تدوین برنامه ویژه ارتباط دانشگاه و صنعت برای رفع مشکلات جامعه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد، احمد راستینههفشجانی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برای رفع مشکلات جامعه باید ارتباط دانشگاه با صنعت بهصورت ویژه در قالب برنامهای تدوین شود. با توجه به ظرفیتهای خوب دانشگاه آزاد اسلامی، دستگاههای دولتی باید به کمک دانشگاه بیایند و این ظرفیتهای بالقوه را به ظرفیتهای بالفعل تبدیل کنند که با فعال شدن ظرفیتهای دانشگاه در تعامل با دستگاههای دیگر، نیازهای توسعه دانشگاه و جامعه برطرف خواهد شد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختاری در بخشهای پژوهشی و آموزشی دارای رتبه برتر در سطح کشوری است و با داشتن ظرفیتهای علمی بسیار خوب علاوه بر توسعه اشتغال پایدار مبتنی بر فاکتورهای علمی، میتواند در کمک به ارتقای بخشهای مختلف در حوزههای صنعت، کشاورزی و دامپروری این استان کمک کند.با ایجاد قرارگاههای تخصصی خدمت با نام شهید بهشتی(ره)، رسانه با نام شهید استکی(ره) و کادرسازی با نام شهید حاج قاسم که هر کدام از این قرارگاهها موضوع خاصی را پیگیری میکنند؛ سعی شده مشکلات جامعه مرتفع شود.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی درباره طرح مطالعاتی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: برای مسئله اشتغال، طرح بزرگ دهکده مالت که بزرگترین کارخانه مالت خاورمیانه در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد، پیگیری شد. ایجاد اشتغال با طرح توسعه قطب صنعتی بادام سامان، شهرک تخصصی مبل، طرح توسعه گلخانهای ۷۵ هکتاری در شهر کیان انجام گرفت. طرح تولید مستند آب استان چهارمحال و بختیاری، رفع مشکل جادهها و راهآهن، رفع مشکلات آب، گرفتن کد ملی برای بیمارستان خیرساز هاجر، طرح توسعه برق و گاز استان، جادههای مواصلاتی، فعال شدن مسیر آب بن و بروجن از دیگر کارهای انجامشده است.
راستینههفشجانی مطرح کرد: کار بزرگی که در یک سال گذشته انجام شد، سفر رئیس دو قوه به استان چهارمحال و بختیاری بود که برکات زیادی برای استان و طرحهای اجرایی داشت. این استان ۱۱ درصد آب کل کشور را تأمین میکند؛ اما ۲۱۹ روستا با تانکر، آبرسانی میشوند و ۱۳ شهر هم مشکل کیفیت آب شرب دارند. تصویب مصوبه اقدام راهبردی برای صیانت از حقوق ملت، طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، سالمسازی نظام پولی کشور، حذف دلالی در پنج موضوع زمین، خودرو، سکه، طلا و ارز، جهش تولید مسکن و مالیات بر خانههای خالی از فعالیتهای ملی انجام گرفته است.
وی توضیح داد: معرفی تیم تخصصی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و ایجاد کارگروههای تخصصی برای همکاری بین دانشگاه و دفتر نماینده، ایجاد رابطه کاری بین کارگروههای تخصصی دفتر نماینده با هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که ظرفیت علمی این دانشگاه میتواند به کمک کارگروهها بیاید و آنها را در راستای علمی کردن حرکتها و به سرانجام رساندن نتایجی که برای آن برنامهریزیشده کمک کند ازجمله اقداماتی است که برای رفع مشکلات این دانشگاه انجام شده است.
دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد جزء ۵ دانشگاه برتر کشور است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۴۰ درصد سهم آموزش عالی استان توسط دانشگاه آزاد اسلامی در سه واحد شهرکرد، فارسان و بروجن، دو پردیس اردل و لردگان و آموزشکده سما با ۱۰ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکتری تخصصی تأمین میشود.
ابراهیم رحیمی افزود: هرم هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با وجود ۲۰ استادتمام، ۲۴ دانشیار و ۱۲۰ استادیار جایگاه بسیار عالی در دانشگاه آزاد اسلامی دارد و نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد یک به ۴۰ و نسبت کارمند یک به ۳۸ بوده و این واحد دانشگاهی در حوزه آموزشی و پژوهشی جزء پنج دانشگاه برتر در کشور است.
به گزارش آنا، در پایان این نشست معاونان حوزههای مختلف توسعه، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهشی و پزشکی و مدیران اجرایی دانشگاه فعالیتهای شاخص حوزه خود را مطرح کردند و برای پیشبرد اهداف دانشگاه به تشریح مطالبات و مشکلات حوزه کاری خود از نماینده مردم در مجلس پرداختند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/