صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
علم در سایه رمضان/۲۱؛

بهترین ماده غذایی برای افطار چیست؟

متخصصان تغذیه برخی از مواد خوراکی برای وعده افطار را مناسب نمی‌دانند و معتقدند آن‌ها به بدن آسیب می‌زنند.
کد خبر : 579144

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در روزهای ماه مبارک رمضان مسلمانان باید بیش از سایر ایام سال به نوع تغذیه خود اهمیت داده و مواد خوراکی مغذی را در وعده‌های افطار و سحر میل کنند.


متخصصان تغذیه خوردن برخی از مواد غذایی را در هنگام افطار توصیه نمی‌کنند و آن‌ها را موجب آسیب رسیدن به بدن می‌دانند. در ماه رمضان امسال با توجه به طولانی بودن مدت روزه‌داری برای جلوگیری از ضعف و آسیب به معده باید توصیه‌های پزشکی در مورد نوع مواد خوراکی مصرفی را جدی بگیرید. در ادامه بهترین مواد غذایی برای وعده افطار را معرفی می‌کنیم:


چه مواد خوراکی برای افطار مفید است؟


بررسی‌های پزشکان نشان داده است در وعده افطار بهتر است مسلمانان روزه‌ خود را با خرما و آب ولرم بگشایند و خوردن شیر گرم و مقداری نان به همراه پنیر و سبزی و نیز سوپ یا آش رقیق برای افطار بسیار مفید است. پس از ۱۴ الی ۱۵ ساعت روزه‌داری سطح قند خون افت کرده و از همین رو بدن در هنگام افطار به‌شدت به مواد غذایی احتیاج دارد که انرژی آن‌ها به طور سریع و آسان جذب شود.


خرما منبع غنی از قند، فیبر و املاحی چون پتاسیم و منیزیوم است از همین رو بدن می‌تواند انرژی آن را به صورت جذب و به بافت‌های عصبی در قسمت‌های مختلف برساند. متخصصان تغذیه خوردن غذاهای حجیم و چرب مانند سرخ‌کردنی‌ها و فست‌فودها را به هیچ وجه برای وعده افطار مناسب نمی‌دانند.


انتهای پیام/۴۱۴۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر