صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۴
رییس هیات مدیره شرکت (تکفا) در واحد همدان:

گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان ضامن توسعه اقتصادی است

رییس هیات مدیره شرکت توسعه کسب و کار و فناوری اعتماد گفت: از۱۰ هزار اختراع و ابتکار ثبت شده در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اگر ۱۰ درصد آنها به مرحله تجاری سازی برسند، علاوه بر کم کردن مشکل بیکاری و افزایش تولید و توسعه، باعث ارتقای علمی کشور می‌شوند.
کد خبر : 58606
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهدی صداقت در آیین تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان اینکه برای توسعه اقتصادی تکیه صرف بر منابع طبیعی کفایت نمی‌کند گفت: راه حل اساسی حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی و گسترش شرکت‌های دانش بنیان است.


وی افزود: مقام معظم رهبری یکی از مشکلات اقتصادی کشور را مسئله اشتغال می‌دانند و یکی از بهترین راه‌های اشتغال، همین پارک‌های علم و فنّاوری و وارد کردن دانشجویان به فنّاوری‌های قابل تبدیل به ثروت است.


رییس هیات مدیره شرکت توسعه کسب و کار وفناوری، نگاه امروز دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه را که انتظار دارند بعد از اتمام تحصیل در یک شغل دولتی استخدام شوند، نادرست دانست و تاکید کرد: با برنامه ریزی مناسب و ترویج این تفکر که علم می‌تواند منجر به راههای بی‌شمار کسب ثروت شود، راه به سمت ایجاد مشاغل دانش بنیان هموار می‌شود.


وی با بیان سیاست‌های کلی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری افزود: تشکیل کرسی‌های نظریه‌پردازی، تقویت فرهنگ کسب و کار دانش‌بنیان، گسترش همکاری و تعامل فعال با سایر کشور‌ها و مراکز علمی معتبر بویژه جهان اسلام با تکیه بر فناوری‌های بومی و طراحی و ساخت محصولات در داخل کشور، از جمله این سیاست‌ها است.


صداقت توجه به فرهنگ کارآفرینی را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: گسترش شرکت‌های دانش بنیان ضامن توسعه اقتصادی است و چنانکه رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی می‌گوید، از۱۰ هزار اختراع و ابتکار ثبت شده در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اگر ۱۰ درصد آن‌ها به مرحله تجاری سازی برسند، علاوه بر کم کردن مشکل بیکاری و افزایش تولید و توسعه، باعث ارتقای علمی کشور می‌شوند.


وی عنوان کرد: از جمله نهادهای فعال در حوزه دانش بنیان؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک فناوری پردیس، مرکز شتابدهی نوآوری، ستادهای توسعه فناوری، صندوق پژوهشگران، بنیاد ملی نخبگان، صندوق نوآوری و شکوفایی، پارکهای علمی و فناوری، صندوق‌های پژوهش و فناوری، شرکت‌های مشاوره مدیریت و کارگزاران نهاد‌ها، شرکتهای دانش بنیان، کارآفرینیان و هستند.


صداقت با برشمردن تسهیلات قانونی و حمایت‌هایی که از شرکت‌های دانش بنیان صورت می‌گیرد، گفت: حمایتهای مالیاتی، ارائه معافیتهای گمرکی، صندوق نوآوری و شکوفایی، ضوابط استقرار واحدهای صنایع پیشرفته و فعالیت‌های دانش بنیان، تسهیلات نظام وظیفه تخصصی برای افراد فعال در شرکتهای دانش بنیان، لیزینگ محصولات دانش‌بنیان، طرح شناسایی کالاهای دانش بنیان دارای قابلیت صادرات، شرکت‌های ارائه دهنده خدمات تجاری‌سازی، حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان، تخفیف دوره‌های آموزشی برای شرکت‌های دانش بنیان، مرکز مشاوره امور مالیاتی دانش بنیان، تسهیلات اشتغال دانش‌ آموختگان برتر- طرح تهرانی مقدم، مرکز توسعه کسب و کار فناوری، تخفیف ۵۰ درصدی خدمات آزمایشگاهی و استفاده آزمایشگاه‌های خصوصی از جمله این حمایتهای قانونی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر