صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
تبدیل فناوری به ثروت/14 زمانی به آنا خبر داد؛

تجهیز مرکز شتابدهنده سرای نوآوری فناوری اطلاعات با سرمایه ۶ میلیارد ریالی

تاکنون ۹ مورد تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات منعقد شده استرئیس سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان عنوان کرد: سرمایه‌ای به مبلغ ۶ میلیارد ریال از طریق صندوق پژوهش و نوآوری استان جذب شد و به تجهیز و آماده‌سازی مرکز شتابدهنده تخصصی سرا تخصیص یافت.
کد خبر : 584504

فرساد زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح بخشی از عملکرد، فعالیت‌ها و مأموریت‌های سرای نوآوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از تحقق درآمد ۷۸۰ میلیونی در سال ۹۹ و پیش‌بینی درآمد قریب به 2 میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ خبر داد و با اشاره به فعالیت سرا در سال ۱۳۹۹ بیان کرد: درآمدزایی سرا از طریق آموزش مجازی ۱۷ واحد دانشگاهی و مراکز آموزشی در استان اصفهان ایجاد و در این راستا درآمد تقریبی یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال محقق شده است.


وی ادامه داد: سرای نوآوری «فناوری اطلاعات و ارتباطات» دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) سرمایه‌ای به مبلغ ۶ میلیارد ریال از طریق صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان جذب کرد که به تجهیز و آماده‌سازی مرکز شتابدهنده تخصصی سرا تخصیص یافت.


۱۵ هسته فناور در سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات مستقر شدند


رئیس سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان افزود: تاکنون تعداد ۱۵ هسته فناور از واحدهای مختلف دانشگاه در استان در مرکز رشد اشتراکی سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان مستقر شده‌اند که حدود چهار هسته از آنها دارای محصول اولیه بوده و ۱۱ هسته در حال تولید و توسعه محصول هستند.


زمانی از روابط اقتصادی و همکاری علمی و دانش‌بنیان سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد اصفهان با بنگاه‌های اقتصادی و مراکز تولیدی خبر داد و اظهار کرد: به‌منظور راه‌اندازی مرکز شتابدهنده تخصصی سرای نوآوری و فناوری اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان، شرکت تجاری‌سازی با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، نظام صنفی رایانه استان اصفهان و صندوق پژوهش و فناوری استان به ثبت رسیده و اکنون در حال تجهیز و آماده‌سازی فضاها و همکاری در انجام فعالیت‌های روزمره مرکز شتابدهی سرای نوآوری است. شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر نیز در مرکز شتابدهنده تخصصی مستقر شده و اکنون فعال است.


انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات



وی درباره انعقاد قرارداد سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات با شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات به آنا گفت: تاکنون ۹ مورد تفاهم‌نامه همکاری مشترک با شرکت‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات استان و سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی ازجمله اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان اصفهان، شرکت مخابرات استان اصفهان و ... به امضا رسیده که انتظار می‌رود با پیگیری‌های مجدانه تا پایان سال ۱۴۰۰ تمام این موارد به نتیجه برسد.


این مسئول نحوه کشف استعدادها و ایده‌های نو و طرح‌های خلاقانه در سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات واحد اصفهان را یادآور شد و بیان کرد: با برگزاری انواع رویدادها و چالش‌های فناوری و نوآوری مانند مسابقه ایده‌پردازی (ایده شو) در حوزه تخصصی علوم IT، رویداد طراحی مدل کسب و کار، رویداد ارائه تقاضاهای صنعتی (Reverse Pitch) و فراخوان دریافت طرح در حوزه‌های تخصصی علوم IT سعی در پیشبرد اهدافی مانند ظرفیت‌سنجی از نیروها و شناخت ظرفیت‌ واحدهای دانشگاهی استان اصفهان و ایجاد بانک اطلاعاتی پویا شامل مهارت‌ها و تخصص‌های استادان، کارکنان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دارد.


زمانی، راه‌اندازی مرکز شتابدهنده تخصصی سرای نوآوری فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در ساختمانی به مساحت هزار و ۴۰۰ متر مربع و راه‌اندازی شرکت تجاری‌سازی با مشارکت دانشگاه، نظام صنفی رایانه استان اصفهان و صندوق پژوهش و فناوری استان اصفهان را از دیگر اقدامات سرا در سال ۹۹ دانست.


وی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان را به‌عنوان یک دانشگاه مردمی و اجتماعی با گستره پراکندگی وسیع، مکلف به فراهم‌سازی و ایجاد بسترهای لازم برای ترویج تفکر خلاق، ایده‌پردازی و توسعه فرهنگ نوآوری در کشور دانست و گفت: به‌منظور تحقق رونق اقتصادی دانش‌بنیان در چند ماه گذشته تیم‌های متعدد فناور که دارای ایده‌هایی با ظرفیت تجاری‌سازی بالا بوده‌اند، شناسایی و در محل فضای اشتراکی مرکز شتابدهنده یا مرکز رشد واحدهای فناوری مستقر شده‌اند.


گفت‌وگو از احسان عربی مفرد


انتهای پبام/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر