صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
یک متخصص برنامه ریزی و توسعه شهری:

تشکیل کمیته بانوان در اولویت برنامه‌های شورای شهر ششم باشد

این متخصص برنامه‌ریزی و توسعه شهری با بیان اینکه در شورای شهر پنجم برنامه‌ریزی مناسبی برای بانوان و دختران تهرانی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و شهری نشده بود از مهمترین وظایف دوره ششم شورای شهر را تشکیل کمیته‌ای برای پیگیری موضوعات بر زمین مانده بانوان در حوزه‌های مدیریت شهری و شهرنشینی ذکر کرد.
کد خبر : 580079

فاطمه سادات حمیدیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری آنا در پاسخ به به این سوال که «چه درصدی از آمال و آرزوهای توده‌ی مردم ایران از انقلاب اسلامی متحقق شده است؟» گفت: در این خصوص نظرات ضد و نقیضی وجود دارد و هر گروهی از زاویه دید خود به این مسئله می‌کند.


وی با بیان این‌که بین زنان و مردان این مرز و بوم هیچ اختلافی در فرایند تصمیم سازی‌های خرد و کلان جامعه وجود ندارد افزود: هرچند زنان نیمی از جمعیت ایران را تشکیل داده و سال به سال صندلی‌های بیشتری از موسسات آموزش عالی کشور را به خود اختصاص می‌دهند اما هنوز جایگاهی مهم در ارکان‌های دولتی ندارند.


این متخصص برنامه‌ریزی و توسعه شهری با بیان اینکه وقتی قانون تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا اجرایی شد، امید داشتیم زنان مشارکت در عرصه کلان مدیریت شهری را تمرین کنند، اظهار کرد: سهم‌خواهی‌ها، نگاه جنسیتی و منش پدرسالارانه حاکم بر گروه‌های سیاسی مانع از این کار شد.


حمیدیان ادامه داد: در انتخاباتی که نظارت نهادهای مربوطه کمتر از سایر انتخابات کشور بود، خرد گروه های سیاسی، حتی آنان که مدعی نگرش مدرن در این خصوص بودند، اجازه حضور پررنگ زنان را ندادند و نگذاشتند که نیمی از جمعیت کشور در اداره  شهرها و روستاهای خود دخیل باشند.


وی افزود: سیمای تهران، بیش از آنکه از عدم مدیریت صحیح رنج برده و بیش از اینکه از ترافیک و آلودگی هوا خاطر شهروندان آن را مکدّر کرده باشد، از کمبود فضای مادرانه رنج می برد.


حمیدیان با تشبیه این‌که تهران، مثل خانواده ای است که پدر در کشمکشی مدام برای نان‌آوری، هرچه می دود به جایی نمی رسد و شب با اعصابی خراب به خانه برمی گردد تصریح کرد:  گویی در این خانواده، مادر نقشی ندارد و فرزندان هر یک در گوشه ای از شهر بی نظارت والدین روزگار می گذرانند.


این متخصص برنامه‌ریزی و توسعه شهری با بیان اینکه در مدت زمان حضور شورای شهر پنجم بر عرصه مدیریت شهری هیچ برنامه‌ریزی مناسبی برای بانوان و دختران تهرانی در حوزه فرهنگی، اجتماعی و شهری نشده بود، گفت: در دوره پنجم شورای شهر شهر تهران متاسفانه ۲۲ پست مدیریتی و مشاوره زنان در شهرداری حذف شد که تقلیل جایگاه زنان در مدیریت شهری را به دنبال داشت.


حمیدیان در خاتمه یکی از مهمترین وظایف دوره ششم شورای شهر را تشکیل کمیته‌ای برای پیگیری موضوعات بر زمین مانده بانوان در حوزه‌های مدیریت شهری و شهرنشینی ذکر کرد.


انتهای پیام/۴۱۶۱


انتهای پیام/

ارسال نظر