صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۵۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

آسیب جدی بحران کرونای هند به اقتصاد جهانی

بحران کرونای هند می تواند به اقتصاد جهانی آسیب جدی برساند.
کد خبر : 580697

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا،  انتظار می‌رود که آخرین شیوع موارد ابتلای کرونای هند، همراه با بالاترین میزان تلفات روزانه ناشی از Covid-۱۹، نه تنها بهبود اقتصادی هند را مختل کند بلکه بخش‌هایی حیاتی از اقتصاد جهان را نیز با مشکل روبرو کند. افزایش موارد ابتلا، این کشور را مجبور به اعمال تعطیلات شدیدتر می‌کند که می‌تواند تأثیر چشمگیری بر صنایعی چون خدمات مالی، حمل‌ونقل جهانی، پوشاک، داروسازی و بسیاری دیگر داشته باشد.


گای پلاتن، دبیر اتاق بین‌المللی حمل‌ونقل، گفت: ممکن است این وضعیت کمبود دریانورد ایجاد کند در حالی که حدود ۲۰۰ هزار نفر از حدود ۱.۷ میلیون نفر از ملوانان جهان از هند می‌آیند. از آنجا که تقریباً ۸۰ درصد حجم تجارت جهانی با کشتی صورت می‌گیرد، حمل‌ونقل جهانی کمبود کارگر را احساس می‌کند. ممکن است این مسئله با آخرین ممنوعیت‌های اعمال شده بر پروازها از هند، جلوگیری از رفتن کارگران هندی به بنادر سراسر جهان و تعویض خدمه تشدید شود.


علاوه بر این، هند بزرگ‌ترین تولیدکننده واکسن در جهان است. موسسه سرم هند (SII) بیش از ۶۰ درصد کل واکسن‌های فروخته شده در سراسر جهان را تولید می‌کند. علاوه بر این، این کشور بزرگ‌ترین تأمین‌کننده داروهای عمومی در جهان است، کپی از داروهای با برند تجاری با اثرات مشابه که هزینه کمتری دارند.


شیوع اخیر در هند تا حدودی واکسیناسیون جهان را متوقف کرده، با اینکه مقامات این کشور تمرکز خود را از حمل واکسن به خارج از کشور به اولویت شهروندان هند تغییر داده‌اند. در همین حال، گزارش شده که تولیدکنندگان داروی هندی که نزدیک به ۷۰ درصد مواد اولیه خود را از چین دریافت می‌کنند، به دلیل آسیب‌پذیری زنجیره‌های تأمین، انتظار کاهش تولید دارو را دارند. به گفته یک متخصص بیشتر کشورها از جنبه داروهای عمومی به هند و هند برای مواد اولیه به چین وابسته هستند. اگر تجارت بین این دو مختل شود، ضربه بزرگی به زنجیره تأمین داروسازی جهانی خواهد بود.


کمبود کارگران مرتبط با این همه‌گیری نیز صنعت نساجی را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده است. از آنجا که هند یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان پارچه در جهان است، پیش‌بینی می‌شود که بخش تولید لباس صدمه مستقیمی پیش رو داشته باشد. طبق اعلام شرکت مشاوره وزیر، غیبت کارمندان در این بخش ۵۰ درصد است، همچنین گزارش شده که مصرف و صادرات پوشاک داخلی به ترتیب ۳۰ درصد و ۲۴ درصد در سال ۲۰۲۰ کاهش‌یافته است. گزارش شده که تأمین‌کنندگان خدمات مالی، شامل بانک‌ها و شرکت‌های حسابداری که دفاتر خود را از هند به کشورهای دیگر منتقل می‌کنند و به کارمندان اجازه می‌دهند از خانه کار کنند و مهلت‌های پروژه را تمدید می‌کنند.


هند قطب مهم بخش خدمات مالی است و به خانه‌ای برای شرکت‌های چندملیتی مانند گلدمن ساکس، ولز فارگو، بارکلیزو ... تبدیل شده است. یک متخصص گفت: تعداد قابل توجهی از افراد این شرکت ها و اعضای خانواده آنها مستقیماً تحت تأثیر موج شدید دوم کووید در هند قرار گرفته‌اند.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر