صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حبیب اسماعیلی در گفت‌وگو با آنا:

تکمیل‌نشده// فیلمساز که از دزدی پول درنیاورده؛ سرمایه می‌گذارد تا لااقل ضرر نکند/ برای اکران نوروز تضمین می‌خواهیم

اسماعیلی، تهیه‌کننده و پخش‌کننده سینما گفت:
کد خبر : 568637

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا،


 


حبیب اسماعیلی، تهیه‌کننده سینما و مدیر دفتر پخش رسانه فیلمسازان مولود به خبرنگار آنا گفت: اگر شرایط اکران نوروز مهیا باشد من هم دو سه فیلم برای نوروز آماده دارم ولی تصمیم قطعی نگرفته‌ام چون باید بدانم طرح حمایت از فیلم‌ها بالاخره به چه شکل خواهد بود.


فیلمساز سرمایه فیلمش را که از راه دزدی بدست نیاورده؛ بالاخره پولی گذاشته و محصول سینمایی ساخته  وباید هم به سرمایه‌اش برسد. کسی که در این سینما فیلم می‌سازد با این وضعیت گرانی و همهمه قیمت‌ها، بازهم سراغ کار فرهنگی آماده بنابراین عادلانه‌نرین شکل ممکن این است که به سرمایه اولیه‌اش برسد و لااقل ضرر نکند.


در طول امسال ده دوازده فیلم وارد اکران عمومی شدند اما دیدیم که برخی حمایت‌ها بازهم کفاف ندهد و خیلی‌ها متضرر شدند. الان هم برای اکران نوروز ضمانت‌اجرای سوختن فیلم‌ها مشخص نشده است.  دولت گفته قرار است در حدی از فیلم‌ها حمایت کند اما هنوز هم شفاف نشده است.


 


فیلمساز و پخش‌کننده در دوره غیرکرونا که نیازی به کمک در اکران ندارد اما الان ماجرا متفاوت است. با سینمایی مواجه هستیم که ممکن است یکباره بخاطر شیوع کرونا، در سالن‌ها بسته و تعطیل شود. اگر هیچ ضمانت‌اجرا و حمایتی از فیلم‌های نوروز در کار نباشد، چه کسی پاسخگوی سرمایه‌سوزی انان خواهد شد؟


بنابراین در قبال ضرر احتمالی کسی باید پاسخگوی صاحبان فیلم هم باشد. درخواست صادقانه و انسانی این است که به صاحب فیلم ضمانت بدهیم که دارد که اگر فیلمش ضربه خورد و در اکران متضرر شود، همان سرمایه‌اش را برگردانند.


الان تیزر تلویزیونی جدا دارد. برای اجاره یک بیلبورد شهری هم که ماهیانه باید 200 میلیون پرداخت کرد. لااقل شهرداری به حرمت بیکاری کارگران سالن‌های سینما کمی به سالن‌دار کمک کند. تلویزیون هم باز بودن سینما را به اطلاع مردم برساند و برای فیلم‌ها تبلیغ کند.


سال بعد اگر بخواهد سینما بسته باشد که فاجعه است؛ این همه فیلم تولید می‎شود اما وقتی سینمایی باز نباشد، تلنبار می‌شود. اگر باز باشد فیلمها می آیند و راه می افتد. دقت کنیم که فیلم و کارهار فرهنگی تاریخ مصرف دارد.


در جشنواره فجر همین سینماهای ممتاز بلیت 30 تومنی میفروخت و مردم هم می‌خریدند. فیلم اگر فیلم خوب نباشد با بلیت نیم بها هم نخواهد فروخت و مردم هم به سینما نمی آیند.


ضمن اینکه با این همه گرانی و تغییر قیمت همه اجناس چرا نباید بلیت سینما تغییر کند. همه چیز بالا رفته؛ با این همه گرانی کسی اشکال نمیگیرد و فقط به گرانی بلیت سینما ایراد میگیریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر