جزئیاتی از برگزاری همایش رویکردهای نوین در حسابداری و امور مالی
پرویز سعیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علیآبادکتول درباره نخستین همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و امور مالی اظهار کرد: این همایش ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآبادکتول و با حمایت سیویلیکا در شهرستان علیآبادکتول برگزار میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه این همایش بهصورت رسمی برگزار میشود، همه مقالات این همایش در پایگاه سیویلیکا نمایه شده و علاقهمندان میتوانند با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه کرده و از امتیازات علمی ارائه مقاله همایش با دریافت گواهی استفاده کنند.
دبیر علمی همایش رویکردهای نوین در حسابداری و امور مالی بیان کرد: امروزه همایشهای علمی و آکادمیک، تجلی تلاش یک جامعه علمی برای برقراری ارتباط میان اعضای دانشگاهی و مدیران صنایع مختلف بهمنظور تبادل اندیشه و اشتراک دانش، ارائه یافتهها و نظریههای جدید و درنهایت کمک به رشد دانش را فراهم میکند.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: از آنجایی که رشتههای حسابداری و مالی در ایران بهعنوان یکی از پرجمعیتترین رشتههای دانشگاهی محسوب و ضرورت برنامهریزی برای حضور در دورههای آموزشی، برگزاری همایشهای حرفهای در مسیر دانشافزایی و پاسخگویی حرفهای بیش از سایر رشتهها احساس میشود.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: با گذشت زمان و بهموازات گسترش فعالیتهای اقتصادی و افزایش پیچیدگی آن، هدفها و روشهای حسابداری و امور مالی برای جوابگویی به نیازهای اطلاعاتی، توسعهیافته و دانش حسابداری و مالی با سرعت زیادی بهمنظور جوابگویی به نیازهای انسان در مسیر تکامل و پویایی هرچه بیشتر قرارگرفته است.
سعیدی اضافه کرد: برای شکوفایی استعدادها و بهکارگیری مناسب و بهرهوری از تمام ظرفیتها و توانمندیها و انتقال سازنده در یک فضای تعاملی ضرورت چنین همایشها در سطح ملی دوچندان میکند.
وی درباره همپوشانی محورهای همایش با نیازها و مشکلات روز جامعه به آنا گفت: در طول سالهای اخیر حسابداری و امورمالی شرکتها تحول جدی داشته است، این حوزههای مطالعاتی ازجمله مهمترین ضروریات اقتصاد کشورهای جهان بهویژه ایران است، حسابداری و روشهای تأمین مالی و سرمایهگذاری از مفاهیمی هستند که در پیشرفت و توسعه کشورها نقش اساسی ایفا میکنند.
دبیر علمی همایش رویکردهای نوین در حسابداری و امور مالی بیان کرد: در این راستا برای حل مشکلات روزمره جامعه بعضی از محورهای این همایش در راستای نیازها و مشکلات روز جامعه در این شرایط پرداخته است.
سعیدی درباره جایگاه دانشجویان و استادان در برگزاری چنین رخدادهایی تأکید کرد: این همایش تلاش میکند تا با همکاری همه دانشگاهها، پژوهشگاهها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور، محیطی را برای عرضه آخرین پیشرفتهای پژوهشی و فنّاورانه فراهم کند، همایش دربرگیرنده همه وجوه مرتبط با « حسابداری، مالی و تا حدودی حوزه اقتصاد» بوده و از مقالههای اصیل که دربردارنده یافتههای جدید در ابعاد گوناگون است، استقبال میکند.
وی اظهار کرد: ایجاد نگاهی سیستمی به همایش به همافزایی و هماندیشی نیاز دارد که یکی از بهترین ابزار تحقق آن برگزاری همایشهای علمی است که بهعنوان موتور محرک تحولات فناورانه به شمار میرود.
آخرین مهلت ارسال مقالات تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۰
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی گلستان در پرسش به این پاسخ که از چه تاریخی امکان مشارکت علمی با همایش وجود دارد و راههای ارتباطی با کمیته اجرایی همایش چیست؟، بیان کرد: زمان برگزاری این همایش ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ بوده و آخرین مهلت ارسال مقالات تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۰ است و ۳۱ اردیبهشت مقالات داوری میشود.
سعیدی درباره جامعه هدف این همایش مطرح کرد: کمیته برگزاری همایش از همه پژوهشگران، صاحبنظران، متخصصان و علاقهمندان در رشتههای مختلف مالی و حسابداری دعوت میکند مقالات خود را که حاوی آخرین یافتههای علمی در زمینههای موضوعی همایش است از طریق سامانه اینترنتی به دبیرخانه کنفرانس ارسال کنند.
وی یادآور شد: برای تحقق اهداف همایش، علاوه بر پذیرش و ارائه مقالات، کارگاههای آموزشی، سخنرانیهای کلیدی در دستور کار همایش قرار دارد؛ ازاینرو از همه پژوهشگران و متخصصان دعوت میشود با ارسال آخرین یافتههای پژوهشی خود، علاقهمندان را از نتایج تحقیقات خود بهرهمند کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/