صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با آنا:

ردیف بودجه اختصاصی برای شبکه‌های برون مرزی تعیین شود/ صهیونیست‌ها در حال سم پاشی رسانه‌ای علیه ایران هستند

یک عضو کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی معتقد است صدا و سیما باید با تولید برنامه‌های مختلف در چند زبان پیام انقلاب اسلامی را به گوش ملل و قومیت‌های مختلف جهان برساند.
کد خبر : 564558

فداحسین مالکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در خصوص اهمیت شبکه‌های برون مرزی صداوسیما  در جنگ رسانه‌ای موجود، گفت: شبکه‌های برون مرزی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.


نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر به مسائل برون مرزی یک نگاه جامع داشته باشیم، متوجه می‌شویم بخشی از دشمنی موجود علیه جمهوری اسلامی ایران از طریق جریان رسانه‌ای دشمنان پیگیری می‌شود و در این شرایط شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما می‌توانند بهترین پاسخ را به این شیطنت‌های رسانه‌ای دهند.


این نماینده مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: شبکه‌های برون مرزی ایران دارای سطحی از توانمندی هستند که می‌توانند تحرکات نسنجیده و خصمانه دشمنان را کُند و یا حتی متوقف کنند.


این دیپلمات سابق کشورمان با اشاره به مأموریت ویژه شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما عنوان داشت: امروز بستری ایجاد شده تا سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما و آن هم با ابزار مهمی به نام رسانه؛ به کشورها و ملت‌های مسلمان منطقه اطلاع رسانی و معرفی شود.


صهیونیست‌ها در حال سم پاشی رسانه‌ای علیه ایران هستند


وی تصریح کرد: صهیونیست‌ها تلاش کرده‌اند تا ذهنیت برخی از مردم کشورهای منطقه نسبت به جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند و در این فضا، قطعا رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران می‌توانند به عنوان بهترین ابزار برای روشنگری در میان ملت‌های منطقه به کار گرفته شوند.


مالکی در مواجهه با این پرسش که آیا نمایندگان مجلس شورای اسلامی عزمی برای حمایت از شبکه‌های برون مرزی به عنوان بازوی رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران دارند؟ پاسخ داد: در جلسه‌ای که اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میزبان برخی از مسئولان رسانه ملی بودند، مباحث بسیار مهمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نمایندگان حاضر در جلسه نیز بر حمایت از صدا و سیما تأکید کردند.


وی بیان  کرد: شاکله مجلس شورای با یک نگاه بلند مدت و کلان حمایت کامل خود را از شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما صورت خواهد داد.


مالکی در خصوص بودجه اختصاص یافته برای پیگیری و توسعه فعالیت شبکه‌های برون مرزی گفت: لازم است مسئولان رسانه ملی ضمن ایجاد ارتباط با کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، اهمیت شبکه‌های برون مرزی را برای نمایندگان کمیسیون مذکور تبیین کنند.


مدافع اختصاص بودجه ویژه برای شبکه‌های برون مرزی هستم


این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: بنده همواره مدافع تخصیص یک ردیف بودجه اختصاصی برای شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما بوده‌ام. زیرا اعتقاد دارم در بخش حمایتی از رسانه‌های کشور باید تمامی جوانب در نظر گرفته شود تا ابزار مناسب برای جلوگیری از زیاده‌خواهی دشمان نظام و رسانه‌های آنها، فراهم شود.


وی با ارائه یک پیشنهاد در خصوص گسترش فعالیت‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در بخش برون مرزی، عنوان کرد: واقعیت این است که بسیاری از مردم در قاره آفریقا و همچنین آمریکای لاتین علاقه‌مند هستند تا اخبار، اطلاعات و مواضع جمهوری اسلامی را دریافت کنند.


مالکی ادامه داد: بستری که امروز در دو قاره جهان به عنوان مخاطب گفتمان جمهوری اسلامی وجود دارد، باید جدی گرفته شود و لازمه آن نیز توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای است.


این دیپلمات سابق کشورمان تأکید کرد: بیش از چهار دهه است که کلیات مواضع جمهوری اسلامی از بسترهای مختلف به گوش ملت‌های جهان رسیده، اما تبیین سیاست‌های کشورمان کار بسیار مهمی است که هنوز به میران کافی به آن پرداخته نشده است.


مالکی گفت: در جهانی که سیاست‌های رسانه‌ای چه از طریق شبکه‎‌های ماهواره‌ای و یا بهره‌گیری فضای مجازی پیگیری می‌شود، لازم است ما نیز با به روز کردن امکانات رسانه‌ای خود، اهداف و سیاست‌های کشورمان را دنبال و پیام انقلاب اسلامی را به گوش مخاطبان خود در سراسر جهان برسانیم.


باید برای قومیت‌های مختلف جهان برنامه بسازیم


وی تأکید کرد: تمرکز بر تولید برنامه با چند زبان مهم جهان امری پسندیده است، اما این کار کافی نیست. زیرا امروز در قاره پهناوری همچون آفریقا و همچنین مناطقی از آمریکای لاتین بافت‌های مختلف قومیتی وجود دارند که نیاز است در بستر زبانی خود آنها برنامه ساخته و با ایشان ارتباط برقرار شود.


این عضو مجلس یازدهم در بخش دیگری از این گفت‌وگو با تمجید از فعالیت معاونت برون مرزی صدا و بیان داشت: بخش زیادی از کشورهای مسلمان به زبان‌های عربی و انگلیسی تسلط دارند که تا کنون برای آنها برنامه‌های ارزشمندی از سوی صدا و سیما تهیه و تولید شده است.


مالکی با بیان این مطلب که تقویت رسانه‌های برون مرزی کشور همچون شبکه های  پرس تی وی، العالم، هیسپان تی وی و… منجر به افزایش امنیت برای جهموری اسلامی ایران خواهد شد، ابراز  کرد: موضوع تقویت شبکه‌های برون مرزی رسانه ملی از چنان اهمیتی برخوردار است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» با برگزاری جلسه‌ای به آن پرداخته و جوانب مختلف تقویت این جریان رسانه‌ای را مورد بررسی قرار دادند.


پرس تی‌وی به تنهایی در برابر بنگاه‌های دروغ پراکنی ایستاد


این دیپلمات سابق کشورمان با ذکر خاطره‌ای گفت:  زمانی که در کشور افغانستان به عنوان سفیر حضور داشتم، شاهد بودم که شبکه «پرس تی‌وی» به تنهایی توانسته بود در برابر  رسانه ها و شبکه‌ های ماهواره‌ای که مدام اقدام به دروغ پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران می‌کردند، قد علم کند.


مالکی در پایان گفت: پرس تی‌وی در این سال ها توانسته با تهیه برنامه‌های مختلف و ارائه یک خوراک رسانه‌ای مناسب در مقابل فعالیت‌های رسانه‌ای مسموم دشمنان، ایستادگی کند.


انتهای پیام/4151/


انتهای پیام/

ارسال نظر