صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
زارعی خبر داد؛

ارتقای انتخابات از سطح سیاسی به سطح سیاستی توسط اندیشکده‌های بسیج اساتید

رئیس بسیج اساتید گفت: گروه‌های مسئله‌محور در دانشگاه‌ها با برگزاری رویدادهای تخصصی، انتخابات را از سطح سیاسی و درگیری‌های حزبی و هیجانی به سطح سیاستی ارتقا می‌دهند.
کد خبر : 578402

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مجتبی زارعی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در گردهمایی انتخاباتی گروه‌های مسئله‌محور و اندیشکده‌های موضوعی دانشگاه‌های کشور گفت: دو رویکرد مهم در انتخابات پیش روی مقابل هم قرار دارند؛ رویکرد نخست انتخابات را رویدادی ملی و آن را بستری برای رونمایی از ظرفیت - راه حل‌های ملی می‌شناسد. این رویکرد، «مردم بنیاد» است و انتخابات را وسیله‌ای کارآمد برای رسیدن به ایران قوی از طریق روی کار آوردن دولتی ملی و انقلابی  می‌داند، اما رویکرد دوم انتخابات را در افق تمایلات قدرت‌های خارجی پیگیری کرده و این رویداد ملی را در صورت موافق نبودن قدرت‌های بیگانه، با بن بست مواجه می‌داند  این رویکرد، انتخابات را یک پروژه می‌داند و با مردم پایگی بیگانه بوده و به نقش‌آفرینی زینتی و احساساتی مردم باور داشته و به روی کار آوردن دولتی همسو با سیاست‌های جهانی می‌اندیشد.
عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس افزود: گروه‌های مساله محور و اندیشکده‌های موضوعی نهضت استادی در استان‌ها باید نگاه‌های غیر ملی و صرفا سیاسی  به انتخابات را به سطح‌های سیاستی و برنامه‌ای ارتقاء بخشند، زیرا نیاز کنونی ایران به انتخاباتی باشکوه و مساله محور است. انتخابات باید کارآمدی نظام را در سطوح استانی، ملی و بین المللی افزایش دهد. برای نیل به  این کار، اندیشکده‌ها و گروه‌های نهضت استادی باید وضع کنونی ایران را مورد نقادی قرار دهند. سندهای بالادستی در استان‌ها بخصوص سند آمایش استان‌ها باید محور گفتگوهای انتخاباتی قرارگیرد و به ویژه مزیت‌های بخش‌های گوناگون اقتصادی از سوی استادان و متخصصین و زبدگان باید در قالب رویدادهای عمومی مورد بحث قرارگیرد.


زارعی بیان کرد: لازم است تا استادان مسئله‌محور در تمامی استان‌ها و شهرها ضمن ارزیابی  وضع موجود، توانایی‌ها و ظرفیت‌های بی‌شمار صنعت، معدن، کشاورزی، تجارت، سرمایه‌های انسانی و تغییرات لازم یا جابجایی اولویت‌ها در پیشران‌های توسعه‌ای و کار با همسایگان ایران را در قالب میزگردها، وبینارها، بیانیه‌ها و نامه‌های سیاستی به آگاهی افکارعمومی برساند و با اتخاذ رویکردی جهادی در تبیین، موجب نشاط و امید به روی کارآمدن دولت درونزا و ملی و انقلابی سیزدهم در لایه‌های مختلف مردم شوند.


گفتنی است، در این جلسه رحیم خانی‌زاد استاد دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبرد نگاری کشور و همچنین مدیران دفاتر استانی اندیشگاه از استان‌های سیستان و بلوچستان، البرز، خوزستان، بوشهر، لرستان و سمنان و تهران بزرگ از کنش گری‌های سیاستی گروه‌های مسئله‌محور در مناطق ذیربط گزارش دادند، همچنین استادان در فرصت باقی مانده تا انتخابات بر مراقبت در جلوگیری از مهندسی افکار عمومی از سوی برخی  تولیدکنندگان دوگانه‌های جعلی در قطبی کردن انتخابات تآکید کردند.


انتهای پیام/۴۱۰۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر