صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۶ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۰
مرادی در گفت‌وگو با آنا:

7 محصول فناورانه علیه کرونا ساخته شد/ ایجاد سرای نوآوری گیاهان دارویی در سال 1400

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد گفت: 7 محصول فناورانه در قالب دستاوردهای مرکز رشد در دوره یکساله مبارزه با کرونا تولید کردیم که پرتودهنده ضدویروس DUV1، پرتودهنده ضدویروس DUV2 و دستگاه ضدعفونی هوشمند دست ازجمله آنهاست.
کد خبر : 570646

محسن مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که سال 99 را با شرایط کرونایی و مبارزه با این ویروس پشت سر گذاشتیم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در این راستا چه دستاورد یا محصولاتی علیه این بیماری داشت؟ بیان کرد: با علم به این وضعیت سعی کردیم تا در راستای مبارزه با ویروس کرونا گام‌های اساسی برداریم و توانستیم هفت محصول در قالب دستاوردهای مرکز رشد و علیه بیماری کرونا تولید کنیم که پرتودهنده ضدویروس DUV1، پرتودهنده ضدویروس DUV2، دستگاه ضدعفونی کننده هوشمند دست ازجمله این محصولات تولیدی هستند.


وی با بیان اینکه این سه محصول تجاری‌سازی شده‌اند، ادامه داد:  نمونه اولیه چهار محصول دیگر؛ ضدعفونی‌کننده سطوح با استفاده از اشعه UV، ماسک الکترونیکی، تونل ضدعفونی کننده و ونتیلاتور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به‌منظور مقابل با کرونا در یک سال اخیر ساخته شدند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان‌شمالی و بجنورد عنوان کرد که برجسته‌کردن امکانات آموزشی و پژوهشی واحدهای دانشگاهی در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها؛ ورود به عرصه فناوری و هویت‌بخشی هرچه بیشتر به دانشگاه آزاد اسلامی از مهم‌ترین اهدافی بود که در این دوره دنبال کردیم.


مرادی در تشریح شاخص‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد به‌ویژه در حوزه پژوهش و فناوری در سال 99 اظهار کرد: جذب دانشجویان نخبه و بورسیه‌کردن آنان، توجه به جایگاه پژوهشی و علمی استادان، ارائه خدمات دانشجویی، فرهنگی و ورزشی که سبب جلب توجه و رضایتمندی هرچه بیشتر دانشجویان شود؛ توسعه رشته‌های میان‌رشته‌ای متناسب با ظرفیت‌های بومی دانشگاه‌ها، مشارکت دانشگاه برای حل مشکلات منطقه‌ای و توجه به مهارت‌آموزی و کارآفرینی در تربیت دانشجویان ازجمله دستاوردهای واحد بجنورد در سال 99 بوده است.


این استاد دانشگاه با توجه به ورود فعالیت علمی دانشگاه به سال 1400 مطرح کرد: متناسب با توانمندی‌ها و تخصص اعضای هیئت علمی، توسعه رشته‌ها و میان رشته‌هایی از قبیل مهندسی ورزش، کسب‌وکار، مدیریت بیمه و بانکداری، شیمی‌دارویی، مدیریت‌دولتی، مشاوره، آسیب‌شناسی ورزشی، برنامه‌ریزی درسی و حقوق در اولویت ایجاد رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد است.


وی درباره برنامه‌های حوزه آموزشی و ایجاد و افزایش رشته در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد در سال 1400 بیان کرد: افزایش رشته‌های دانشگاه در مقاطع مختلف تحصیلی، توسعه آموزش عالی در سطح روستاها و شهرهای کوچک، احداث نهالستان گردو و بادام، گسترش طرح‌های برون‌دانشگاهی، تجاری‌سازی محصولات مرکز رشد و ایجاد سرای نوآوری گیاهان دارویی ازجمله برنامه‌های پیش‌روی این دانشگاه در سال جاری است.


انتهای پیام/4117/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر