صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
در گفت‌وگو با پزشک طب سنتی مطرح شد؛

دلایل نفخ معده در ماه رمضان + درمان

یکی از دلایل نفخ معده در ایام روزه‌داری «درهم‌خوری» غذا هنگام افطار است که با نوشیدن آب گرم در هنگام افطار و رعایت فاصله زمانی بین وعده افطار و شام برطرف می‌شود.
کد خبر : 578703

احمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت‌ و درمان خبرگزاری آنا، در خصوص راهکارهای طب سنتی برای درمان نفخ معده در ماه رمضان گفت: یکی از دلایل نفخ معده در ایام روزه‌داری عدم رعایت صحیح  غذا خوردن است، به این معنی ‌که افراد از  نوع خوراک در افطار اطلاعی ندارند و در زمان باز کردن روزه  چند غذا را باهم می‌خورند.


 این پزشک طب سنتی با تاکید بر اینکه روزه‌داران روزه را با آب ولرم باز کنند، افزود: بعد از خوردن آب ولرم یک مقدار صبر کنند و بلافاصله شروع به خوردن نکنند، بعد آرام آرام یک افطار ساده مثلاً با نان و پنیر یا نان و حلوا ارده افطار خود را شروع کنند.


رئیس کلینیک تخصصی طب سنتی صبح امید گفت: رعایت فاصله زمانی حدود دو ساعته بین افطار و شام باعث می‌شود نفخ معده از بین برود.


کریمی علت دیگر نفخ معده را نوشیدن آب بین غذا دانست و گفت: روزه‌داران از نوشیدن آب سرد خودداری کرده و از آب گرم برای رفع تشنگی استفاده کنند.


پزشک طب سنتی از دانشگاه شهید بهشتی افزود: اگر افراد با رعایت موارد ذکر شده باز هم دچار نفخ معده شدند،  از ترکیب زنیان و زیره با شکر استفاده کنند به این صورت که بعد از هر وعده غذا یک قاشق مرباخوری  از مخلوط ترکیب زنیان و زیره را مزمزه کرده و قورت دهند.


رئیس کلینیک تخصصی طب سنتی صبح امید با بیان اینکه رب به هم برای درمان نفخ معده موثر است، افزود: البته داروهای دیگری هم برای این منظور وجود دارد اما بهترین و ارزان‌ترین همان استفاده از زیره و زنیان است که با شکر مخلوط شده باشد.


کریمی تصریح کرد: اگر افراد بعد از خوردن غذا دچار نفخ معده شدند، می‌توانند از آب جوش استفاده کنند به این صورت که هر نیم ساعت یک استکان آب جوش بخورند تا نفع معده برطرف شود.


انتهای پیام/4161


انتهای پیام/

ارسال نظر