صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۵۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

مسافران مشکوک در فرودگاه‌ها و بنادر قرنطینه می‌شوند

جانشین وزیر راه در ستاد مدیریت بحران از ابلاغ دستورالعمل به روز شده پذیرش مسافران بین‌المللی هوایی و دریایی در شرایط شیوع کرونا و قرنطینه ۱۴ روزه مسافران مشکوک خبر داد.
کد خبر : 567774

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، شهرام آدم نژاد، معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی ضمن تأکید به توجه مردم به شرایط پذیرش مسافران بین‌المللی در ایران هنگام تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی برای سفر، گفت: با توجه به شیوع نوع جهش‌یافته ویروس کرونا در جهان و به‌منظور شفاف‌سازی الزامات ورود به کشور در شرایط کرونا برای مردم و همچنین افزایش هماهنگی‌ها و انسجام اقدامات بین وزارت‌های راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و امور خارجه، دستورالعمل به روز شده پذیرش مسافران بین‌المللی در فرودگاه‌ها و بنادر کشور بر اساس پروتکل‌های بهداشتی، در کارگروه متشکل از متخصصان این سه بخش بازنگری و تدوین شد.


وی افزود: دیروز این دستورالعمل به سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان بنادر و دریانوردی ابلاغ شد تا پس از صدور اطلاعیه‌های بین‌المللی وارد فاز اجرایی شود.


معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی گفت: بر اساس این دستورالعمل تمامی مسافران بالای ۸ سال که قصد سفر به جمهوری اسلامی ایران را دارند، ملزم به ارائه گواهی تست مولکولی PCR منفی با اعتبار حداکثر ۹۶ ساعت هستند.


وی افزود: این آزمایش‌ها که در مبدأ و مقصد باید ارائه شود، می‌بایست از سوی آزمایشگاه‌های مورد تائید مرجع بهداشتی رسمی کشور مبدأ صادر شده باشند که اسامی این آزمایشگاه‌ها از طریق وب‌سایت کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در هر کشور مبدأ اعلام خواهد شد.


جانشین وزیر راه و شهرسازی در ستاد مدیریت بحران گفت: بدیهی است مسافرانی که دارای این آزمایش با شرایط عنوان شده نباشند، توسط شرکت‌های حمل‌کننده در فرودگاه و بندر مبدأ، پذیرش نخواهند شد.


آدم نژاد درباره شرایط محدودیت‌های ورود به کشور افزود: در این دستورالعمل سه گروه دسته‌بندی برای کشور‌ها در نظر گرفته شده است، یکی از گروه‌ها، کشور‌های با شرایط ویژه هستند که از نظر شیوع ویروس کرونا در شرایط بحرانی قرار دارند.


وی گفت: شرایط تعیین شده از سوی وزارت بهداشت در ویرایش اسفند مبنی بر آن است که پذیرش مسافران مستقیم و غیرمستقیمی که ظرف مدت دو هفته پیش از موعد سفر در مبدأ یکی از کشور‌های این گروه بیش از ۴ ساعت اقامت داشته‌اند ممنوع است.


وی همچنین در مورد شرایط اخذ تست مجدد پس از ورود به کشور و قرنطینه افزود: گروه دوم دسته‌بندی کشور‌ها در این دستورالعمل، کشور‌های پرخطر هستند که شمال مسافران بالای ۸ سالی می‌شوند که از مبدأ اولیه یا به عنوان نقطه ترانزیتی (با اقامت بیش از ۴ ساعت) از این کشور‌ها به مقصد نهایی ایران سفر می‌کنند.


معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همچنین مسافران دارای علائم مشکوک به ابتلا به کرونا که در غربالگری در بدو ورود به کشور از مبدأ کشور‌های گروه سوم که به عنوان گروه سایر کشور‌ها اطلاق می‌شود، می‌بایست مجدداً در محل فرودگاه‌ها و بنادر مسافری کشور مورد آزمایش کووید ۱۹ قرار گیرند.


آدم نژاد افزود: ضمناً مسافران این دو گروه، می‌بایست به مدت ۱۴ روز در محل اسکان شخصی که از قبل آن را در فرم تعهد مسافر اعلام می‌نمایند با مراقبت‌های مدنظر وزارت بهداشت در قرنطینه باقی بمانند. همچنین درصورتی‌که به تشخیص نمایندگان بهداشت مرزی، مسافری مشکوک به علائم کرونا شناسایی شود، به تشخیص وزارت بهداشت به بیمارستان، هتل یا محل اسکان شخصی اعزام می‌شود.


وی در پایان گفت: شرایط عنوان شده مشمول مسافرانی که واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده‌اند نیز می‌شود، ضمناً لیست کشور‌های با شرایط ویژه و پرخطر در بازه‌های زمانی مختلف توسط وزارت بهداشت به‌روزرسانی خواهد شد که این لیست و دستورالعمل مذکور در وب‌سایت سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان بنادر و دریانوردی قابل‌دسترسی خواهد بود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر