صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1400:

نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ۴۲۰۰ تومان شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و دارو در سال آینده گفت: کمیته‌ای برای نظارت بر نحوه تخصیص این ارز به کالاهای اساسی تشکیل خواهد شد.
کد خبر : 564961

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا، رحیم زارع در نشست خبری خود که روز چهارشنبه برگزار شد، با اشاره به بررسی لایحه بودجه گفت: اگر فروش نفت بیش از یک و میلیون بشکه نفت باشد، ۳۸ درصد آن به صندوق توسعه ملی تخصیص پیدا می‌کند اما اگر کمتر از یک و نیم میلیون بشکه باشد، ۲۰ درصد به این صندوق تخصیص پیدا می‌کند. سود فروش مازاد بیش از یک و نیم میلیون بشکه برای طرح‌های سرمایه‌ای، دولت الکترونیک، بافت‌های فرسوده و بازآفرینی شهری به این موارد تخصیص پیدا می‌کند.


سخنگوی کمیسیون تلفیق افزود: با توجه به اصرار دولت در مورد نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی، کمیسیون تلفیق با این نرخ ارز در مورد کالاهای اساسی موافقت کرد که در نتیجه کالاها با همین نرخ ارز ترجیحی به مردم برسد و سال آینده شاهد توزیع کالاها با همین قیمت باشیم و‌ تورم صورت نگیرد. همچنین اعتباراتی در اختیار دولت قرار گرفت که نرخ این کالاها ثابت بماند. دولت سال آینده می‌تواند ۲ درصد زیر نرخ ETS قیمت‌ها را کنترل کند.


این نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر سهم ۲۰درصدی صندوق توسعه ملی از فروش نفت تصریح کرد: البته در بودجه جهت فروش بیش از یک و نیم میلیون بشکه نفت برای دولت محدودیت ایجاد نکردیم. لازم به ذکر است که نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی مربوط به کالاهایی از قبیل دارو، گوشت قرمز و سایر کالاهای اساسی است.


زارع در تکمیل چگونگی هزینه مازاد پول فروش نفت خاطرنشان کرد: با پول مازاد نفت سقف گازرسانی به روستاها و شهرها و مناطق کوهستانی افزایش پیدا می‌کند و در این مناطق هزینه مصرف گاز کلانتری‌ها، مساجد و مدارس رایگان شد. همچنین جهت ساماندهی مناطق آسیب‌دیده ۵۰۰هزار میلیارد تومان هم در اختیار بنیاد مسکن قرار گرفت.


انتهای پیام/۴۱۵۸/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر