صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰

دانشگاه آزاد اسلامی کاشان | معرفی کامل رشته‌ها و امکانات

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان قدیمی‌ترین دانشگاه در استان اصفهان بوده و اکنون دارای ۹۰ رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی (دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد)، کارشناسی و کاردانی است.
کد خبر : 575914

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، شهرستان کاشان با قدمت تاریخی ۷ هزار ساله مهد تمدن کهن با سابقه طولانی در صنایع متنوع و افتخار پرورش شخصیت‌های بزرگ علمی در رشته‌های مختلف در طول تاریخ، مشهور به دارالمؤمنین و بزرگ‌ترین شهر استان اصفهان پس از شهر اصفهان بوده و بررسی‌های تاریخی نشان می‌دهد که حتی آغاز صنعتی شدن در کشور با شکل‌گیری صنعت نساجی در کاشان و شهرری بوده و سه ویژگی بارز صنعت، گرایش عمیق مذهبی و پرورش دانشمندان رشته‌های مختلف از امتیازات تقریباً منحصربه‌فرد این شهرستان است.


ضرورت تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان


توجه به این نکات در مقدمه می‌تواند در کنار موارد ذیل ضرورت تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی در کاشان را تبیین کند:
۱- تغییر استراتژی آموزشی عالی از نخبه‌پروری و انحصار آن به قشر محدود نخبه یا برخوردار کشور به استراتژی توسعه آموزش عالی به‌عنوان حق عموم مردم در هر نقطه از کشور
۲- ظرفیت‌های ممتاز شهرستان نظیر سابقه طولانی در صنعت و علم، وجود واحدهای متعدد، متنوع و گسترده صنعتی، وجود قشر تحصیل‌کرده در رشته‌های مختلف، امکان جذب نیروهای فارغ‌التحصیل و متخصص، دسترسی به شهرهای بزرگ تهران و اصفهان و...
۳-ناکافی بودن مراکز آموزش عالی موجود در آغاز تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که منحصر به یک مدرسه عالی با سه رشته دبیری و یک آموزشکده فنی با چند رشته کاردانی می‌شد و در عین حال نیاز گسترده مردم
۴- ایجاد یک دانشگاه اسلامی و مردمی در راستای اجرای فرمان امام مبنی بر واگذاری امور به مردم با توجه به سابقه مذهبی و روحیه مشارکت فعال در امور خیر مردم کاشان


تشکیل هیئت مؤسس


با هماهنگی شفاهی انجام شده با رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی در تابستان ۱۳۶۳ و تقریباً در همان اوایل شکل‌گیری دانشگاه آزاد اسلامی در کشور امام جمعه فقید شهرستان آیت‌الله یثربی، سربلوکی از استادان فرهیخته دانشگاه تهران، فرماندار وقت شهرستان و تعدادی دیگر در جلسه‌ای به‌عنوان هیئت مؤسس هسته اولیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان را تشکیل داده و با توافق و تعهد حداقل‌های هیئت امنای دانشگاه سربلوکی را به‌عنوان مسئول راه‌اندازی این واحد دانشگاهی پیشنهاد دادند که با دستور کتبی رئیس دانشگاه وی مأمور به این امر مهم شد.


آغاز فعالیت‌های آموزشی


مهر سال ۶۳  قرائتی مدیرعامل کارخانجات مخمل و ابریشم کاشان آموزشگاه شرکت را برای انجام آغاز فعالیت‌های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در اختیار قرار داد و تدریجاً با مساعدت‌های بیشتر، بخشی از باشگاه مخمل به این واحد دانشگاهی اختصاص داده شد. در این مجموعه که دارای چهار اتاق بود از یکی از آنها به‌عنوان قسمت اداری و مالی و سه اتاق دیگر به‌عنوان کلاس بهره‌برداری شده و برای انجام امور آموزشی نیز یک دستگاه کانتیر خریداری و در حیاط باشگاه در مجاورت اتاق‌های صدرالذکر مستقر شد.


با توجه به امکانات یادشده با پذیرش ۱۷۰ دانشجو در سه رشته کارشناسی عمران، کارشناسی تکنولوژی نساجی و کاردانی حسابداری نخستین فعالیت‌های آموزشی این واحد دانشگاهی آغاز شد. توسعه رشته‌ها با ریاست ثابت که در آن زمان به‌عنوان معاون آموزشی سربلوکی بود و تا سال ۷۶ به مدت ۱۲ سال ریاست واحد را بر عهده داشتند دنبال شد؛ البته به دلیل محدودیت فضای آموزشی مکان یاد شده بسیاری از کلاس‌های درس نظری با استفاده از فضای دبیرستان‌ها در نوبت عصر، کلاس‌های عمومی نظیر اخلاق اسلامی در مسجد قائمیه کاشان تشکیل شده و از ظرفیت خالی هنرستان‌ها نیز برای  برگزاری کلاس‌های عملی مثل نقشه‌کشی و غیره استفاده می‌شد. در سال ۱۳۶۴ نیز با پیگیری‌های بعدی رشته‌های کارشناسی ادبیات و مهندسی مکانیک با گرایش سیالات به رشته‌های موجود اضافه شد.
 
احداث و راه‌اندازی ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی نبش چهارراه آیت‌الله کاشانی


با پیگیری وساطت امام جمعه فقید شهرستان آیت‌الله یثربی در سال ۱۳۶۴ زمینی به مساحت تقریبی ۶۰۰ متر در بهترین نقطه تجاری و در واقع در مرکز شهرستان کاشان در مجاورت چهارراه آیت‌الله کاشانی توسط یکی از خیرین به‌نام محمد اصفهانیان وقف دانشگاه آزاد اسلامی کاشان شده و عملیات اجرایی احداث نخستین ساختمان ملکی دانشگاه در این زمین به زیربنای تقریبی ۲ هزار  متر با بیش از ۲۰ اتاق به‌عنوان کلاس، آزمایشگاه و فضای اداری آغاز شد.


سال ۱۳۶۶ ساختمان یاد شده به بهره‌برداری رسیده و در کنار باشگاه مخمل و ابریشم کاشان برای تشکیل غالب کلاس‌ها و برخی از کارگاه‌های فنی، کتابخانه و سایت کامپیوتر از آن استفاده می‌شد. از این ساختمان تا سال ۱۳۷۲ که دانشگاه به سایت اصلی واقع در محل فعلی منتقل شده مورد استفاده قرار گرفته و در اوج بهره‌برداری از آن تا حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجو را خدمات می‌داد؛ البته به دلیل محدودیت فضای مزبور از یک طرف و قرار گرفتن در شلوغ‌ترین نقطه ترافیکی شهر از طرف دیگر بعدها مورد استفاده‌های دیگر نظیر خوابگاه و ... قرار گرفت.
 
خرید مجموعه کارگاهی جهان صنعت


با عنایت به اینکه غالب رشته‌های دایر شده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان فنی و مهندسی بوده(مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، و مهندسی نساجی) و در عین حال دانشگاه فاقد امکانات واقعی کارگاهی مشتمل بر تجهیزات و ماشین‌آلات مناسب بودند، ثابت ریاست وقت دانشگاه  به دنبال بررسی و یافتن راه حل مناسبی برای رفع این نقیصه برآمد در  همین بررسی‌ها بود که در تابستان سال ۱۳۶۶ اطلاع یافت شرکت جهان صنعت با همه امکانات منقول و غیرمنقول کارگاهی در معرض فروش قرار گرفته قیمت تعیین شده برای شرکت مزبور ۵۲ میلیون ریال بود در حالی که حتی دانشگاه در آن زمان وجهی برای پرداخت حقوق کارکنان که در حدود ۴ میلیون ریال بود نداشت.


با توسل بر امام زمان (عج) برای خرید اقساطی شرکت مزبور اقدام شده و تا سال ۱۳۷۲ که سایت اصلی دانشگاه به بهره‌برداری رسید از این مجموعه برای دایرکردن کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های رشته مکانیک، عمران و نساجی استفاده می‌شد. علاوه بر آن از این مجموعه در مواردی در چند سال علاوه بر استفاده برای امور آموزشی دانشگاه در راستای ساخت لوازم و تجهیزات مورد نیاز واحد کاشان و حتی دیگر واحدها نظیر یزد، نجف‌آباد، خمینی‌شهر و اراک نیز بهره‌برداری می‌شد. تملک و بهره‌برداری از مجموعه کارگاهی صدرالذکر ازجمله نکات مثبت واحد بود که باعث شد سه رشته یاد شده در همان ابتدای فعالیت واحد کاشان مورد تصویب قطعی قرار گیرد.
 
تصویب و راه‌اندازی کارشناسی حسابداری


سال ۱۳۶۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با عنایت به اینکه از همان دوران آغاز فعالیت‌های خود کاردانـی حسابداری را دایر کرده و در این زمینه تجربه کافی در راستای پرورش نیروهای مالی سازمان‌ها، شرکت‌ها و ادارات مختلف کسب کرده بود رشته کارشناسی حسابداری را تأسیس کرد؛ البته کلاس‌های این رشته دانشگاهی نیز عمدتاً تا سال ۱۳۷۲ در محل باشگاه مخمل و ابریشم تشکیل می‌شد.
 
تملک و راه‌اندازی سایت اصلی دانشگاه


با عنایت به وضعیت و امکاناتی که در قسمت‌های قبلی ذکر شد، برگزاری کلاس‌ها، تداوم و توسعه فعالیت‌های آموزشی در مجموعه امکانات موجود یعنی باشگاه مخمل و ساختمان چهارراه آیت الله کاشانی میسور نبود ازجمله مشکلات به جود آمده عبارت بودند از:
۱- پراکندگی مجموعه امکانات اجاره‌ای و ملکی دانشگاه در سه محل کاملاً از هم متمایز و مشکلات نظارتی، کارکنانی و ...
۲- ناکافی بودن مجموعه امکانات موجود به دلیل افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه به تعداد حدود یک هزار و  ۵۰۰ دانشجو
۳-وقوع ساختمان اصلی ملکی دانشگاه در شلوغ‌ترین نقطه ترافیکی شهر(چهارراه آیت اله کاشانی) که در کنار نداشتن پارکینگ خودروها عملاً دسترسی به واحد و امور جاری را غالباً با مشکل مواجه می‌ساخت.
۴- فقدان محل مناسب برای استراحت و تجمع دانشجویان در ساعات قبل و بعد از کلاس‌ها و گلایه‌ها و بعضاً برخورد اماکن و نهادها و مسئولان شهری
۵- نیاز به توسعه در یک فضای گسترده‌تر و در عین حال ایجاد یک مجموعه منسجم.


با توجه به این مسائل بود که مسئولان دانشگاه با مساعدت‌های امام جمعه فقید آیت‌الله یثربی(ره) و دیگر مسئولان شهرستان نظیر سازمان زمین شهری و دیگران برای خرید زمینی چند هکتاری برای اختصاص به سایت اصلی دانشگاه، اقدام کردند.


در نتیجه این تلاش‌ها زمینی به مساحت ۲۱ هکتار در بلوار قطب راوندی (کیلومتر ۵/۳ جاده قدیم کاشان – قم) جنب دانشگاه و بیمارستان شهید بهشتی خریداری شد؛ البته سال ۱۳۸۱ با خرید ۳۲ هکتار زمین‌های مجاور از اشخاص حقیقی و اضافه کردن به ۲۱ هکتار یاد شده در مجموع سایت دانشگاه به مساحت فعلی ۵۳ هکتار رسید.


بعدها با تلاش‌های انجام شده و پیگیری‌ها معاونت اداری و مالی واحد اسناد مالکیت سایت به‌عنوان سند دست اول به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تحصیل شد و امکان تصرفات عدوانی یا هرگونه ادعایی به این‌گونه زمین‌ها را منتفی ساخت. سال ۱۳۷۰ با پیگیری‌های مسئولان دانشگاه  جمالی نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی مبلغ قابل توجهی به‌عنوان قرض‌الحسنه در اختیار دانشگاه قرارداد که از این مبلغ برای آغاز عملیات اجرایی، احداث ساختمان‌های آموزشی استفاده شد. سال ۱۳۷۲ بخشی از آن به بهره‌برداری رسیده و به همین دلیل در یک فرآیند تدریجی (طی دو نیمسال) همه کلاس‌ها، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به این ساختمان منتقل شد.


البته این ساختمان‌ها با کاربری نهایی کارگاهی بنا شده؛ اما با پارتیشن‌بندی اولیه کلاس‌های تئوری نیز به دلیل محدودیت فضای آموزشی اختصاص یافتند. اکنون از بخشی از این ساختمان به‌عنوان کارگاه‌ها و بخشی دیگر نیز به‌عنوان مجموعه آموزش متمرکز استفاده می‌شود که با به بهره‌برداری رسیدن دانشکده جدید تحصیلات تکمیلی و علوم انسانی انتظار می‌رود صرفاً به کاربری اصلی منحصر شود.


احداث دانشکده فنی و مهندسی


از سال ۷۲ احداث دانشکده فنی و مهندسی در سه طبقه و با زیربنای نزدیک به ۷ هزار مترمربع آغاز و ظرف کمتر از یک سال به بهره‌برداری رسیده و دانشجویان فنی و مهندسی در رشته‌های مکانیک، نساجی و عمران به این دانشکده منتقل شدند. اکنون علاوه بر استقرار رشته‌های یاد شده در این دانشکده، سایت اصلی کامپیوتر، کتابخانه و بخش مرجع، دارالقرآن، دفتر فرهنگ اسلامی تشکل‌های دانشجویی نیز در این دانشکده مستقر بوده و حدود نیمی از دانشجویان فعلی را پوشش می‌دهد.


احداث دانشکده برق و کامپیوتر


سال ۱۳۷۶ پس از سیدعلی ثابت که ۱۱ سال ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان را عهده‌دار بود و در شکل‌گیری و توسعه اولیه دانشگاه نقشه محوری داشتند، سیدعباس حسینی به ریاست این واحد دانشگاهی انتخاب شد. وی با عنایت به نیاز به فضای آموزشی و توسعه رشته‌ها اقدام به احداث دانشکده برق و کامپیوتر با زیربنای تقریبی حدود ۶ هزار و  ۵۰۰ مترمربع کرد و با تلاش شبانه‌روزی مسئولان ازجملهمعاونت اداری و مالی وقت سیدعلی لاجوردی ظرف حدود ۶ ماه دانشکده یاد شده احداث و به بهره‌برداری رسید. با بهره‌برداری از این دانشکده رشته‌های کاردانی برق، کارشناسی نرم‌افزار و سخت‌افزار کامپیوتر، کاردانی و کارشناسی حسابداری، کاردانی و کارشناسی ادبیات فارسی به این ساختمان منتقل و با تصویب رشته‌های جدید، افزایش دانشجو تعداد دانشجویان دانشگاه به بیش از دو برابر یعنی حدود ۳ هزار دانشجو رسید.


احداث مجموعه رفاهی


با عنایت به توسعه دانشگاه و نیاز به امکانات رفاهی در سایت اصلی در زمینه احداث مجموعه امکانات رفاهی مشتمل بر خوابگاه، ورزشگاه، سلف‌سرویس اقدامات تدریجی صورت گرفت:
الف) ورزشگاه
ب) خوابگاه‌ها
ج) سلف‌سرویس
 
محوطه‌سازی و توسعه فضای سبز


از سال ۷۹ با تصدی مسئولیت سیدعلی لاجوردی به‌عنوان معاونت اداری و مالی و قائم‌مقام واحد و با پیگیری‌های مستمر وی ایجاد فضای سبز و محوطه‌سازی در برنامه کارهای دانشگاه قرار گرفت و تدریجاً حدود ۶۰ هزار متر فضای سبز مشتمل بر چمن، درخت زیتون، سرو... در محوطه دانشگاه شکل و روحی تازه به دانشگاه بخشید و محوطه‌سازی، خیابان‌کشی، احداث دیوار دور دانشگاه و... و. با مساحت قابل توجه ایجاد و به بهره‌برداری رسید.


معرفی سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان


 در راستای تحقق بند پنج سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری، به‌ویژه بندهای یک و دو، اقدامات ذیل راهبرد سه نقشه جامع علمی کشور و موارد ذیل راهبرد هفت فصل هفتم سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و در راستای آموزش و ترویج تفکر خلاق ایده پردازی و توسعه فرهنگ نوآوری در کشور و تحقق کارآفرینی مبتنی بر نوآوری، شناسایی و حمایت از دانشجویان، متخصصان و اساتید خلاق، نوآور و کارآفرین و فراهم‌سازی زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای علمی آنها برای ورود به فعالیت‌های کارآفرینانه و خلق ارزش و تولید ثروت از دانش و فناوری و رفع مشکلات جامعه، دانشگاه آزاد اسلامی تمهیدات و بسترهای لازم برای اشتغال دانش‌بنیان از طریق راه‌اندازی سرای نوآوری را فراهم کرده است.


رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان


این واحد دانشگاهی قدیمی‌ترین دانشگاه آزاد اسلامی در استان اصفهان است که با پذیرش در سه رشته ادبیات، حسابداری و عمران در ۱۳۶۳/۰۳/۲۴ تأسیس شده و اکنون دارای ۹۰ رشته در مقاطع تحصیلات تکمیلی (دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد)، کارشناسی و کاردانی به شرح زیر است.
 
رشته‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد «فوق‌لیسانس» و دکتری تخصصی)
کارشناسی ارشد
دکتری تخصصی
رشته‌های علوم انسانی
رشته‌های فنی و مهندسی
رشته‌های علوم انسانی


رشته‌های فنی و مهندسی


حقوق خصوصی، مهندسی مکاترونیک، حسابداری، مهندسی برق – قدرت، روان‌شناسی عمومی، مهندسی سیستم‌های انرژی - تکنولوژی انرژی، زبان و ادبیات فارسی، مهندسی برق - مخابرات، مدیریت بازرگانی- بازاریابی، مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی، علوم قرآن و حدیث، عمران - مهندسی و مدیریت ساخت، مدیریت بازرگانی- مدیریت استراتژیک، مهندسی مکانیک – طراحی کاربردی،   مالی – مهندسی مالی، مهندسی عمران - سازه، مدیریت صنعتی- تحقیق در عملیات، مهندسی برق – مخابرات سیستم، مهندسی کامپیوتر – هوش مصنوعی، مدیریت صنعتی- مدیریت کیفیت و بهره‌وری، مهندسی برق – مخابرات نوری، مهندسی کامپیوتر – نرم‌افزار، حسابداری، مهندسی برق – مخابرات میدان و موج، مهندسی مکانیک – تبدیل انرژی، علوم قرآن و حدیث، مهندسی برق - سیستم‌های قدرت، زبان و ادبیات فارسی، مهندسی برق – مخابرات امن و رمزنگاری، مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار، مهندسی فناوری اطلاعات - تجارت الکترونیکی، مهندسی عمران - سازه، مهندسی عمران – زلزله، مهندسی معماری، مهندسی پلیمر- فرآورش، مهندسی شیمی – پلیمر، مهندسی نساجی - فناوری و مهندسی نساجی - الیاف.


رشته‌های مقطع کارشناسی (لیسانس)
کارشناسی پیوسته «ویژه دارندگان مدرک پیش‌دانشگاهی و دیپلم‌های چهارساله و ۳-۳-۶ »


کارشناسی ناپیوسته «ویژه دارندگان مدرک کاردانی»


کارشناسی علوم پزشکی «از طریق کنکور سراسری»


رشته‌های علوم انسانی، رشته‌های فنی و مهندسی، رشته‌های علوم انسانی، رشته‌های فنی و مهندسی، رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی، حسابداری، مهندسی برق، حسابداری، مهندسی نرم‌افزار کامپیوتر، پرستاری، حقوق، مهندسی پلیمر، مدیریت صنعتی، مهندسی تکنولوژی برق، شبکه‌های انتقال و توزیع


علوم آزمایشگاهی، روان‌شناسی، مهندسی پزشکی، تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، مهندسی تکنولوژی برق- قدرت، بهداشت محیط، زبان و ادبیات فارسی، مهندسی شهرسازی، حرفه‌ای حقوق - حقوق ثبتی، مهندسی تکنولوژی الکترونیک، مترجمی زبان انگلیسی، مهندسی صنایع، کارشناسی حرفه‌ای، گرافیک - تصویرسازی، مهندسی تکنولوژی، تأسیسات حرارتی و برودتی، مدیریت بازرگانی، مهندسی عمران، مهندسی تکنولوژی، ساخت و تولید- ماشین‌ابزار، مدیریت صنعتی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی فناوری مکانیک خودرو، مهندسی مکانیک، مهندسی اجرائی عمران، مهندسی فناوری نساجی، مهندسی تکنولوژی صنایع نساجی، طراحی لباس، معماری، فرش، حرفه‌ای طراحی و تکنولوژی دوخت و معماری.


رشته‌های مقطع کاردانی پیوسته (فوق‌دیپلم) «ویژه دانش‌آموختگان فنی و حرفه‌ای، کار و دانش، دیپلم سه‌ساله نظریو دارندگان مدرک پیش‌دانشگاهی و دیپلم‌های چهارساله و ۳-۳-۶ »


اشتغال به تحصیل در واحد دانشگاه آزاد اسلامی کاشان


اشتغال به تحصیل در آموزشکده سما وابسته به واحد دانشگاه آزاد اسلامی کاشان


ساختمان – کارهای عمومی عمران، طراحی دوخت، نرم‌افزار کامپیوتر، نقشه‌کشی معماری - معماری، تأسیسات تبرید، الکترونیک عمومی، تأسیسات تهویه مطبوع، الکتروتکنیک – برق صنعتی، ساخت و تولید - ماشین‌ابزار، گرافیک - گرافیک، مکانیک خودرو، حسابداری، صنایع نساجی و تربیت‌بدنی.


مسجد و مجتمع فرهنگی چهارده معصوم دانشگاه آزاد اسلامی کاشان


مسجد و مجتمع فرهنگی چهارده معصوم دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در زمینی به مساحت ۳ هزار و  ۶۰۰ مترمربع در مرکز اصلی محوطه دانشگاه در دو طبقه احداث شده و بعد از علوم تحقیقات، مرودشت و قزوین، یکی از بزرگ‌ترین مساجد دانشگاه‌های آزاد اسلامی بوده که دارای سه در ورودی به‌صورت مجزا است. ساخت این مسجد از سال ۱۳۸۲ آغاز و در سال ۱۳۸۸ به پایان رسید و توسط ریاست پیشین دانشگاه جاسبی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. مسجد چهارده معصوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با بهره‌گیری از الگوی ایرانی اسلامی توسط هنرمندان کاشانی ساخته شده و این مسجد دارای ۱۴ گنبد کوچک فرعی است و یک گنبد اصلی فیروزه‌ای در مرکز آن قرار دارد. داخل مسجد نیز به‌صورت زیبایی مقرنس‌کاری شده و اطراف همه دیوارها و محراب مسجد به‌وسیله کتیبه‌های قرانی مزین شده و در سال ۱۳۸۷ با دفن سه شهید گمنام در نزدیکی مسجد چهارده معصوم فضای معنوی زیبایی به دانشگاه داده و همه مراسم مذهبی هیئت مذهبی دانشگاه به مناسبت ایام در این مسجد برگزار می‌شود.


موقعیت مکانی
نشانی: کاشان بلوار قطب راوندی خیابان استادان /۸۷۱۳۵/۴۳۳
صندوق پستی: ۴۳۳/۸۷۱۳۵
کد پستی: ۸۷۱۵۹۹۸۱۵۱
تلفن: ۰۳۱-۵۵۵۴۰۰۵۵
 نمابر: ۰۳۱-۵۵۵۴۰۰۵۶


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر