صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۲ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام علم‌الهدی:

دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش تقریب مذاهب حرکت خوبی را آغاز کرده است/ لزوم ترویج فرهنگ وحدت‌ در دانشگاه‌ها

رئیس کارگروه تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش تقریب مذاهب حرکت خوبی را آغاز کرده است.
کد خبر : 566404

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دومین نشست هم‌افزایی و تبادل تجربیات و ارائه گزارش عملکرد سالانه مدیران دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های تلفیقی صبح امروز در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی، رئیس کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست گفت: حدود دو سال است که در زمینه گسترش تقریب مذاهب، حرکت خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است و پیشنهاد تشکیل مجمع‌التقریب مورد استقبال ریاست دانشگاه قرار گرفت.


وی افزود: در روزهای ابتدایی فعالیتمان در حوزه تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی، فکر نمی‌کردیم که دفاتر تقریب مذاهب با این سرعت بازگشایی شود و فعالیتشان را آغاز کنند؛ البته شیوع ویروس منحوس کرونا موجب شد تا فعالیت دفاتر تقریب مقداری کُند شود و همایش‌ها و نشست‌های علنی به‌صورت وبیناری و مجازی برگزار شد.


رئیس کارگروه تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: درباره تاثیرگذاری فعالیت‌های مجازی ما در زمینه تقریب مذاهب باید بررسی صورت بگیرد. البته در یک سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا، آسیب جدی به نظام آموزش عالی کشور وارد شد و این خسارت‌ها شامل همکاران ما در دفاتر تقریب مذاهب نیز شده است.


علم‌الهدی خاطرنشان کرد: اولویت فعلی کارگروه تخصصی تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی، توحه به دفاتر تقریب در استان‌های مرزی و تلفیقی است؛ اگرچه مسئله تقریب فقط به استان‌های مرزی خلاصه نمی‌شود و در تمامی مراکز و واحدها نیازمند تفکر وحدت‌آفرین هستیم.


وی ادامه داد: تقریب مذاهب منشا تفکر بزرگان دین از جمله شیخ طوسی، شیخ مفید، کاشف‌القطاع، جمال‌الدین اسدآبادی و رهبر معظم انقلاب است که پایه‌گذار مجمع جهانی تقریب هستند.


رئیس کارگروه تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه امروز مسئله وحدت یکی اولویت‌های اصلی جهان اسلام محسوب می‌شود، گفت: ما باید تعادل را در این مسیر برقرار کنیم و بتوانیم دستِ دوستی و برادری را در جامعه با وجود سلایق و افکار متفاوتی که در جهان امروز وجود دارد، گسترش دهیم. امیدواریم بتوانیم در راستای تشکیل امت واحده گام بلندی برداریم.


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر