صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۰
عضو هیئت‌علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان:

رئیس‌جمهور آینده منطق اقتصاد مقاومتی را قبول داشته باشد

مسئول کارگروه جهش تولید بسیج اساتید استان اصفهان قبول داشتن منطق اقتصاد مقاومتی توسط رئیس‌جمهور آینده را مهم دانست.
کد خبر : 573518

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دولت‌آباد، محمدرضا حیدری در نشست حلقه‌های صالحین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد که با موضوع شعار سال 1400 که به‌صورت برخط برگزار شد، گفت: متأسفانه شاهد هستیم که نرخ رشد اقتصادی در هشت سال اخیر حدود صفر است و درآمد سالانه به طرز چشمگیری کاهش پیداکرده است که این نتیجه تفکر «نتوانستن» است که متأسفانه در مسئولان به‌وفور دیده می‌شود.


عضو هیئت‌علمی گروه اقتصاد دانشگاه اصفهان افزود: در مقام اجرا و عمل مشاهده می‌کنیم هیچ طرح مشخصی که بتواند مبنای جهش تولید، رونق تولید و یا جهت‌گیری حرفه‌ای به سمت افزایش تولید چه به‌صورت کیفی و یا کمی قرار گیرد نداشته‌ایم، برای تولید باید ورود جریان سرمایه‌گذاری و نیروی کار حرفه‌ای را تسهیل کنیم و تولیدکننده‌ها به مواد اولیه، تکنولوژی و غیره دسترسی داشته باشند.


حیدری افزود: در عرصه عمل می‌بینیم فعالیت‌های غیرمولد، فسادزا، دلالی‌ها، رانت‌ها بر فعالیت‌های خلاق، دانش‌بنیان و قابل رصد برتری داشته است، برخی افراد بدون تولید قصد تجارت دارند، هیچ طرح تخصصی برای تقدم تولید بر تجارت و تقدم فعالیت‌های شناسنامه‌دار وجود ندارد.


مسئول کارگروه جهش تولید بسیج اساتید استان اصفهان با تأکید بر انتخابات پیش‌رو ادامه داد: بسیار مهم است رئیس‌جمهور بعدی منطق اقتصاد مقاومتی را قبول داشته باشد و برای برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها روی ظرفیت عظیم کشور حساب کند، ظرفیت بسیار زیادی اعم از علمی، جغرافیایی، انسانی، منابع، سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده و .. در کشور وجود دارد که باید به‌طور شایسته موردتوجه قرار گیرد، بسیاری از سرمایه‌های ملت قابل هدایت به سمت تولید هستند به شرطی که موانع تولید برطرف شوند.


حیدری افزود: در حوزه علوم انسانی برای تسهیل فرآیند تولید و بسترسازی فرهنگی و جهت‌گیری‌های راهبردی اقتصادی کشور و اصلاح فرهنگ تولید به کار و تلاش زیادی نیاز داریم، باید در عرصه کالاهای اساسی، غذا، دارو و انرژی خودکفا باشیم و وابستگی را تا حد زیادی کاهش دهیم.


انتهای پیام/4117/


انتهای پیام/

ارسال نظر