صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهدیان در شبکه سه سیما:

«رأی بی رأی» کلاه بزرگی است که سر بخشی از جامعه می‌گذارند/ این حرف یعنی حق تعیین سرنوشت خودت را به دیگران بدهی

کارشناس رسانه در برنامه «بدون توقف» شبکه سه سیما یادآور شد: رأی بی رأی کلاه بزرگی است که سر بخشی از جامعه می‌گذارند، این حرف یعنی حق تعیین سرنوشت خودتان را به دیگران واگذار کنید.
کد خبر : 583553

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از روابط عمومی برنامه، «محسن مهدیان» در برنامه «بدون توقف» با اشاره به اینکه اگر آدم‌ها عوض شدند به معنی تغییر ریل‌گذاری نیست، تصریح کرد: جالب است که امروز چند تن از کلیدی‌ترین آدم‌های فعلی دولت وارد انتخابات شدند،  افرادی مثل آقای آخوندی که می‌گوید افتخار می‌کنم که مسکن مهر را افتتاح نکردم یا قانون مالیات بر خانه‌های خالی را اجرا نکردم یا آقای جهانگیری که دلار ۴۲۰۰ تومانی‌اش چند صد میلیارد دلار رانت ایجاد کرد.


وی در ادامه عنوان کرد: اینها هشت سال قدرت در دست‌شان است پس الان یا باید بگویند من حرف جدیدی دارم یا اینکه وضعیت دوباره استمرار وضع موجود است، پس اینها نمی‌توانند به دلیل پیش آمدن این وضعیت بغض کنند چون هشت سال در قدرت بودند و مهمترین تصمیم‌گیری‌ها در حکمرانی توسط همین کسانی انجام شده که دوباره آمدند.


این فعال رسانه‌ای با اشاره به اینکه اتفاقی که نباید بیفتد این است که ایجاد دوقطبی‌های کاذب و توهمی ذهن و اراده مخاطب را بگیرد، اظهار کرد: در سال ۹۶ تا یک هفته مانده به انتخابات معیشت و اقتصاد در رأس خواسته‌های مردم بود و جالب است که در هفته آخر به یک‌باره موضوع می‌شود دیوار کشیدن در پیاده‌روها و مردم می‌گفتند ما مشکل اقتصادی داریم ولی واقعا فلان گروه می‌خواهد پیاده‌روها را دیوار بکشد، وقتی در هفته آخر به یکباره دو قطبی‌های هیجانی شکل می‌گیرد مطالبه اصلی گم می‌شود و منشأ آن این است که مردم اگر فکر کنند به ما رأی نمی‌دهند لذا ما می‌خواهیم ذهن‌ها تعطیل شود.


مهدیان در ادامه عنوان کرد: دست‌کاری ذهن در رسانه یک امر پذیرفته شده است و روش‌های خودش را دارد که ذهن مسخ شود و رفتار غیرارادی انجام دهد، لذا با دادن اطلاعات غلط طوری تبلیغ می‌کنند که مخاطب رفتار غیرارادی داشته باشد و به طور ناخودآگاه انتخابی را بکند که آنها می‌خواهند.   


وی با اشاره به اینکه اما یک نکته و فرض غلطی وجود دارد که اگر مردم رأی داده‌اند و اوضاع تغییر نکرده به دلیل این بوده که انتخابات آزاد نبوده، گفت: بر چه مبنایی می‌گوئیم که وضعیت تغییر نکرده آدم‌های مختلف رأی گرفتند و دولت‌های مختلفی را اداره کردند و خروجی آن هم متفاوت است پس نمی‌توان گفت که اگر در شرایطی مردم رأی ندادند به دلیل این بوده که انتخابات آزاد نبوده، چراکه در همه انتخابات جناح‌ها آدم‌هایی که فکر می‌کردند رأی می‌آورند را با تمام قدرت معرفی کردند، اما واقعیت این است هر زمان در حکومت، نهادهای حکومتی کارآمد بودند مشارکت بالا بوده و هر جا ناکارآمد بودند مشارکت هم پائین آمده است.


این فعال سیاسی در پاسخ به این مطلب که «همه گروه‌ها و تفکرات اجازه حضور در انتخابات را ندارند» عنوان کرد: آیا به نظر شما صلاح است که اگر کسی محکومیت داشت، فساد اقتصادی کرده بود و قواعد و قانون اساسی نظام را قبول نداشت بتواند در انتخابات شرکت کند؟ قطعا چنین چهره‌ها و تفکراتی حق و صلاحیت حضور در صحنه انتخابات را ندارند چون خود مردم نیز از حاکمیت توقع دارند هر فردی را به آنها معرفی نکند. 


مهدیان در خصوص موضوع رأی بی رأی نیز توضیح داد: به نظرم این موضوع را درست جا نینداختند و این کلاه بزرگی است که سر بخشی از جامعه می‌گذارند، ما اساسا چیزی به نام رأی بی رأی نداریم، رأی بی رأی خودش نوعی رأی دادن است، چون یک حقوقی وجود دارد که قابل انتقال نیست و شما حق تعیین سرنوشت خودت را نمی‌توانی به دیگری بدهی، معنی رأی بی رأی یا تأیید وضعیت موجود است یا اینکه کسانی که در اقلیت هستند و ما اتفاقا مخالف‌شان هستیم قدرت بگیرند، لذا این ماجرا باید درست جا بیفتد.


وی در پایان یادآور شد: این موضوع مثل این است که من می‌خواهم بیایم به خانه‌ام و هر شب یک اوباش جلوی مرا می‌گیرد، اگر این اوباش به شما بگوید از این طرف برو باور می‌کنی؟ حتما شک می‌کنی، امروز چه کسانی می‌گویند رأی بی رأی، کسانی که در این سال‌ها رسانه‌های شان تمام قد علیه معیشت مردم و تحریم بیشتر مردم کار کردند، با صاحب تحریم عکس یادگاری گرفتند، اینها دلشان برای ما سوخته؟ به عنوان یک استدلال توجه کنید اگر اوباش محله برایت سوت و کف زد اینجا باید شک کنید که ماجرا چیست.


 انتهای پیام/۴۱۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر