مشارکت؛ مؤلفه لازم برای انتخاب مدیر خوب
به گزارش خبرنگار سیاست خبرگزاری آنا، حضور مردم در پای صندوقهای رأی و واگذاری تعیین سرنوشت کشور توسط ملت، مظهر برقراری مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی ایران است که در چهارچوب قوانین دین اسلام و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در کشور ما شکل گرفته است.
اکنون که در آستانه برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشور قرار گرفتهایم کما فی السابق دشمنان این ملت و مرز بوم کارآزموده تر از قبل و با دلواپسیهایی از جنس توطئه به دنبال تزریق دلسردی در جامعه و کاهش نرخ مشارکت مردم هستند.
امری که رهبر عالیقدر انقلاب حضرت آیتالله خامنه ای (مد ظله العالی) بارها بهدرستی به آن اشاره کرده و می فرمایند : دشمنان انقلاب سعی در بیرونقی و سرد کردن تنور انتخابات دارند و با استفاده از جملاتی مانند «انتخابات فایدهای ندارد» «رأی بی رأی» قصد منصرف کردن مردم فهیم ایران را از شرکت در انتخابات دارند.
این در حالی است که مشارکت نکردن در انتخابات نهتنها وضع کشور را بهتر نمیکند بلکه فقط باعث بدتر شدن وضع موجود میشود.
بهعنوانمثال اگر شما سراغ ساختمان تمیز و مرتب که از مدیریت خوب آن ساختمان خبر میدهد؛ بروید با یک نکته بسیار مهم روبهرو میشوید و آن این است که همه اهالی آن ساختمان در مدیریت کردن ساختمان مشارکت میکنند و تنها در این صورت است که میتوان یک مدیر خوب انتخاب کرد و یک تصمیم خوب برای ساختمان گرفت. حالا شما تصور کنید فردی از وضع موجود ساختمان راضی نباشد آیا با مشارکت نکردن در جلسات هیئتمدیره میتواند وضع را تغییر دهد؟ کاملاً واضح است که شرکت نکردن آن فرد تنها باعث بدتر شدن وضع ساختمان خواهد شد بنابراین راهکار مناسب برای آن فرد این است که به جلسات ساختمان برود و اعتراض خود را مطرح کند تا شاید نظر او، نظر فرد دیگری در ساختمان باشد و با شکل گیری اتحاد بین این دو و انتقال فهم و منظورشان به دیگران باعث تغییر وضع موجود شوند.
در سطح کشور و سطح انتخابات نیز همین وضع برقرار است، اگر فردی به وضع موجود اعتراض دارد باید اعتراض خود را با رأی دادن نشان دهد و با انتخاب صحیح مسیر توسعه را در کشور هموار سازد.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/