فقر را با تکیه بر توانمندسازی دهکهای پایین جامعه ریشهکن کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، آیتالله قربانعلی درینجفآبادی در همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام» که در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، گفت: فقر را نمیتوان با اعمال سیاستهای حمایتی در جامعه ریشهکن کرد؛ بلکه باید با توانمندسازی آحاد جامعه بهخصوص دهکهای پایین نسبت به ریشهکن ساختن آن اقدام کرد.
رئیس همایش ملی «علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی علیهالسلام»اضافه کرد: صرفهجویی و قناعت یکی از الگوهای ارزشمند اسلام و فرهنگ اهل بیت علیهمالسلام در راستای مقابله با فقر است که تبیین این الگوی مهم باید بیش از پیش در جامعه جدی گرفته شود.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی عنوان کرد: قناعت، پرهیز از مصرفزدگی، دوری از تجملگرایی و مصرف بهینه منابع و سازندگی از جمله شاخصههایی هستند که اقشار مختلف جامعه باید آن را در سرلوحه فعالیتهای خود قرار دهند تا در توسعه اقتصادی کشور سهیم باشند.
استفاده صحیح از منابع و تکیه بر توانمندیها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی
دری نجفآبادی مطرح کرد: استفاده صحیح از منابع موجود کشور و تکیه بر توانمندیها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی و بیکاری کشور است که باید با الگوی اسلام ناب محمدی نسبت به رفع آن تلاش کرد.
امام جمعه اراک تأکید کرد: دین مبین اسلام برای حوزههای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی الگوهای و راهبردهای منطقی دارد و باید این الگوها به درستی استخراج شوند تا به عنوان چراغ راه در دستور کار قرار گیرد.
وی یادآور شد: اساس اسلام بر عدالتمحوری و توانمندسازی استوار است؛ اما در صورتی که تورم بر جامعه تحمیل شود توان اقتصادی افراد کاهش پیدا میکند و جامعه به سمت طبقاتی شدن پیش میرود؛ بنابراین باید با الگوهای ناب اسلامی در راستای گسترش عدالت و توانمندسازی جامعه گام برداشت.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/