صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

افزایش نگرانی انگلیسی‌ها نسبت به عوارض واکسن آسترازنکا

بررسی‌های انجام‌شده در انگلیس نشان می‌دهد که تمایل و اشتیاق انگلیسی‌ها برای دریافت واکسن آسترازنکا طی ماه گذشته رو به کاهش بوده است.
کد خبر : 577900

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، این کاهش چشمگیر تمایل انگلیسی‌ها به دریافت واکسن آسترازنکا بازتاب افزایش نگرانی نسبت به عوارض ناشی از این واکسن بوده است.


اگرچه گزارش‌شده است که در کل اعتماد انگلیسی‌ها به واکسن‌های کرونا بالاست.


بررسی انجام‌شده از حدود پنج هزار نفر در انگلیس نشان می‌دهد تعداد افرادی که مایل به دریافت واکسن علیه بیماری کووید- ۱۹ هستند به‌طور چشمگیری افزایش‌یافته است اما درعین‌حال مشخص شد که یک‌چهارم از این افراد معتقدند که واکسن آسترازنکا موجب ایجاد لخته در خون می‌شود؛ آماری که نسبت به ماه گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.


گزارش‌ها در مورد احتمال ارتباط واکسن آسترازنکا با لخته شدن خون در برخی افراد، اعتماد به این واکسن را کاهش داده است. پیش‌ازاین میزان مؤثر بودن این واکسن در برابر بیماری کووید- ۱۹ حدود ۷۶ درصد عنوان‌شده بود.


پس از گزارش‌هایی در مورد وجود لخته خون با ترکیبی از مقدار کمی پلاکت در شمار بسیار اندکی از افراد واکسن زده، شماری از کشورهای اروپایی به‌طور موقت استفاده از واکسن آسترازنکا را به حالت تعلیق درآوردند. این در حالی است که بسیاری از کشورها استفاده از این واکسن را ازسر گرفته‌اند اما با برخی محدودیت‌ها.


در بحبوحه گزارش‌ها از ایجاد لخته خون به دنبال زدن واکسن آسترازنکا، سازمان پزشکی و دارویی اروپا و سازمان بهداشت و پزشکی انگلیس عوارض و ایمن بودن این واکسن را مورد بازبینی قرار دادند.


در این بررسی انجام‌شده در انگلیس مشخص شد که ۱۷ درصد از افراد موردبررسی گفته‌اند که اگر یک گزینه داشته باشند، ترجیح می‌دهند واکسن آسترازنکا را بزنند که این آمار ۲۴ درصد نسبت به ماه گذشته کاهش داشته است.


انتهای پیام/۴۱۰۶/


انتهای پیام/

ارسال نظر