صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
خیاطیان مطرح کرد؛

لزوم استفاده گسترده از ظرفیت‌ شرکت‌های خلاق در صنعت گردشگری/ وزارت میراث فرهنگی به دنبال اقتصاد مردم محور است

معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: قطعاً استفاده از ظرفیت‌ شرکت‌های دانش‌بنیان موجب توسعه صنعت گردشگری در کشور شده و این حوزه را به یکی از ارکان رشد اقتصادی تبدیل می‌کند.
کد خبر : 564312

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محمد خیاطیان در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه حمایت از نوآوری در کسب‌وکارهای دیجیتال خلاق در حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی که ظهر امروز در ساختمان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار کرد: امروز شاهد هستیم که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اتفاق‌های خوبی در حوزه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور رقم خورده است.


وی افزود: اگر امروز در بسیاری از حوزه‌ها موفق هستیم به دلیل فعالیت‌های جوانان پرتلاش ایرانی در قالب شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان است. موضوع تفاهم‌نامه‌ای که امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا می‌شود اهمیت زیادی داشته و باید بیش از گذشته به آن پرداخته شود. وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی قصد دارد از همه ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه فعالیت‌های این وزارتخانه استفاده کند.


معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی بیان کرد: باید نگرش عمومی نسبت به گردشگری و صنایع دستی تغییر کرده و این حوزه را به عنوان صنعتی تأثیرگذار در اقتصاد شناخت. قطعاً یکی از عوامل توسعه اقتصادی در آینده توجه به صنایع دستی و میراث فرهنگی است. همانطور که شاهد هستیم کشورهای مختلفی در دنیا از این صنعت درآمد سالیانه بالایی دارند.


خیاطیان عنوان کرد: صنعت گردشگری هنوز در ایران جایگاه واقعی خود را پیدا نکرده است. با توجه به ظرفیت‌های گسترده گردشگری که در ایران وجود دارد باید این صنعت توسعه پیدا کرده و به رکن اقتصادی در کشور تبدیل شود. اگر ایران در حوزه میراث فرهنگی در دنیا دارای جایگاه دهم است حتما در حوزه گردشگری نیز باید به چنین رتبه‌ای دست‌ یابیم.


وی خاطرنشان کرد: امروز در وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی به زیرساخت‌های گردشگری بیش از گذشته توجه می‌شود. بدون شک برای توسعه صنعت گردشگری نیاز به زیرساخت‌های مناسب داریم. اکنون بیش از 2 هزار و 527 پروژه زیرساختی گردشگری در سراسر کشور در حال راه‌اندازی است.


معاون توسعه مدیریت وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: تمامی این پروژه‌ها با مشارکت بخش خصوصی و برای ارائه خدمت به مردم انجام می‌شود. در واقع به دنبال اقتصاد مردم محور هستیم. بخش خصوصی بیش از 159 هزار میلیارد تومان در صنعت گردشگری سرمایه‌گذاری کرده است.


انتهای پیام/۴۱۴۴/


انتهای پیام/

ارسال نظر