دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۰ - ۲۹ آذر ۱۳۹۴

افزایش 80 درصدی راندمان نیروگاه‌های حرارتی با یک طرح بومی

رییس پژوهشکده انرژی و محیط زیست وزارت نیرو از افزایش 80 درصدی راندمان نیروگاه‌های حرارتی خبر داد و گفت: هدف ما این است که سیستم‌های تولید برق پراکنده و نیروگاه‌های کوچک با راندمان بالا را توسعه دهیم.
کد خبر : 56889

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، مجید عمید‌پور در حاشیه جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو در پژوهشگاه نیرو درباره میزان راندمان نیروگاه‌های حرارتی عادی افزود: راندمان نیروگاه‌های حرارتی متناسب با نوع این نیروگاه‌ها 30 تا 40 درصد است و چنانچه بخواهیم از حرارت نیروگاه‌ها به ویژه در بخش‌های روستایی استفاده کنیم، نیازمند انعقاد این موافقت‌نامه بودیم.


وی تصریح کرد: بر اساس این طرح بومی از دود خروجی نیروگاه‌های حرارتی برای تولید آب شیرین و تولید جلبک به عنوان یک منبع انرژی استفاده می‌کنیم و از این طریق راندمان نیروگاه‌ها نیز افزایش می‌یابد.


عمیدپور با تاکید بر اینکه این حرارت تنها برای مسائل گرمایشی استفاده نمی‌شود، ادامه داد: استفاده از این سیستم در انرژی تجدید‌پذیر و تولید آب شیرین جزو برنامه‌های آتی ما در این حوزه است که امیدواریم در گام‌های بعدی بتوانیم آن را توسعه دهیم.


رییس پژوهشکده انرژی و محیط زیست وزارت نیرو تاکید کرد: ما از طریق موتورهای تولید برق موجود در کشور این کار را انجام می‌دهیم که هزینه آن نیز بسته به سایز موتور متفاوت است.


عمیدپور اظهار کرد: به‌طور میانگین انجام این کار برای یک روستا با 100 خانوار حدود 100 میلیون تومان هزینه دارد که منابع آن از طریق صندوق توسعه پژوهش در حوزه برق و کمک‌های جهاد کشاورزی تامین می‌شود.


وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این ریاست جمهوری در بخش توسعه روستایی آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری در این زمینه اعلام کرده است که امیدواریم بتوانیم از این طریق راندمان حوزه برق را افزایش دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر