تأثیرگذاری جوانان در پیشبرد اهداف بیانیه گام دوم انقلاب/استادان نظریههای علمی را به عرصه نقد بگذارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از امیدیه، وبینار هماندیشی «الزامات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور حجتالاسلام مهدی ابوطالبی عضو هیئت علمی و مسئول آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بهصورت برخط برگزار شد.
مسئول مؤسسه آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این وبینار گفت: وظیفه ما در حوزه و دانشگاه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و الزامات آن و گسترش و نشر مباحث موجود در این بیانیه است، بنابراین باید این بیانیه را بهطور کامل مطالعه کنیم.
برای برداشتن گامهای استوار باید گذشته را خوب شناخت
ابوطالبی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در این بیانیه به این نکته اشاره کردهاند که برای برداشتن گامهای استوار در آینده باید گذشته را خوب شناخت، به این معنا که ما برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و محقق کردن آینده آن باید انقلاب اسلامی را مرور کنیم.
وی متذکر شد: انقلاب اسلامی فضای جدیدی را در دنیا ایجاد کرد و آغازگر یک عصر جدید در عالم بود و با مراجعه به آثار اندیشمندان در مورد انقلاب اسلامی به نتایج این مهم خواهیم رسید.
مسئول مؤسسه آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در ادامه توضیح داد: انقلاب اسلامی آغازگر عصر جدیدی در عالم است، میشل فوکو در کتاب خود آورده که ایرانیها بهدنبال بازگرداندن دخالت دین در سیاست و معنویتگرایی و احیای مجدد آن هستند و تنها انقلابی که در نقد مدرنیته شکل گرفته، انقلاب اسلامی ایران است.
ابوطالبی در ادامه افزود: گام دوم انقلاب برای رسیدن به تمدنسازی است، بنابراین باید ابتدا خودسازی و جامعهپردازی کرده تا بتوانیم تمدنسازی کنیم.
وی با بیان اینکه برای تحقق گام دوم انقلاب نیازمند کار نرمافزاری هستیم و آن هم تولید علوم انسانی اسلامی است، افزود: اگر باور داشته باشیم که تمدن انقلابی داریم، باید نظام سیاسی اسلامی، فرهنگی اسلامی، اقتصادی اسلامی و تعلیم و تربیت اسلامی را تولید کنیم و تولید این نرمافزارها باید توسط دو قشر حوزه و دانشگاه صورت پذیرد.
اهمیت تشکیل کرسیهای آزاداندیشی و نقد و مناظره در قالب علمی
مسئول مؤسسه آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تشریح کرد: یکی دیگر از برنامههایی که در شکلگیری بیانیه گام دوم انقلاب بسیار موثر بوده، تشکیل کرسیهای آزاداندیشی و نقد و مناظره در قالب و روشهای علمی است.
ابوطالبی مطرح کرد: در کرسیهای نظریهپردازی علمی استادان حوزه و دانشگاه باید موضوعات خود را به عرصه نقد بگذارند تا گفتگوهای علمی جدی در این زمینهها صورت بگیرد.
وی تأکید کرد: جوانان در پیشبرد اهداف بیانیه گام دوم انقلاب بسیار تأثیر هستند، چراکه این دوران آغاز پختگی و نظریهپردازی این قشر است، بنابراین باید از جوانان حمایت کرده و به آنان جهتدهی کنیم.
مسئول مؤسسه آموزشهای آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تبیین کرد: زمانی جوانان ما میتوانند به سمت پیشرفت حرکت کنند که امید به آینده داشته باشند، بنابراین باید آسیبشناسی کرده و نقاط ضعف و قوت را به جوانان گوشزد کنیم.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/