لزوم ورود نهادهای نظارتی به انتخابات فدراسیونها/چینش روسای فدراسیونها نقطه تاریک وزارت ورزش
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، انتخابات فدراسیونهای ورزشی از خردادماه آغاز میشود و پنجم خردادماه باید شاهد برگزاری انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری و پس از آن مجمع شطرنج باشیم. اما اتفاقات اخیری که در خصوص انتخابات برخی از فدراسیونها رخ میدهد، نشان دهنده این است که کار از مهندسی انتخابات هم گذشته و وزارت ورزش بدون هیچ پنهان کاری اقدام به انتصاب افراد مورد نظر خود و البته کنار گذاشتن روسایی که به هر دلیلی جزو معمتدانشان نیستند میکند.
انتخابات فدراسیون دوچرخهسواری پنجم خردادماه برگزار میشود و ابتدا از همین فدراسیون شروع کنیم؛ همان زمان که محمود رشیدی به عنوان مشاور و همچنین عضو هیئترئیسه این فدراسیون منصوب شد کاملاً مشخص شد که گزینه وزارت ورزش برای ریاست این فدراسیون چه کسی است. این نامزد پرحاشیه آنقدر از انتخاب خود در مجمع فدراسیون دوچرخهسواری مطمئن است که به جای سفر به استانها از روسای هیئتهای استانی خواست که به تهران بیایند تا با او ملاقات کنند. این اقدام رشیدی با واکنش تند بسیاری از روسای هیئتهای استانی روبرو شد؛ آنها اعتقاد داشتند دعوت از روسای هیئتهای استانی به تهران، توهین به آنها تلقی میشود و به همین خاطر تنها سه چهار نفر حاضر شدند به تهران سفر کنند. با توجه به این موضوع میتوان از همین حالا پیشبینی کرد که او شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارد.
وزارت ورزش پروسه انتخاباتی فدراسیونها در سال 1400 را از فدراسیون اسکیت آغاز کرد. ریاست بهمن محمد رضایی در این فدراسیون ۱۱ تیرماه به پایان میرسد. بر همین اساس ۲۸ فروردین ماه به عنوان زمان آغاز نام نویسی از نامزدهای ریاست در این فدراسیون تعیین شده است. انتخابات این فدراسیون هم حواشی زیادی دارد. رضایی که ریاست این فدراسیون را بر عهده دارد خیلی راحت از انتخاب دوبارهاش به عنوان رئیس این فدراسیون صحبت میکند. او در مجمع هیئت اسکیت اصفهان عنوان کرد که حتی عالیترین مقامات وزارت ورزش بابت انتخاب دوبارهاش به عنوان رئیس فدراسیون به او تبریک گفتند.
پس از آن به فدراسیون ژیمناستیک میرسیم که در این فدراسیون هم شاهد اتفاقات عجیب و غریبی هستیم به طوری که کاملا موضع وزارت ورزش را در قبال زهرا اینچه درگاهی مشخص میکند. جلسه کمیسیون تطبیق مدیریت نامزدها برگزار شد و زهرا اینچه درگاهی به دلیل سوء مدیریت در این کمیسیون رد صلاحیت مدیریتی شد. این اقدام کمیسیون تطبیق کاملا غیرقانونی تلقی میشود؛ چرا که وظیفه کمیسیون تطبیق این است که تنها سابقه مدیریتی نامزد مورد نظر و همچنین مدرک تحصیلی قابل قبول برای ریاست فدراسیون را بررسی کند و سایر مسائل دیگر اعم از سوء سابقه مالی یا امنیتی در حیطه وظایف کمیسیون تطبیق نیست.
در کنار آنها نباید از وضعیت فدراسیون چوگان غافل شد؛ در این فدراسیون ابراهیم نوزایی بهعنوان رئیس دارای مدرک فوق دیپلم و بازنشسته است که البته در خردادماه سال 98 بهعنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شده است! در چنین شرایطی باید انتظار داشت معدود فدراسیونهایی که وزارت ورزش نتوانسته فرد مورد نظر خود را در آنجا منصوب کند اسیر سیاستهای این وزارتخانه شوند. چینش روسای فدراسیونها نقطه تاریکی بر عملکرد وزارت ورزش است که متأسفانه باعث شده انتخابات فدراسیونهای ورزشی از روال عادی خارج شوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/