صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
عبداللهی مطرح کرد؛

هم‌افزایی نیروها، تجربیات و انگیزه‌ها در کنسرسیوم‌های دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر کنسرسیوم‌ها را بیانگر همت بزرگ و ظرفیت انباشته مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی دانست و گفت: ایجاد کنسرسیوم‌ها موجب هم‌افزایی تمام نیروها، تجربیات و انگیزه‌ها در دانشگاه می‌شود.
کد خبر : 568168

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه هماهنگی اعضای کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی در بوشهر که با حضور مدیرکل آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه و رؤسای مراکز تحقیقاتی واحدهای استانی برگزار شد با قدردانی از مجموعه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و اداره‌کل آزمایشگاه و مراکز تحقیقاتی به‌منظور  تشکیل کنسرسیوم‌های مختلف و ایجاد بسترهای جدید تعاملی در دانشگاه، ابراز امیدواری کرد این اقدامات به تحقق اهداف دانشگاه و به‌ویژه گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان منجر شود.


وی توضیح داد: استان بوشهر با مساحت 27 هزار و 653 کیلومترمربع، حدود یک میلیون و 164 هزار نفر جمعیت دارد. استان بوشهر با خلیج همیشه فارس بیش از 625 کیلومتر مرز دریایی دارد که بزرگ‌ترین خط ساحلی کشور است. این استان ظرفیت‌های متنوع و مطلوبی در حوزه‌های صادرات و واردات دریایی، صیادی، نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی هسته‌ای،کشاورزی، آبزیان دریایی دارد.


دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اضافه کرد: استان بوشهر دارای 10 شهرستان است و دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان‌ها پراکندگی مطلوب دارد؛ البته اقدامات اولیه برای ایجاد یک دانشگاه تخصصی نفت و گاز در شهرستان عسلویه نیز صورت گرفته است.


عبداللهی با اشاره به تصویب سند توسعه دانش‌بنیان این استان در شورای ستاد راهبری نقشه جامع عالی علمی کشور تأکید کرد: این سند چشم‌انداز توسعه 1404 استان بوشهر بوده که در آن حدود 10 ظرفیت مهم و موجود قانون‌گذاری و مورد تأکید واقع شده که با تلاش استان و حمایت و پیگیری‌های دکتر طهرانچی، دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر عضو شورای توسعه دانش‌بنیان آن است.


وی با بیان اینکه این سند پایه و رکن مناسبی برای توسعه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر است، عنوان کرد: با تصویب و ابلاغ این سند، روند کارها آسان شده و محور دانشگاه آزاد اسلامی تأیید شده است. از این رو همکاران در چارچوب این سند ظرفیت‌ها را دنبال و طرح‌ها و برنامه‌های علمی متناسب با زیرساخت‌های استانی را شناسایی کرده و امید است با فعال‌سازی ظرفیت‌هایی که در سند اشاره شده، نقش فعال‌تری در شکوفایی ظرفیت‌های استانی عهده‌دار باشیم.


دانشگاه‌ها نیازمند پوست‌اندازی مفهومی و ماهیتی هستند


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به برنامه تحول همه‌جانبه در دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: برنامه تحول، برنامه‌ای واقعی، عملی و مورد نیاز است؛ زیرا که دانشگاه‌ها نیازمند پوست‌اندازی مفهومی و ماهیتی هستند.


این مقام مسئول با تأکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید به مبادی و سرچشمه‌های علمی تبدیل شوند، بیان کرد: چاره‌ای نیست جز اینکه دانشگاه خود را با اوصاف و ویژگی‌های دانشگاه‌های حل مسئله تجهیز و تطبیق دهیم. برنامه تحول دنبال این نگاه است که دارای مبانی فاخر و اصیلی منبعث از سند نقشه جامع علمی کشور، سند دانشگاه اسلامی و بیانیه فاخر گام دوم است.


کنسرسیوم بیانگر همت بزرگ، ظرفیت انباشته و نهفته در دانشگاه آزاد اسلامی


عبداللهی تشکیل کنسرسیوم‌های دانشگاه آزاد اسلامی را تدبیری مناسب برشمرد و اظهار کرد: کنسرسیوم‌ها بیانگر یک همت بزرگ، ظرفیت انباشته، متراکم و نهفته در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است که همزمان می‌تواند موجب هم‌افزایی تمام نیروها، تجربیات و انگیزه‌ها شود و هم به برندی افتخارآمیز برای دانشگاه آزاد اسلامی منجر شود.


وی با اعلام استقبال دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر از طرح‌ها و برنامه‌های علمی و دانش‌بنیان تمام عناصر فعال دانشگاه گفت: امید است در این وساطت و تعامل علمی، دانشگاه آزاد اسلامی را به‌عنوان پیشران حرکت‌های معتبر علمی در کشور تبدیل کنیم.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر