صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۰
ایثاری‌نیا مطرح کرد؛

سرمایه‌گذاری؛ مهم‌ترین بخش رویداد ۱۰۰ تکاپوی صادراتی

معاون توسعه زیست‌بوم فناوری موسسه دانس‌بنیان برکت گفت: سرمایه‌گذاری بخش اصلی رویداد ۱۰۰ تکاپوی صادراتی به شمار می‌رود.
کد خبر : 583886

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مهدی ایثاری‌نیا در نشست خبری رویداد ۱۰۰ استارت‌آپ که ظهر امروز برگزار شد، بیان کرد: موسسه دانش‌بنیان برکت تاکنون چند میلیون دلار روی صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه تجهیزات پزشکی، نرم‌افزار و گردشگری سلامت سرمایه‌گذاری کرده‌ که نتایج مثبتی داشته است


وی افزود: این شرکت‌ها ۴ تا ۵ میلیون دلار درآمد صادراتی به دست آورده‌ و رشد خوبی داشته‌اند اما شیوع کرونا باعث توقف رشد آن‌ها شد. سرمایه‌گذاری قسمت اصلی رویداد ۱۰۰ تکاپوی صادراتی است و خدمات و سرویس‌هایی که در کنار آن ارائه می‌شوند ظرفیتی آموزشی برای شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها به شمار می‌روند.


فواد دولت‌آبادی، مدیر امور بین‌المللی شرکت شناسا در ادامه مطرح کرد: استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها برای حضور در میادین بین‌المللی و صادراتی نیاز به آموزش دارند. تحریم‌ها و افزایش نرخ ارز طی سال‌های اخیر باعث شده که بسیاری از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیانی در حوزه صادرات بی‌تجربه بمانند. بنابراین اقداماتی برای رفع این چالش انجام دادیم.


وی افزود: رویداد ۱۰۰ تکاپوی صادراتی یکی از این اقدامات است که به شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها اجازه می‌دهد با هزینه بسیار کمی، تجربه بسیاری در خصوص صادرات به دست آورند و وارد سطح بین‌المللی کسب‌وکار شوند.


دولت‌آبادی گفت: شرکت شناسا پایگاه‌هایی در کشورهای خارجی دارد که با هدف برقراری ارتباط میان استارت‌آپ‌های خارجی و داخلی و آشنایی با زیست‌بوم فناوری کشورهای دیگر راه‌اندازی شده‌اند. در حال حاضر یک پایگاه در عمان و یک پایگاه در ترکیه فعالیت دارد و  پایگاه دیگری در آلمان راه‌اندازی خواهد شد.


وی افزود: این پایگاه‌ها تا ۵۰۰ هزار دلار روی استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خارجی سرمایه‌گذاری می‌کنند.  استارت‌آپ‌ها و شرکت‌ها ایرانی که در خارج از کشور فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.


انتهای پیام‌/۴۱۴۴/۴۰۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر