صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۲ - ۳۰ آذر ۱۳۹۴
رئیس آموزش و مشارکت‌های مردمی ستاد محیط زیست شهرداری تهران:

بازیافت پسماند الکترونیکی خطرات زیست محیطی زمین را کاهش می‌دهد

رئیس آموزش و مشارکت‌های مردمی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به برگزاری نمایشگاه «نبض زمین در قلب شهر» گفت: کاهش فاصله بین مردم و مدیریت شهری در حوزه محیط زیست، موجب کاهش مشکلات زیست محیطی می‌شود.
کد خبر : 57056

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از روابط عمومی ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، رعنا نوروزی اظهار کرد: نمایشگاه نبض زمین در قلب شهر که به مدت 4 روز در زیرگذر چهارراه ولیعصر تهران برگزار شد نمونه‌ای از یک نمایشگاه موفق در حوزه محیط زیست بود که به همت گروه دانشجویی زامیاران، سمن‌ها ،گروه‌های محیط زیستی و مردم را به کنار هم آورد.


وی با بیان اینکه محور اصلی نمایشگاه توجه به موضوع پسماند بود، افزود: کاهش تولید پسماند، تفکیک پسماندها، بازیافت و استفاده از دور ریختنی‌ها برای مصارف مختلف، 4 رویکرد اصلی این نمایشگاه بود که با همت گروه زامیاران ( یاوران زمین)، سازمان مدیریت پسماند، شرکت بهره برداری مترو، ستاد محیط زیست و توسعه پایدار، سازمان مدیریت پسماند، سمن‌های زیست محیطی، تعدادی از مناطق 22 گانه شهرداری تهران، و با مشارکت شهروندان به اجرا در آمد.


نوروزی با اشاره به بحث بازیافت پسماندهای الکترونیکی گفت: بازیافت پسماند الکترونیکی به عنوان یکی از موضوعات ویژه در این نمایشگاه مطرح شد تا شهروندان با مزایای بازیافت این نوع از پسماندها که از خطرناک ترین انواع پسماندها هستند آشنا شوند.


وی تصریح کرد: باتری‌ها و به طور کلی پسماندهای الکترونیکی از جمله پسماندهای خطرناک خانگی هستند که به دلیل دارا بودن انواع اسید ها، مواد شیمیایی و فلزات سنگین به شدت آلودگی ایجاد می‌کنند و اگر این آلودگی به آب‌های زیرزمینی و خاک وارد شود خطرات زیادی را برای محیط زیست به دنبال دارد.


نوروزی در ادامه به غرفه های هنری اشاره و بیان کرد: این غرفه‌ها از دیگر غرفه‌های مورد توجه بازدیدکنندگان بود که به ساخت وسایل هنری و کاربردی از مواد دورریختنی می‌پرداختند تا فرهنگ بازیافت و استفاده مجدد از دورریختنی‌ها میان مردم نهادینه شود.


رئیس آموزش و مشارکت‌های مردمی ستاد محیط زیست شهرداری تهران به حضور پررنگ هنرمندان، دانشجویان و مردم در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین نمایشگاهی در گذرگاه عمومی موجب شد که تعداد بیشتری از مردم با فعالیت‌های موثر در حوزه محیط زیست آشنا شوند و همچنین فعالیت‌های هنری گروه‌های دانشجویی جذابیت نمایشگاه را برای مخاطب بیشتر کرد. بنده معتقدم که حضور دانشجویان و گروه‌های هنری در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار است و مشارکت مردم را جلب می‌کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر