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، هوش مصنوعی به‌سرعت در بسیاری از مشاغل انسانی از امور بانکی و حمل‌ونقل عمومی گرفته تا تشخیص پزشکی، ترجمه زبان، پشتیبانی مشتری ورود کرد و نسبت به نیروی انسانی برتری پیدا کرد. این مسئله نگرانی‌های موجهی ایجاد می‌کند که درنهایت هوش مصنوعی کارمندان انسانی را در کل اقتصاد جابه‌جا یا حذف خواهد کرد. اما به گفته کارشناسان ‌به‌سختی می‌تواند محتمل‌ترین نتیجه باشد. آنها معتقدند ازآنجاکه هوش مصنوعی به‌طور اساسی اینکه چگونه و چه‌کسی کارها را انجام خواهد داد، متحول می‌کند، تأثیر بیشتر این فناوری به جای جایگزینی مشاغل درواقع در تکمیل و تقویت استعدادهای انسانی خواهد بود.


به‌هرحال انقلاب هوش مصنوعی مدت‌هاست که آغاز شده است و همه حوزه‌های زندگی ما را تغییر خواهد داد.


در ادامه فهرست ۱۰ نفر از دانشگاهیان و محققان گرفته تا کارآفرینان مبتکر فناوری که مرزهای یادگیری عمیق و بینایی رایانه‌ای را برای تحقق بخشیدن به رؤیاهای هوش مصنوعی تحت تأثیر قرار می‌دهند، ذکر شده است.


ایلان ماسک


ملیت: آفریقای جنوبی
سمت: بنیان‌گذار و رئیس شرکت «OpenAI»



تأکید ماسک در شرکت خصوصی Open AI، توسعه هوش عمومی مصنوعی ایمن (AGI) به روشی است که با وجود خطرات احتمالی باعث خدمت به بشریت شود. آنها تحقیقات پیشگامانه‌ای انجام می‌دهند و ابزارهای منبع‌باز مانند «OpenAI Universe» را برای آزمایش توسعه می‌دهند. Universe درواقع مرکزی است که همه افرادی که با هوش مصنوعی سروکار دارند می‌توانند از آن برای بهبود پروژه‌های خود استفاده کنند.


ماسک همچنین می‌خواهد یک ایمپلنت عصبی ایجاد کند که مغز انسان را به هوش مصنوعی متصل کند و به افراد اجازه دهد کامپیوترها، اندام‌های مصنوعی و سایر تجهیزات را تنها با افکار خود به کار بیندازند.


آنیتا شول برید


ملیت: نروژی
سمت: مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت «Iris.ai»



«شول برید» یک دستیار علمی هوش مصنوعی به نام «Iris AI» ایجاد کرده که به بخش‌های تحقیق و توسعه سرعت می‌بخشد. این فناوری بیش از ۶۰ میلیون مقاله را برای یافتن مهم‌ترین مقالات با استفاده از الگوریتم‌ها جست‌وجو می‌کند. هدف او کسب درآمد نیست، بلکه انجام کارهای خوب (مانند کشف درمان سرطان) و بهبود زندگی مردم است.


یورگن اشمیدوبر


ملیت: آلمانی
سمت: بنیان‌گذار و دانشمند ارشد شرکت «Nnaisense»



«اشمیدوبر» به دلیل ایجاد مکانیسمی که به ما امکان برقراری ارتباط با گوشی‌های خودمان را می‌دهد، به‌عنوان «پدر روبات‌های خودآگاه» شناخته می‌شود. تحقیقات فعلی وی بر توسعه شبکه‌های عصبی مصنوعی متمرکز است که معادل مغز انسان بوده و درنهایت از آن فراتر رود.


فی فی لی


ملیت: چینی
سمت: دانشمند ارشد در «Google Cloud»



«لی» استاد علوم کامپیوتر و یکی از مدیران مؤسسه هوش مصنوعی انسان‌محور و آزمایشگاه بینایی و یادگیری در دانشگاه استنفورد است. او مأموریت دارد «دموکراتیک‌سازی هوش مصنوعی» را انجام دهد؛ درواقع قصد دارد استعداد و تخصص را در خارج از شرکت‌های بزرگ به‌منظور افزایش تنوع، خلاقیت و نوآوری به اشتراک بگذارد تا همه بتوانند از فرصتی برابر برخوردار باشند. موسسه خصوصی وی تحت عنوان «AI۴ALL» نسل بعدی فناوری شناسان، فیلسوفان و کارآفرینان هوش مصنوعی را آموزش می‌دهد.


دوریان سلز


ملیت: سوئیسی
سمت: مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت «Squirro»



شرکت Squirro در حوزه هوش زمینه‌ای پیشگام است و داده‌ها را به‌عنوان گران‌ترین منبع جهان ترویج می‌کند. وی از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای ارائه اهداف پشت داده‌ها استفاده می‌کند، درنتیجه هوش عملی و دانش عمیق مشتریان ایجاد می‌شود. می‌توان گفت Squirro پیشروترین پلتفرم هوشمند تقویت‌شده است. این پلتفرم کاربران تجاری را در جریان همه امور قرار داده و به آنها کمک می‌کند تا بهترین اقدام بعدی را انجام دهند.


ریچارد سوچر


ملیت: آلمانی
سمت: دانشمند ارشد شرکت رایانش ابری «Salesforce»



«سوچر» یکی از هنرمندان هوش مصنوعی و یادگیری ماشین لقب گرفته است. با درک عمیق‌تر از زمینه و خلق‌وخو، روش‌های وی انقلابی در پردازش زبان‌های طبیعی و بینایی رایانه‌ای ایجاد می‌کند.


دمیس هاسابیس


ملیت: انگلیسی
سمت: بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت «DeepMind»



«هاسابیس» ابرقهرمان هوش مصنوعی لقب گرفته است. او با پیوند دادن هوش مصنوعی به علوم شناختی، آن را پیشرفت می‌دهد. او در شرکت «دیپ‌مایند» (DeepMind) روی الگوریتم‌های ابتکاری کار می‌کند که می‌تواند به بشر در حوزه‌هایی مانند بهداشت‌ودرمان و مسائل زیست‌محیطی کمک کند.


ریتا کوشیارا


ملیت: ایتالیایی
سمت: پروفسور آزمایشگاه تحقیقاتی «AImagelab » از دانشگاه مُدِنا



«کوشیارا» بیش از ۳۰۰ مقاله علمی معتبر در ژورنال‌های جهانی دارد. فعالیت وی در زمینه‌هایی همچون بینش رایانه‌ای، سیستم‌های تشخیص مالتی مدیا، یادگیری ماشین، سنجش هوشمند و درک رفتار انسان (HBU) تأثیر بسزایی در کمک به مشاغل در رفع محدودیت‌های هوش مصنوعی داشته است.


آندرس هاردبرینگ


ملیت: سوئدی
سمت: مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت «Imagimob»



«سنسوربیت» (Sensorbeat) اولین بسته جامع شامل کلیه دستگاه‌های الکترونیکی و هوش مصنوعی برای تفسیر حرکت اجسام و افراد، توسط تیم «هاردبرینگ» طراحی و تدوین شد. کاربردهای آنی توسط واحد پردازش داده‌ هوشمندی که داخل گجت قرار دارد، فعال می‌شوند. شرکت وی از سال ۲۰۱۳ در صنعت خودرو، ساخت‌وتولید، بهداشت‌ودرمان و سبک زندگی به مشتریان خدمات ارائه می‌دهد.


رابین لی


ملیت: چینی
سمت: مدیرعامل و بنیان‌گذار شرکت «بایدو»



«لی» می‌خواهد مسئول سرنوشت هوش مصنوعی در چین و خارج از این کشور باشد. شرکت «بایدو» دائماً درگیر تحقیقات پیشرفته در زمینه‌هایی مانند هوش مصنوعی، بینایی رایانه‌ای و یادگیری ماشین است. بایدو با ۹هزار و ۳۴۶ درخواست تا اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی، برای سومین سال پیاپی توانسته در رده نخست متقاضیان ثبت اختراع در حوزه هوش مصنوعی قرار گیرد.


افرادی که در بالا نام برده شده‌اند در حوزه‌هایی همچون اتوماسیون، تصمیم‌گیری هوشمند، بهبود تجربه مشتری، پیشرفت‌های پزشکی، تحقیق، تجزیه‌وتحلیل داده‌ها و غیره تحولات عظیمی را رقم زده‌اند.


بسیاری از مشاغل از هوش مصنوعی برای اتوماسیون کارها استفاده کرده‌اند، اما جالب است بدانید افرادی که از آن برای جایگزینی کارگران استفاده کرده‌اند تنها بهبود بهره‌وری کوتاه‌مدت را تجربه می‌کنند. مطالعه هزار و پانصد شرکت نشان می‌دهد وقتی افراد و روبات‌ها با یکدیگر همکاری می‌کنند، سازمان‌ها بهترین عملکرد و بهره‌وری را به دست می‌آورند. درواقع انسان‌ها و هوش مصنوعی به‌طور فعال از طریق توانایی فکری مشترک، کیفیت یکدیگر را بهبود می‌بخشند.


انتهای پیام/۴۱۱۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر