صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۰
عسکری مطرح کرد؛

پویش‌های اداره کل فرهنگی وزارت علوم در مبارزه با کرونا

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: برای مقابله با شیوع کرونا در سال 1399 پویش‌های مختلفی راه‌اندازی کردیم.
کد خبر : 571116

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره فعالیت‌های این معاونت در مبارزه با کرونا در سال 1399 گفت: وقتی ویروس ناشناخته کرونا آمد، مجموعه‌های بشری از جمله نظام سلامت و کادرهای درمان را با شوک مواجه کرد و ایران نیز این مسئله درگیر شد.


عسکری گفت: 6 اسفندماه سال 1398 که نظام سلامت کشور نیاز به مشارکت نیروهای داوطلب داشت، براساس برنامه‌ریزی و مطالعات به این نتیجه رسیدیم که پویشی برگزار کنیم و نیروهای داوطلبی که تمایل دارند براساس تخصص و علاقه‌مندی خودشان به کادر درمان کمک کنند را شناسایی کنیم. به همین علت مرحله اول پویش را با عنوان «زندگی دست یاریگر توست» با کمک وزارت بهداشت و درمان آغاز کردیم.


وی گفت: مبنا این بود که فعالان فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی را که می‌خواهند براساس توانمندی‌های‌شان در حوزه‌های مختلف کمک کنند، سامان‌دهی کنیم. برخی دانشجویان در شهرهای محل تحصیل سکونت داشتند و برخی دیگر شهر محل تحصیل و سکونت‌شان مجزا بود.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم: همچنین لازم بود دانشجویان حوزه‌ مورد علاقه خود برای فعالیت داوطلبانه را مشخص کنند. در سامانه‌ای اسامی دانشجویان داوطلب و مشخصات آنها، در اختیار معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و درمان قرار می‌گرفت و وزارت هم مبتنی بر نیاز استان‌ها در ستاد ملی کرونا نیروهای داوطلب را به یاری می‌گرفتند.


عسکری ادامه داد: این پویش ادامه داشت و زمانی که تعطیلات فروردین سال 1399 فرا رسید و شاهد افزایش شهرهای قرمز بودیم و ستاد ملی کرونا تصمیم بر توقف شیوع کرونا داشت، این پویش با عنوان «همه دانشگاهیان، همه مردم» تجدید شد و هدف این بود که همه دانشگاهیان اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان بتوانند 10 نفر از اطرافیان خود را ترغیب کنند که در خانه بمانند و به سفر نروند که این پویش افزایش تعهد اجتماعی را به دنبال داشت.


وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بخشی از کسب و کارها و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در مورد مواسات بخش سوم پویش با ایده صندوق نیکوکاری دانشگاهیان کلید خورد. لذا آیین‌نامه‌ای در وزارت علوم تدوین و این صندوق در دانشگاه راه‌اندازی شد تا از محل کمک‌های خیرین و دانشگاهیان بتوان به خانواده‌هایی که از ویروس کرونا آسیب دیده‌اند یا کسب و کارشان تعطیل شده یا درگیر بیماری شده‌اند حمایت مالی کرد.


عسکری گفت: مرحله چهارم پویش هم به مستندسازی از صحنه‌های تلاش و ایثار جهادگران سلامت اختصاص یافت. به همین منظور کشور را به 5 قطب فرهنگی تقسیم کردیم که هر کدام از قطب‌ها مامور یکی از حوزه‌های فرهنگی شدند و حوزه ادبی به دانشگاه مازندران، حوزه هنرهای نمایشی و تئاتر به دانشگاه شهید چمران اهواز، حوزه خلاقیت و ایده‌پردازی به دانشگاه فردوسی مشهد، حوزه موسیقی و نواهای آیینی و سنتی به دانشگاه کردستان و حوزه هنرهای تجسمی به دانشگاه شهرکرد سپرده شد و در نهایت جشنواره فرهنگی هنری دانشگاهیان برگزار شد.


مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: آثار دانشگاهیان علاقه‌مند به دبیرخانه جشنواره فرستاده شد و در اختتامیه جشنواره پس از داوری، از آثار برگزیده همچنین کنش‌های اجتماعی دانشگاه‌ها در این زمینه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تقدیر به عمل آمد.


انتهای پیام/4107/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا
ارسال نظر