کاهش قدرت خرید یارانهای از ۴۰ دلار به ۲ دلار/ نسخه اقتصاد مقاومتی بدترین اقتصاد دنیا را درمان میکند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، عبدالرضا مصری نماینده و عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس یازدهم در برنامهی سعادتآباد رادیو تهران گفت: بسیاری از مسائل اجتماعی در دولت فعلی حلنشده باقیمانده است. برخی مسائل ریشهای و پایهای است که رابطه علت و معلولی دارد. آسیبها، مراودات و تعاملات اجتماعی یا بیمههای اجتماعی از عوامل زیرساختی تأثیر میپذیرند بهعنوان مثال اگر مشکل اشتغال حل شود در کنار آن مشکلات ازدواج هم تا ۶۵ درصد حل میشود. مشکلات اقتصادی حل میشود و حتی میتواند روی کاهش اعتیاد تأثیرگذار باشد. لذا چون توفیق زیادی بهویژه اشتغال جوانان در این ایام نداشتیم و به دلیل تحریمها و مقداری هم به دلیل عدم توجه مدیریت، برخی مشاغل از دست رفت که قطعاً بر روی مسائل اجتماعی تأثیرگذار است.
تمامی دولتها برای رفاه مردم دغدغه دارند
وزیر رفاه دولت نهم با تأکید بر اینکه رفاه مردم از دغدغههای اصلی تمامی دولتها است، اظهار کرد: نمیتوان گفت هیچ دولتی برای رفاه مردم دغدغه ندارد چون این رفاه توفیقی برای خود دولت محسوب میشود و طبیعتاً اگر تمامی تلاشها موجب رفاه عمومی مردم نشود موفقیتی برای دولت در این حوزه به دنبال ندارد. متأسفانه دولت فعلی برنامههای رفاهی خود را ۴ تا ۵ سال معطوف به برجام کرد و چشم به بیرون داشت. من مخالف مذاکرات نیستم ولی وزارت خارجه باید مذاکرات را انجام دهد و بقیه وزارتخانهها باید مسائل و مشکلات را در چارچوب اقتصاد مقاومتی پیش میبردند. از بیرون به ما رفاه نخواهند دارد. ولی در طی این مدت تمام دولت مشغول به بیرون بود و دلخوش بودیم که از فردا حتی نیازی به یارانه نداشته باشیم.
قدرت خرید یارانه از ۴۰ دلار به ۲ دلار کاهشیافته است
وی بر قدرت خرید یارانه در روزهای اولیه خود تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: قدرت خرید یارانه با ارز ۱۲۲۶ تومان ۴۰ دلار بود ولی امروز ۱.۵ تا ۲ دلار قدرت خرید دارد. دولت آینده باید بیش از ۹۰ درصد تلاش خود را به مسائل داخلی از جمله مسائل اقتصادی و مسائل اجتماعی و ... معطوف کند و ۱۰ درصد آن به مذاکرات تخصیص پیدا کند که باید توسط وزارتخانههای تخصصی آن انجام شود. نه اینکه ۹۰ درصد آن مثل ۴ تا ۵ سال گذشته را به دلخوشیها و آبنبات چوبیهای خارجی بگذرانیم که فرصتهای داخل هم از دست برود.
متأسفانه نامزدهای حاضر در دولت فعلی هم وعده میدهند!
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با تأکید بر وعدههای عبوری کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: تقصیر وعده دهندهها نیستند بلکه افرادی که وعدهها را میپذیرند مقصرند. باید به گروهها توجه کرد. تمام اذهان به یک نفر معطوف میشود که فکر میکنیم با اسب سفید میآید. امروزه متأسفانه وعدهها یک سمت هستند و نقدی که نامزدهای ریاست جمهوری به وضعیت موجود دارند سمتی دیگر است. مثل این است که اینها از مریخ آمدهاند و به وضع زمین اعتراض دارند. تمامی این افراد از مسئولان این کشور بودهاند که باید کاری میکردند. افرادی که در دولت هم طی این ۸ سال کارکردند بازهم وعده میدهند.
وی بهصراحت گفت: آقای معاون اول شما ۸ سال همهکاره کشور بودید. در این ۸ سال چه گُلی به سر مردم زدید که حالا به حال مردم گریه میکنید!
لیدرهای معنوی در سایهی عافیتطلب به قرونوسطی تعلق دارند
مصری خاطرنشان کرد: مردم باید هوشیار باشند. تا زمانی که احزاب متعهد پایکار نباشند انتخابات، پر هرجومرج خواهد بود. ما متأسفانه چون حزب نداریم پشت انتخابات کسی نیست که بتوان پس از انتخابات از او مطالبه کرد. لیدرهای معنویِ در سایهی عافیتطلب به قرونوسطی تعلق دارند. همه آنها مسئولیت اجرایی داشتند که اگر توانایی داشتند مردم به خودشان رأی میدادند. ما لیدر مادی و معنوی نمیخواهیم ما مرد میدان و مدیر جهادی بهعلاوه برنامه اجرایی داخلی میخواهیم. ضمن اینکه نسخه اقتصاد مقاومتی را اگر برای بدترین اقتصاد دنیا بگذارند درمان میشود. طی این ۸ تا ۹ سال چشم ما به خارج از کشور بوده است.
حقوق شهروندی با جامعیت عدالت اجتماعی از اولویتهای دولت بعدی باشد
وزیر رفاه دولت نهم با تأکید بر رعایت حقوق شهروندی گفت: باید تعریف مشخصی از حقوق شهروندی داشته باشیم. آیا عدالت در حقوق شهروندی رعایت میشود یا خیر. اگر حقوق شهروندی جامعیت عدالت اجتماعی را در تمامی حوزهها دارا باشد باید از اولویتهای دولت بعدی باشد.
انتهای پیام/۴۱۶۳/
انتهای پیام/