صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۰
در گزارش آنا بخوانید؛

واکنش کاربران عرب‌زبان به حضور آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری

دارایی‌های رئیس عدلیه با ثروت‌اندوزی قارون‌های منطقه مقایسه شدکاربران عرب شبکه‌های اجتماعی با انتشار پیام‌هایی نسبت به حضور و پیروزی احتمالی آیت‌الله رئیسی در انتخابات واکنش‌های قابل تأملی نشان دادند.
کد خبر : 585602

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، به‌دنبال اعلام اسامی هفت نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری کشورمان و مشخص شدن نامزدهایی که نتوانستند صلاحیت لازم را برای این سمت احراز کنند، کاربران عرب منطقه در شبکه‌های اجتماعی به‌طور گسترده به این موضوع پرداختند و از آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی به‌عنوان نامزدی یاد کردند که از اقبال زیادی برای پیروزی در انتخابات برخوردار است. توییت‌ها و ری‌توییت‌های کاربران عرب‌زبان و بررسی فضای شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد در خارج از کشور این فضا ایجاد شده است که با توجه به سابقه و عملکرد مؤثر و خوب رئیسی در حدود چهار سال حضورش در ریاست قوه قضائیه و پیش‌تر به‌عنوان تولیت آستان قدس رضوی، وی می‌تواند رئیس‌جمهور آینده کشورمان باشد.



با توجه به این موضوع، برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی به حمایت از نامزد ریاست جمهوری مورد اقبال مردم پرداختند و یکی از کاربران در توییتی نوشت: سیگنال‌های رسیده از جمهوری اسلامی نشان می‌دهند سیدابراهیم رئیسی به‌راحتی می‌تواند در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شود. فکر می‌کنم پیروزی او آمریکا، اسرائیل و قبل از آن‌ها، اعراب را بسیار ناراحت خواهد کرد.




در این میان یکی از موضوعاتی که بیش از همه مورد توجه کاربران عرب‌زبان قرار گرفت، ساده‌زیستی و شفافیت رئیسی و اعلام دارایی‌هایش بود. به‌گونه‌ای که به‌طور گسترده دارایی‌های وی در میان کاربران عرب‌زبان دست‌به‌دست گشت و آن را با پول‌پرستی و ثروت‌اندوزی برخی حکام عرب مقایسه می‌کردند. کاربری در این زمینه نوشت: ابراهیم رئیسی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری ایران در بیانیه‌ای فهرست اموال خود را اعلام کرد. او خانه‌ای به وسعت ۱۴۰ متر مربع دارد، خودرو ندارد، اما همسرش دارای خودروی ایرانی است. دو دختر متاهل دارد؛ دختر اول در مقطع دکترا و رشته جامعه‌شناسی تحصیل می‌کند و تحصیلات دختر دوم در مقطع کارشناسی رشته فیزیک است و تحصیلات ارشد خود را در رشته علوم قرآن و حدیث می‌گذراند.




یکی از شاخصه‌های رئیس‌جمهور خوب علاوه بر تجربه و مهارت، وجود کاریزما و شخصیت ریاست در اوست. صالح القزوینی، از کاربران عرب‌زبان به‌خوبی این موضوع را بیان می‌کند و در توییتی می‌نویسد: یکی از عناصر اصلی در انتخابات این است که نامزد از کاریزمای لازم برخوردار باشد، این شاخصه به جز در سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه ایران در هیچ‌یک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران دیده نمی‌شود.



نبیل سرور، کاربر دیگری می‌نویسد: معتقدم رئیسی نامزد شاخص برای برعهده گرفتن منصب ریاست جمهوری ایران در انتخابات آتی است. او نامزدی مورد اعتماد از سوی رهبر ایران و شخصی باتجربه و دارای جایگاه مردمی است که حضور و فعالیت‌هایش می‌تواند نقش عمده‌ای در ترسیم آینده سیاسی و اقتصادی ایران داشته باشد.




این‌ها تنها بخشی از حمایت‌ها و فضای حاکم بر شبکه‌های اجتماعی عربی از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان است؛ انتخاباتی که به تعبیر برخی‌ها در راستای پیروزی بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه و با توجه به احتمال بالای پیروزی نامزدی از گفتمان انقلاب اسلامی می‌تواند تأثیر بسزایی در تقویت جبهه مقاومت در منطقه داشته باشد. نامزدهای جبهه مقاومت که از حمایت‌های منطقه‌ای نیز برخوردارند، می‌توانند اقتدار ایران را در منطقه توسعه دهند و برخلاف دولتی که نتوانست از فضای موجود برای توسعه روابط با جهان استفاده کند، روابط خود را با همه کشورهای جهان و نه فقط یکی دو کشور قدرتمند غربی، توسعه دهد.


کاربران عربی امیدوارند با پیروزی نامزدی از گفتمان انقلاب اسلامی علاوه بر توسعه بیش از پیش روابط ایران با عراق، یمن و سوریه؛ تقاص خون رهبران شهید مقاومت، قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس از سوی عاملان و آمران این اقدام جنایتکارانه گرفته شود.


انتهای پیام/۴۰۳۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر